MoviemakerGr Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Γίνεται σχετικά εύκολα αν ξεπεράσεις τον πρώτο σκόπελο που λέγεται patching bios δηλαδή πρέπει να δεις αν υπάρχει βελτιωμένο bios για την μητρική σου ώστε να δεχτεί osX. Αν φτάσεις εκεί,ναι γίνεται να έχεις 2 λειτουργικά κ αφού έχεις desktop καλό είναι να τα έχεις το καθ'ενα σε ξεχωριστό δίσκο. Ο στόχος σου με αυτό τo σύστημα που έχεις είναι το τελευταίο Mountain lion 10.8.3 αν διαβάσεις προσεκτικά και είσαι μεθοδικός δεν θα αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι να βρεις πρόσβαση σε έναν Mac υπολογιστή ώστε να διευκολυνθείς στην κατασκευή του bootable key. Εδώ θα βρεις το bios > http://biosrepo.wordpress.com/asrock/z77/ Εδώ θα βρεις διάφορες χρηστικές οδηγίες > http://www.tonymacx86.com/dsdt/83501-asrock-z77-extrem4-sleep-wake.html#post518630 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 @MM Καλυτερο προγραμμα - tweak (κατα προτιμηση Free) για απεικονονιση θερμοκρασιων cpu - gpu - rpm ? Νομιζω ειχες ποσταρει ενα screenshot που εδειχνε θερμοκρασιες πανω δεξια στην taskbar και επισης πρεπει να βαλω drivers απο Multibeast σε 10.8.3. Και αν ναι ποιους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ρε παιδια αξιζει ο κοπος καποιος να το βαλει;απο περιεργια και μονο;η ειναι παλουκι για να λειτουργησουν σωστα;αξιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ρε παιδια αξιζει ο κοπος καποιος να το βαλει;απο περιεργια και μονο;η ειναι παλουκι για να λειτουργησουν σωστα;αξιζει; Αν σκεφτείς οτι γλυτώνουν το κόστος αγοράς ενός Mac ,νομίζω οτι αξίζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ΑΞΊΖΕΙ όντως και μάλιστα τώρα που έχει βελτιωθεί η κατάσταση. Έχω ένα φορητό sony vaio VPCEB2E1E και αν ξέρετε βήματα για εγκατάσταση του λειτουργικού με ένα οδηγό θα ήταν πολύ χρήσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια...μια προταση για λειτουργικο, αν και εγω σκεφτομουν το mountain lion...εχω το εξης pc asrock z77-pro4 i7 3770 agility 3(εδω θελω να τα βαλω) xfx 7850 αν γνωριζει κανεις η υπαρχει καποιο λινκ επι του θεματος...ασχετος δεν ειμαι αλλα ειμαι στην δουλεια αυτην την στιγμη κ δεν εχω την πολυτελεια μα ψαχνω ανετα....ευχαριστω. Ριξτε λινκ και θα τα ψαξω(οποιος μπορει)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 @MM Καλυτερο προγραμμα - tweak (κατα προτιμηση Free) για απεικονονιση θερμοκρασιων cpu - gpu - rpm ? Νομιζω ειχες ποσταρει ενα screenshot που εδειχνε θερμοκρασιες πανω δεξια στην taskbar και επισης πρεπει να βαλω drivers απο Multibeast σε 10.8.3. Και αν ναι ποιους; iStat menus δωρεάν δεν ειναι αλλα σου εχω εμπιστοσύνη οτι θα το βρεις.. ναι θέλει τα fakesmc plugins Φίλε μου με την Asrock x4 , 2 post πριν εχω 2 link για την μητρική σου αν δεν τα είδες,και ενα ποστς μετα απο μένα υπάρχει και για την καρτα σου.. οπότε αν σ'ενδιαφερει μπαίνεις στον κοπο να τα διαβάσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSTVERIKOKO Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 να κανω κι εγω μια ερωτηση περι συμβατοτητας, μιας και τα δουλεψα για λιγο σε περιβαλλον vmware workstation και εμεινα αρκετα ικανοποιημενος και σκεφτομαι να τα περασω σε ενα απο τα 2 pc το ενα mb msi x58a gd65 cpu i7 950 gpu gtx480 ram 6gb mushkin x-fi fataliity pro ssd ocz vertex3 και το αλλο mb Gigabyte Z68XP-UD3 gpu gt630 cpu i5 2300 ram 4gb kingston x-fi titanium ssd ocz vertex 3 ps το vmware το ετρεξα στο πρωτο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Το δεύτερο είναι το πιο συμβατό αν εξαιρέσεις την Sound blaster την οποία πρέπει να βγάλεις και να την ψάξεις αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση μετά ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Γίνεται σχετικά εύκολα αν ξεπεράσεις τον πρώτο σκόπελο που λέγεται patching bios δηλαδή πρέπει να δεις αν υπάρχει βελτιωμένο bios για την μητρική σου ώστε να δεχτεί osX. Αν φτάσεις εκεί,ναι γίνεται να έχεις 2 λειτουργικά κ αφού έχεις desktop καλό είναι να τα έχεις το καθ'ενα σε ξεχωριστό δίσκο. Ο στόχος σου με αυτό τo σύστημα που έχεις είναι το τελευταίο Mountain lion 10.8.3 αν διαβάσεις προσεκτικά και είσαι μεθοδικός δεν θα αντιμετωπίσεις μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι να βρεις πρόσβαση σε έναν Mac υπολογιστή ώστε να διευκολυνθείς στην κατασκευή του bootable key. Εδώ θα βρεις το bios > http://biosrepo.wordpress.com/asrock/z77/ Εδώ θα βρεις διάφορες χρηστικές οδηγίες > http://www.tonymacx86.com/dsdt/83501-asrock-z77-extrem4-sleep-wake.html#post518630 προφανως εννοουσες αυτο....ευχαριστω πολυ. θα ριξω διαβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 iStat menus δωρεάν δεν ειναι αλλα σου εχω εμπιστοσύνη οτι θα το βρεις.. ναι θέλει τα fakesmc plugins Οντως το βρηκα thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BugsGounelas Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 να ρωτησω,σε ενα λαπτοπ lenovo z580 με προεγκατεστημενα windows 8,με τα εξης χαρακτηριστικα:core i5 3210m 2,5 ghz/nvidia geforce gt635m 2gb/6 gb ram/1 tb hdd/broadcom 802.11n Network Adapter/Dolby Home Theater και μια intel hd4000 μεσα στον επεξεργαστη,πως κανω dualboot με mountain lion? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 βρήκα αυτο ---.> http://www.semelika.net/delf68/download-mac-os-x-for-lenovo-g560-rapidshare έχω ενα lenovo g560a λέτε να κάνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Για το δικό μου σύστημα υπάρχει περίπτωση? εχω δοκιμάσει και ακολουθήσει πολλά tutorials αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεν ξεκινάει καθόλου η εγκατάσταση. Χρησιμοποιώ τρόπο εγκατάστασης μέσω USB δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο. Σύστημα: AMD FX 4170 4.2gh ATI Radeon HD 7870 SSD Intel 330 Series 120gb Mother Gigabyte 990FXA-UD5 Corsair 8GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 να ρωτησω,σε ενα λαπτοπ lenovo z580 με προεγκατεστημενα windows 8,με τα εξης χαρακτηριστικα:core i5 3210m 2,5 ghz/nvidia geforce gt635m 2gb/6 gb ram/1 tb hdd/broadcom 802.11n Network Adapter/Dolby Home Theater και μια intel hd4000 μεσα στον επεξεργαστη,πως κανω dualboot με mountain lion? Όλα τα λαπτοπ που εναλλάσσουν την ενσωματωμένη καρτα γραφικών με την ανεξάρτητη έχουν "θέμα" δεν εχω παρακολουθήσει αν έχουν βρει κάποια λύση ψαξτο με το μοντέλο μήπως και κάποιος το εχει επιχειρήσει και βοηθηθείς. βρήκα αυτο ---.> http://www.semelika.net/delf68/download-mac-os-x-for-lenovo-g560-rapidshare έχω ενα lenovo g560a λέτε να κάνει? Αν μιλάμε για το ίδιο,μιας και η Lenovo μας τα μπερδεύει λιγο με τα γράμματα στους τύπους μηχανημάτων ειναι συμβατο τουλάχιστον στο Lion που εγω εχω εγκαταστήσει.. το wi_fi είναι ασύμβατο αλλα το λύνεις με ενα usb.με αυτο που βρήκες δεν θα κάνεις δουλειά ασε που είναι 10.5 Για το δικό μου σύστημα υπάρχει περίπτωση? εχω δοκιμάσει και ακολουθήσει πολλά tutorials αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Δεν ξεκινάει καθόλου η εγκατάσταση. Χρησιμοποιώ τρόπο εγκατάστασης μέσω USB δεν ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο. Σύστημα: AMD FX 4170 4.2gh ATI Radeon HD 7870 SSD Intel 330 Series 120gb Mother Gigabyte 990FXA-UD5 Corsair 8GB Δεν ενδεικνύεται η εγκατάσταση osX σε amd επεξεργαστές μιας και η Apple δεν τους εχει χρησιμοποιήσει ποτέ αρα ειναι πλήρως ασύμβατοι με τους οδηγούς.κάποιοι με πολυ καλή γνώση το εχουν επιχειρήσει με patch kernel κατι που δεν συνιστώ ουτε θα επιχειρούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα