giannis2429 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 MacBook pro Μέχρι 1.000 ευρώ?Ποιο? Με 4πυρηνο cpu ξεκινάνε από 2.000... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Χιούμορ είναι,αλλά με νόημα.. Αν θέλεις φορητό που να δουλεύει αξιόπιστα επαγγελματικά θα τα σκάσεις.(και αν τα έχεις φυσικά) Αν αλλάξεις γνώμη και σου κάνει και σταθερός έλα να το συζητήσουμε. Εκτός αν είσαι ο ίδιος Hackint0chi* με εμπειρία άνω των 3-5 ετών και αστεράκια στον ώμο. Αν σου έγραφα εγώ κάτι άλλο θα σε κορόιδευα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μέχρι 1.000 ευρώ?Ποιο? Με 4πυρηνο cpu ξεκινάνε από 2.000... ψαξε για success guide εδω και παρε το ιδιο http://www.tonymacx86.com/el-capitan-laptop-guides/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanaeriko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Φτιάχνω μια σύνθεση για hackintosh και απ'οτι βλέπω στο tonymac έχει ως προτεινόμενες Ram μόνο crucial, αν εγώ βάλω kingston θα υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα.Φτιάχνω μια σύνθεση για hackintosh και απ'οτι βλέπω στο tonymac έχει ως προτεινόμενες Ram μόνο crucial, αν εγώ βάλω kingston θα υπάρχει κάποιο θέμα συμβατότητας? Aπαξ και την αναγνωρίζει η μητρική κανένα λειτουργικό στον κόσμο, δεν θα ασχοληθεί με την μαρκα ,volt κτλ. Tα mac μηχανήματα έχουν θεμα συμβατοτητας ,δηλαδή το hardware. Eσύ δεν έχεις Mac(Apple) μηχανημα οπότε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanaeriko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Aπαξ και την αναγνωρίζει η μητρική κανένα λειτουργικό στον κόσμο, δεν θα ασχοληθεί με την μαρκα ,volt κτλ. Tα mac μηχανήματα έχουν θεμα συμβατοτητας ,δηλαδή το hardware. Eσύ δεν έχεις Mac(Apple) μηχανημα οπότε.... Ρώτησα από την άποψη ότι όπως προτείνονται(κυρίως)οι intel cpu και mb μητρικές όταν θες να στήσεις hackintosh είπα μήπως παίζει κάποιο ρόλο και η ram να είναι συγκεκριμένη.Οπότε ο tonymac προτείνει μόνο τις crucial για θέμα μαρκετινγκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρώτησα από την άποψη ότι όπως προτείνονται(κυρίως)οι intel cpu και mb μητρικές όταν θες να στήσεις hackintosh είπα μήπως παίζει κάποιο ρόλο και η ram να είναι συγκεκριμένη.Οπότε ο tonymac προτείνει μόνο τις crucial για θέμα μαρκετινγκ? Δεν είναι κακές και οι crucial,ναι ο Tony έχει τις... αδυναμίες του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρώτησα από την άποψη ότι όπως προτείνονται(κυρίως)οι intel cpu και mb μητρικές όταν θες να στήσεις hackintosh είπα μήπως παίζει κάποιο ρόλο και η ram να είναι συγκεκριμένη.Οπότε ο tonymac προτείνει μόνο τις crucial για θέμα μαρκετινγκ? Όχι απλά όσοι έχουν Mac και δεν θέλουν να αγοράσουν ram από την apple (λόγο τιμής) αγοράζουν της crucial που πουλάει ram πιστοποιημένες για Mac. Και εγώ crucial έχω γιατί ήταν οι καλύτερες στα 1600Mhz με CL8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanaeriko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Όχι απλά όσοι έχουν Mac και δεν θέλουν να αγοράσουν ram από την apple (λόγο τιμής) αγοράζουν της crucial που πουλάει ram πιστοποιημένες για Mac. Και εγώ crucial έχω γιατί ήταν οι καλύτερες στα 1600Mhz με CL8 Οπότε με λίγα λόγια εγώ με τις Kingston δεν θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας με τα λειτουργικά της apple για να μου στήσουν hackintosh αφου δεν παίζουν ρόλο οι μάρκες? Οκ thanks όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Οπότε με λίγα λόγια εγώ με τις Kingston δεν θα έχω κανένα θέμα συμβατότητας με τα λειτουργικά της apple για να μου στήσουν hackintosh αφου δεν παίζουν ρόλο οι μάρκες? Οκ thanks όλους. Όχι δεν παίζουν ρόλο, οπότε προχώρα άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 10.11.2 is OuT and On (build 15C50) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 10.11.2 is OuT and On (build 15C50) 10.10.2.jpg τι σου κάνει ένα Thermaltake P5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 τι σου κάνει ένα Thermaltake P5 Τώρα που θα το φωτογραφίσω με την butterfly και το πλεξι μπροστά να δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deus Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 μια χαρά με το clover update στο el capitan όλα κομπλε με τα προηγούμενα με έπιανε ταραχή σε κάθε update του λειτουργικού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanaeriko Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Γεια χαρά και πάλι. Κάποιο καλό τροφοδοτικό από 550w και πάνω μέχρι 50 ευρώ?Είναι το μόνο κομμάτι που μένει. i7 4790k 16gb ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα