nozark Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Κάποιοι λένε ότι δουλεύει αρκεί να κάνεις generate p and c states από τον μπουτλόουντερ. Προσωπικά δε μου εχει δουλέψει οπότε απλά έβαλα ssdt για τον επεξεγαστή μου και δουλεύει κομπλε Πως βρηκες ssdt για τον cpu σου??Μεσα απο windows??
vasilis77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Πως βρηκες ssdt για τον cpu σου??Μεσα απο windows?? Σου κάνει generate και το multibeast!
FRANkiller13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους Χθες πέρασα τα Hackintosh yosemite στον υπολογιστή , αφού έγινε η εγκατάσταση και όλα οκ μετά όμως από 2 restarts που έκανα δεν μου ανοίγουν ούτε τα mac/windows η να κάνω πάλι εγκατάσταση τα windows από cd Και όταν παει να κάνει loading τα mac η windows μου γράφει boot0ss: error Εάν βγάλω USB stick ( από εκεί π έκανα το setup τ mac ) και τον δεύτερο σκληρό δίσκο π έχω τα windows μου γράφει μόνο DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER Κάποια βοήθεια βρε παιδιά ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από FRANkiller13
coffeex Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα βασισμένο στο X99, έχει κάποιος καμία πρόταση για μητρική(-ες) που να ξέρουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα;
nozark Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Σκέφτομαι να φτιάξω ένα σύστημα βασισμένο στο X99, έχει κάποιος καμία πρόταση για μητρική(-ες) που να ξέρουμε ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα; Gigabyte X99-UD4....εχω δει σχετικο build σε αυτη τη mobo και δουλευουν ολα μια χαρα!!!
coffeex Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Από ότι είδα παίζουν όλα μια χαρά με αυτήν. Καμιά άλλη πρόταση όπου η μητρική να έχει και usb 3.1 ;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Γρήγορη ερώτηση. Λάπτοπ Lenovo ideapad 100, με intel n2840, HD Graphics, Baytrail chipset, υπάρχει περίπτωση να παίξει κάποια OSX version; Ουδείς;
Piterakos83 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 τα hd graphics πλήν των hd3000-hd6000 κατά κανόνα δεν υποστηρίζονται από το osx. Τώρα αν κάποιος τρελαμένος το έχει καταφέρει οκ. Googl-αρε και δες
chisao Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε παλικάρια, μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος πως φορτώνει το mac τον οδηγό για την οθόνη? Προσπαθούσα να χρησιμοποιήσω για SMBios το imac15.1 και ακολούθησα έναν οδηγό (http://www.tonymacx86.com/general-help/148289-memory-corrupted-after-longer-sleep-10.html#post1088068) στο tony. Σε κάποια φάση έλεγε να κάνω sudo touch /System/Library/Extensions για να φορτώσει τα kexts(?). Ε μετά από αυτό, μου έχασε τα specs τις οθόνης. Μου την εμφανίζει ως 23 ίντσες με ανάλυση 1280x1024 ενώ είναι 27 ίντσες 4k. Κάτι παίχτηκε με τo edid. Έχω βρει κάποιες πληροφορίες όπου κάνεις override. "Κανονικά" όμως μετά από fresh install πως βρίσκει σωστά την οθόνη? Αν γνωρίζει κάποιος κάτι μήπως γλυτώσουμε το reinstall θα του είμαι ευγνώμων.... Τα specs μου είναι: i7 4790k Gigabyte Z97X Gaming 5 Gainward gtx 460 1GB 4GB Ram Corsair Dominator (2x2) LG 27MU67-B Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2016 από chisao
vpatac Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Με intel skylake τι γίνεται υπάρχει υποστηριξη;
chisao Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Με intel skylake τι γίνεται υπάρχει υποστηριξη; Δες εδώ. Υπάρχει κάποια υποστήριξη ακόμα αλλά είναι νωρίς. Εγώ αναβάθμισα πριν καμιά βδομάδα από phenom II 810 σε i7 4790k και πήγα σε 1150 λόγω hackintosh. Το σκεφτόμουν για skylake αλλά οι διαφορές νομίζω είναι πολύ μικρές... 1
matsutsas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, εγκατέστησα πρόσφατα el capitan στο σύστημά μου, που αποτελείται από Gigabyte G31M-ES2L + Cpu Intel Dual-Core E5700 3.00Ghz + Ram 2x1gb+ nvidia 9800gt+ asus essence st. Όλα δουλεύουν χωρίς πρόβλημα, μονο η κάρτα ήχου asus essence st δεν μπόρεσα να καταφέρω να δουλέψει. Η onboard, δουλεύει κανονικά. Μήπως ξέρει κάποιος αν μπορεί να δουλέψει αυτή η κάρτα; Και κάτι άλλο, όταν προσπαθω να κάνω login σε υπηρεσίες της google, όπως στο youtube, με τον safari, με κόβει και λέει δεν είναι διαθέσιμη η σελίδα. Με chrome, δεν έχω προβλημα. Τι μπορει να συμβαίνει;
cgiannakidis70 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα στο forum. Έχω το laptop της υπογραφής και έχω εγκαταστήσει το Yosemite 10.10.1 και λειτουργεί.Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορείτε να μου υποδείξετε ένα πλήρη οδηγό για να φτιάξω ενα bootable USB για El Capitan χρησιμοποιώντας ως πηγή το .dmg του El Capitan και όχι το .app από το Apple Store.Δοκίμασα τον οδηγό με Unibeast αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι το .app αρχείο δεν είναι ολοκληρωμένο και πρέπει να το ξανα κατεβάσω απο το Apple Store , πραγμα αδύνατο διότι το App Store δεν λειτουργεί. Αν μπορεί κάποιος να με κατευθύνει θα το εκτιμούσα πολύ. Ευχαριστώ.
merchant Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου γιατί δεν δουλεύει το App store? Πάντως για να βρείς σωστό el capitan στο net πρέπει να ιδρώσεις... Θα κάνεις πολλά downloads μέχρι να βρεις σωστό αρχείο και αν..
cgiannakidis70 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα φίλε μου γιατί δεν δουλεύει το App store? Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ο usb wifi adapter που χρησιμοποιώ (D-Link DWA-131 συμβατος με Yosemite), παντως όταν ανοίγω το App Store και επιλέγω το OS X El Capitan για download και βαζω τα στοιχεία του λογαριασμού μου μου βγάζει το μήνυμα "Your device or computer could not be verified. Contact support for assistance". EDIT:Κατάφερα να συνδεθώ στο App Store αφού πρωτα επιδιόρθωσα το ethernet και wifi adapter BSD name σε en0 και en1 αντιστοιχα. Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από cgiannakidis70
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα