Technology fan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ναι και 5 thunderbolt να χει δε σημαίνει απαραίτητα ότι δουλεύει η thunderbolt display όπως θα δούλευε πχ με ένα mac mini Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ναι και 5 thunderbolt να χει δε σημαίνει απαραίτητα ότι δουλεύει η thunderbolt display όπως θα δούλευε πχ με ένα mac mini Δεν καταλαβαινω γιατι να μην δουλευει... Μετα την εγκατασταση βαζει system definition mac pro και κανεις και εγκατασταση τους drivers απο το multibeast και εισαι οκ, και το buyer's guide φτιαχτηκε με εξαρτηματα για την καλυτερη συμβατοτητα με το mac, αρα δεν θα προτεινοταν κατι που ειναι αμφιβολο, αν δουλευει η οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αν θα πας σε Hackint0sh δεν εχεις λογο να πας σε αυτή την οθονη υπάρχουν καλυτερες και οικονομικότερες λυσεις .. εκτος και αν είναι αυτοσκοπός. Όσο τώρα για το ερώτημα σου αυτό καθ'αυτο και εγώ ειμαι της άποψης οτι θα δουλεύει,θα το τσεκάρω ομως οταν βρω χρόνο κ θα σου πω με σιγουριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 To παλευω για hackintosh sto fujitsu ah552 sl. Eχω εγκαταστησει me unibeast original ml 10.8.4 kai μπαινω με -x αλλα απο εκει και περα χανομαι-λογω κι ελλειψης εμπειριας. Kαποιο tip για το πως συνεχιζω;. Αν οχι με multibeast ποιον bootloader να χρησιμοποιησω για να αναγνωρισει καρτα γραφικων kai touchpad; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 To παλευω για hackintosh sto fujitsu ah552 sl. Eχω εγκαταστησει me unibeast original ml 10.8.4 kai μπαινω με -x αλλα απο εκει και περα χανομαι-λογω κι ελλειψης εμπειριας. Kαποιο tip για το πως συνεχιζω;. Αν οχι με multibeast ποιον bootloader να χρησιμοποιησω για να αναγνωρισει καρτα γραφικων kai touchpad; Αν δεν μπορεις να μπεις κανονικα στο συστημα εννοω χωρις -χ τοτε βαλε το multibeast και κανε εγκατασταση το fakesmc και τον chimera bootloader 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το εγχείρημα OSX σε ah552 μου πήρε 3-4 ώρες και μόνο το brightness δε λειτουργεί. Ίσως πρέπει να ανεβάσουμε αναλυτικό how to και kext package για τους ενδιαφερόμενους. Για την ιστορία, ο τρόπος που ακολούθησα είναι boot από στικάκι χωρίς flags με αυθεντικό mountain lion 10.8. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση reboot και εγκατάσταση combo update σε 10.8.4. Επανεκίνηση και εγκατάσταση από multibeast του FakeSMC με τα plugins του, του driver για usb 3, τον Lnx2Mac driver για την κάρτα δικτύου, την τελευταία έκδοση Chimera και τέλος το User DSDT χρησιμοποιώντας DSDT από AH532. Πρωτού κάνω reboot εγκατέστησα και ένα πακετάκι από kexts επίσης από AH532 για τον ήχο (δε συμπαθώ το voodoo kext), το card reader και κάτι ακόμα ψιλά. Τέλος έκανα edit το org.chameleon.boot.plist προσθέτοντας κάποια device properties για την intel4000 (σημαντικό γιατί αλλιώς βλέπεις μόνο μαύρη οθόνη όταν μπαίνει στο οσχ). Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μου λέτε για να ανεβάσω kexts και τα ρέστα. Ελπίζω να βοήθησα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) To AH 532 δεν έχει sandy bridge HD 3000 και το ανάλογο chipset ? Aν ναι είναι εντελώς λάθος να χρησιμοποιείς DSDT και να υποχρεώνεις το μηχάνημα να δουλεύει ως προηγούμενο μοντέλο.Εσύ δεν χρειάζεσαι USB 3 kext γιατί έχεις ivy και το έχεις native.. Το DSDT ειναι αυστηρά προσωπικό σε κάθε μηχάνημα ακόμα και με διαφορετική bios version.. Αν δεν το χρειάζεσαι που απ'οτι καταλαβαίνω δεν το χρειάζεσαι παρά μόνο για τον ήχο βγαλτο,και άστο DSDT free η φτιάξε το δικό σου.. μέχρι ζημιά μπορεί να κάνεις με αυτόν τον τρόπο.. σορρυ αν σε έπιασα λίγο από τα μούτρα εσένα προσπαθώ να προστατέψω,τα υπόλοιπα είναι απολύτως χρήσιμα για όποιον ενδιαφέρεται,και καλώς όρισες Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2013 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 όπως τα λές είναι, με τη διαφορά ότι και το AH532 και το 552 έχουν ίδια υποσυστήματα. Το τσίπσετ είναι και στις δυο το HM76, ίδιο τσίπ ήχου, card reader και πάει λέγοντας. Η διαφορά τους όπως σωστά προανέφερες είναι ο Sandybridge που έχει το 532. Στο πακέτο με τα kexts που κατέβασα εννοείται πως αφαίρεσα αυτά που αφορούσαν τον επεξεργαστή (kext, SSDT) και την intel 3000. Όλα τα υπόλοιπα είναι τα ίδια ακριβώς και από όσο γνωρίζω το DSDT δεν αφορά στον επεξεργαστή αλλά κυρίως στη Mobo. Με τον επεξεργαστή ασχολείται το SSDT. Τέλος από προσωπική μου εμπειρία και αφού πειραματίστηκα αρκετά με DSDT στο παρελθόν, το χειρότερο που μπορείς να πάθεις από λάθος DSDT είναι kernel panic. Εσύ έπαθες/είδες να πάθει κανείς ποτέ ζημιά; (For the record έχω δει HP Probook 4530s να χρησιμοποιεί DSDT από desktop Gigabyte και μάλλιστα προτεινόταν από tonymac παρόλο που δεν ήταν ούτε καν από λάπτοπ.) Σόρρυ αν γίνομαι κουραστικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το εγχείρημα OSX σε ah552 μου πήρε 3-4 ώρες και μόνο το brightness δε λειτουργεί. Ίσως πρέπει να ανεβάσουμε αναλυτικό how to και kext package για τους ενδιαφερόμενους. Για την ιστορία, ο τρόπος που ακολούθησα είναι boot από στικάκι χωρίς flags με αυθεντικό mountain lion 10.8. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση reboot και εγκατάσταση combo update σε 10.8.4. Επανεκίνηση και εγκατάσταση από multibeast του FakeSMC με τα plugins του, του driver για usb 3, τον Lnx2Mac driver για την κάρτα δικτύου, την τελευταία έκδοση Chimera και τέλος το User DSDT χρησιμοποιώντας DSDT από AH532. Πρωτού κάνω reboot εγκατέστησα και ένα πακετάκι από kexts επίσης από AH532 για τον ήχο (δε συμπαθώ το voodoo kext), το card reader και κάτι ακόμα ψιλά. Τέλος έκανα edit το org.chameleon.boot.plist προσθέτοντας κάποια device properties για την intel4000 (σημαντικό γιατί αλλιώς βλέπεις μόνο μαύρη οθόνη όταν μπαίνει στο οσχ). Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μου λέτε για να ανεβάσω kexts και τα ρέστα. Ελπίζω να βοήθησα Yπαρχουν ενδιαφερομενοι ,αν μπορεις ανεβασε τα . Ευχαριστουμε για τις πληροφοριες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Επισυνάπτω το kext pack για το Fujitsu AH552 Μαζί υπάρχει το Kext Wizard με το οποίο θα εγκαταστήσουμε τα kexts στο φάκελο System/Library/Extensions. Κατόπιν κάνουμε repair permissions στο φάκελο από το ίδιο πρόγραμμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε το αρχείο DSDT στο desktop και εγκαθιστούμε από το multibeast το "UserDSDT or DSDT-Free" Τέλος βάζουμε το αρχείο org.chameleon.boot.plist στο φάκελο Extra που βρίσκεται χύμα στο δίσκο που εγκαταστήσαμε το osx Restart και είμαστε έτοιμοι http://www.filedropper.com/ah552kexts Σημείωση: Διαπίστωσα πριν λίγο ότι το εσωτερικό μικρόφωνο ενώ αναγνωρίζεται κανονικά, δε λειτουργεί. Εσένα MoviemakerGr σου δουλεύει κανονικά με το Voodoo kext; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deschri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Για wifi τι εκανες; Αλλαξες την καρτουλα ή εχεις βαλει καποιο usb wifi stick; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 usb stick προσωρινά και λίαν συντόμως μάλλον απομίμηση airport extreme για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Επισυνάπτω το kext pack για το Fujitsu AH552 Μαζί υπάρχει το Kext Wizard με το οποίο θα εγκαταστήσουμε τα kexts στο φάκελο System/Library/Extensions. Κατόπιν κάνουμε repair permissions στο φάκελο από το ίδιο πρόγραμμα. Στη συνέχεια τοποθετούμε το αρχείο DSDT στο desktop και εγκαθιστούμε από το multibeast το "UserDSDT or DSDT-Free" Τέλος βάζουμε το αρχείο org.chameleon.boot.plist στο φάκελο Extra που βρίσκεται χύμα στο δίσκο που εγκαταστήσαμε το osx Restart και είμαστε έτοιμοι http://www.filedropper.com/ah552kexts Σημείωση: Διαπίστωσα πριν λίγο ότι το εσωτερικό μικρόφωνο ενώ αναγνωρίζεται κανονικά, δε λειτουργεί. Εσένα MoviemakerGr σου δουλεύει κανονικά με το Voodoo kext; Το DSDT είναι ακριβής εικόνα του bios όπερ σημαίνει ότι φυσικά εμπεριέχει ακόμα και τα ρεύματα του επεξεργαστή αλλά κ της μητρικής καλύτερα φτιάξε το δικό σου αν σου είναι αναγκαίο. Οι καγκουρες υπάρχουν και στο Hackint0sh οσο αφορά το παράδειγμα με το DSDT απο σταθερό σε notebook. Όχι το εσωτερικό μικρόφωνο δεν λειτουργεί ούτε με το Voodoo μικρο έως ελάχιστο το κακό για την χρήση που κάνω άσε που αν το χρειαστώ έχω ένα Sony στέρεο ψείρα εξωτερικό,απο εκει και περα κάποια λύση θα βρεθεί,εξάλλου είμαι διακοπές,αν δεν βρεθεί μόλις γυρίσω θα κατασκευαστεί.. Έτοιμο κ το "μεγάλο αδελφάκι του" .. ετοιμάζεται για 3ple με mavericks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Όσον αφορά στον ήχο, μετά από αρκετές δοκιμές κατάφερα να δουλέψει το ενσωματωμένο μικρόφωνο (με παλαιότερη έκδοση voodoo kext) αλλά με πολύ θόρυβο από τα ηχεία και γενικότερα αστάθεια και παραμόρφωση στον ήχο οπότε και για την ώρα παραμένω στην προηγούμενη κατάσταση απλά με εξωτερικό μικρόφωνο. Ως τι έκδοση macbook pro το έχεις ορίσει; 8.1; έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη έκδοση SMBios; Δοκίμασα έκδοση 10.1 και δουλεύει αλλά δε βλέπω καμμία ουσιαστική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Το geekbench θα σου δείξει τώρα που να σταθεροποιηθείς. 10.1 είμαι και εγώ στο μικρο,στο μεγάλο του πάει καλύτερα το 8.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα