ThanosA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Έχω ενα monitor με VGA και η 760 δεν εχει vga. Υπάρχει τροπος να χρησιμοποιήσω περα απο τα out της 760 και τo vga της mobo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χαχαχ Το περίμενα! Ψάχνω αλλα χωρις ebay η δουλεια δυσκολευει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 χαχαχ Το περίμενα! Ψάχνω αλλα χωρις ebay η δουλεια δυσκολευει!!! Όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2015 Σας εβγαλα λιγο offtopic αλλα ty ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πρώτη φορά μετά από τον 1ο μήνα που το έκανα set up πριν 2 χρονια. http://imgur.com/luSKARB Καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά καλησπέρα, Πέρασα το el capitan στο Desktop. Δυστυχώς αρχικά δεν είχα δίκτυο και πέρασα ενα kext για την Realtek 8111 και πλέον δουλεύει το δίκτυο. Εχω συνδέσει ενα NAS στο el capitan και παρατηρώ ότι αργεί γενικά μέσα σε φακελους με πολλές φωτογραφίες. Κάνει αρκετή ώρα όταν πάτησω copy απο το NAS στο Desktop και συγκεκριμένα στο preparing files πριν κάνει το copy. Επίσης άλλες φορές όταν ανοίγω φακέλους με πολλά αρχεία, είτε δεν εμφανίζει αρχεία είτε αργεί να φορτώσει το περιεχόμενο του φακέλου και μετά τα previews των φωτογραφιών. Ωστόσο στο browsing και στo κατέβασμα οι ταχύτητες δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Πρώτη φορά μετά από τον 1ο μήνα που το έκανα set up πριν 2 χρονια. http://imgur.com/luSKARB Καμία ιδέα? Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Από ότι βλέπω «χτυπάει» στα FakeSMC και AppleSMC Παιδιά καλησπέρα, Πέρασα το el capitan στο Desktop. Δυστυχώς αρχικά δεν είχα δίκτυο και πέρασα ενα kext για την Realtek 8111 και πλέον δουλεύει το δίκτυο. Εχω συνδέσει ενα NAS στο el capitan και παρατηρώ ότι αργεί γενικά μέσα σε φακελους με πολλές φωτογραφίες. Κάνει αρκετή ώρα όταν πάτησω copy απο το NAS στο Desktop και συγκεκριμένα στο preparing files πριν κάνει το copy. Επίσης άλλες φορές όταν ανοίγω φακέλους με πολλά αρχεία, είτε δεν εμφανίζει αρχεία είτε αργεί να φορτώσει το περιεχόμενο του φακέλου και μετά τα previews των φωτογραφιών. Ωστόσο στο browsing και στo κατέβασμα οι ταχύτητες δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το NAS που έχω, για κοίτα την χρήση της CPU και RAM στο NAS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Από ότι βλέπω «χτυπάει» στα FakeSMC και AppleSMC Δεν αλλαξα κατι, τι πληροφορίες θα ήθελες? Εκανα reboot και bootαρε κανονικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2015 Δεν αλλαξα κατι, τι πληροφορίες θα ήθελες? Εκανα reboot και bootαρε κανονικά Απλά τι έκανες πριν σου βγάλει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Απλά τι έκανες πριν σου βγάλει το πρόβλημα. Τίποτα το άνοιξα το πρωι και πριν bootαρει καλα καλα kp.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 2 χρόνια ένα κερνελ πανικ... το disk permissions βοηθάει,σε real θα είχες τουλάχιστον ένα στο 3μηνο.. είναι "η συνταγή" τέτοια, μη άξιο συζήτησης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Από ότι βλέπω «χτυπάει» στα FakeSMC και AppleSMC Δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με το NAS που έχω, για κοίτα την χρήση της CPU και RAM στο NAS. Από ραμ είναι οκ αλλά απο cpu χτύπαγε και 100%. Εχω το Dlink 320L. Πως το πρόσθεσες στο σύστημα σου το ΝAS μέσω connect to server? μήπως σεν το έχω συνδέση σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Από ραμ είναι οκ αλλά απο cpu χτύπαγε και 100%. Εχω το Dlink 320L. Πως το πρόσθεσες στο σύστημα σου το ΝAS μέσω connect to server? μήπως σεν το έχω συνδέση σωστά? Ναι. Για το 100% CPU λες για αυτή του Nas σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfdimopo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Ναι. Για το 100% CPU λες για αυτή του Nas σωστά; Ναι, το βλέπω μέσα στο resources monitor του NAS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα