Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Έχω σε ASrock P67 pro3 την έκδοση maverics 10.9.5 και δεν μου δουλεύουν οι σένσορες της μητρικής για να βλέπω θερμοκρασίες cpu.

Δεν έχω μονταρισμένο βιος,αλλα δοκίμασα κάτι kexts που βρήκα απο τη γνωστή σελίδα του χάκιντος με αποτέλεσμα να πάθω kernel panic.Υπάρχει άλλος τρόπος η δοκιμασμένα κεχτς για την μητρική μου και την έκδοση του μακ 10.9.5?

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω αυτό το pc: Core i5 6500 3.2 GHz , R9 380 G1 Gaming 4GB , Asrock Socket 1151 Fatal1ty B150 Gaming K4 GLan Audio , Kingston Hyper X Fury 8GB DDR4 , Corsair 120GB Force SSD και έναν σκληρό wd 500gb.Μπορώ να τρέξω hackintosh;

Δημοσ.

Έχω αυτό το pc: Core i5 6500 3.2 GHz , R9 380 G1 Gaming 4GB , Asrock Socket 1151 Fatal1ty B150 Gaming K4 GLan Audio , Kingston Hyper X Fury 8GB DDR4 , Corsair 120GB Force SSD και έναν σκληρό wd 500gb.Μπορώ να τρέξω hackintosh;

Ισως αυτο να σε βοηθησει http://www.insanelymac.com/forum/topic/308707-fresh-install-from-usb-installer-el-capitan-10111-beta-build-15b38b-on-skylake-i7-6700-gigabyte-z170-hd3/page-1

Δημοσ.

μπορεις να τρεξεις αλλα το θεμα ειναι πως....που θα βρεις ολα τα drivers για να παιξουν ολα ακριβως οπως πρεπει.... σωστα

Καλημέρα.

Έχω σε ASrock P67 pro3 την έκδοση maverics 10.9.5 και δεν μου δουλεύουν οι σένσορες της μητρικής για να βλέπω θερμοκρασίες cpu.

Δεν έχω μονταρισμένο βιος,αλλα δοκίμασα κάτι kexts που βρήκα απο τη γνωστή σελίδα του χάκιντος με αποτέλεσμα να πάθω kernel panic.Υπάρχει άλλος τρόπος η δοκιμασμένα κεχτς για την μητρική μου και την έκδοση του μακ 10.9.5?

Ευχαριστώ.

http://www.insanelymac.com/forum/topic/279121-asrock-p67-pro3-dsdtpatched-bios/

Δημοσ.

καλησπερα στην παρεα, εβαλα μια gtx650 σε el capitan μηχανημα και ιλα λειτουργουν ρολοι χρειαζεται να βαλω και τους drivers ? 

Δημοσ.

Μια εξαιρετική μητρική από κάθε άποψη,μια ευχάριστη έκπληξη από την Asrock στο x99 chipset

ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αν ήταν οπλισμένη και με 32GB μνήμης ίσως έσπαγε κ το ατομικό ρεκόρ μετρήσεων..

Χαρείτε την..

post-227308-0-47821700-1457198231_thumb.jpg

post-227308-0-25054400-1457198233_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μια εξαιρετική μητρική από κάθε άποψη,μια ευχάριστη έκπληξη από την Asrock στο x99 chipset

ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αν ήταν οπλισμένη και με 32GB μνήμης ίσως έσπαγε κ το ατομικό ρεκόρ μετρήσεων..

Χαρείτε την..

Ωραία. Είναι με stock συχνότητα;

Για την Asus Sabertooth x99 ξέρουμε αν είναι όλα οκ με hackitosh;

Δημοσ.

Ωραία. Είναι με stock συχνότητα;

Για την Asus Sabertooth x99 ξέρουμε αν είναι όλα οκ με hackitosh;

Όχι δεν είναι stock αλλά x99 και stock είναι ένα οξύμωρο σχήμα..

Την Asus την έχεις η σκέφτεσαι να την πάρεις ?

Υπάρχουν πλέον πολλά build με Asus θα βρεις πληροφορία,και επειδή έχουν ίδιες συσκευές θα βρεις κ συμβατότητα,αλλά θα βρεις κ δυσκολία μεγάλη για να φτάσεις τέτοια νούμερα. Έχω στήσει την pro αν θυμάσαι,εχω εμπειρία δηλαδή.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι stock αλλά x99 και stock είναι ένα οξύμωρο σχήμα..

Την Asus την έχεις η σκέφτεσαι να την πάρεις ?

Υπάρχουν πλέον πολλά build με Asus θα βρεις πληροφορία,και επειδή έχουν ίδιες συσκευές θα βρεις κ συμβατότητα,αλλά θα βρεις κ δυσκολία μεγάλη για να φτάσεις τέτοια νούμερα. Έχω στήσει την pro αν θυμάσαι,εχω εμπειρία δηλαδή.

Το σκέφτομαι σοβαρά για την Asus αλλά μέχρι να έρθει η ώρα(σε 2-3 μήνες) να αγοράσω τα πράγματα ίσως αλλάξω γνώμη :P προς το παρόν την γλυκοκοιτάζω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...