Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Dual boot με Clover, El Capitan με Win10, κατάφερε κανείς; Δεν υπάρχει η επιλογή για free space και έχω κολλήσει στην εγκατάσταση των win

φιλε εγω κανω κανονικα dual boot 

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν μου διαβάζει τα dvd με τα os x? Όλα τα άλλα τα διαβάζει και κάνει τις εγκαταστάσεις κανονικά (Linux, Win.) Ούτε και τα USB με osx διαβάζει..

Προφανώς δεν βάζεις bootloader αν ειναι παλιό dvd τύπου snow θελεις iBoot πρώτα.

τα boards της gigabyte σειρα mini itx που έχουν ενσωματωμένο wifi ειναι συμβατα με macos η πρεπει να γινει αλλαγή ?

Θέλουν αλλαγή.

φιλε εγω κανω κανονικα dual boot 

Clover UEFI dual boot εννοεί με 10ρια.

Δημοσ.

Clover UEFI dual boot εννοεί με 10ρια.

Εχω τα 10 με τα el capitan και ξεκιναω απο clover οποιο θελω. αυτο δεν εννοείτε ? 

Δημοσ.

Εχω τα 10 με τα el capitan και ξεκιναω απο clover οποιο θελω. αυτο δεν εννοείτε ?

Ναι. Καθαρή εγκατάσταση, σε έναν δίσκο με 2 partitions.

Δημοσ.

Δν με βλεπω για os x αυτη την φορα, τον clover τον μισω, δν βγαζω ακρη.... εκανα installer usb (uefi) βημα βημα απο το site του tony, bootarw στον clover και με πεταει μονο στο ασπρο μηλαρακι (χωρις να ξεκιναει καμια μπαρα απο κατω για φορτωμα) και σε 2 δευτερολεπτα ρεσταρτ.... τα νευρα μ!! ουτε με safe,verbose γινεται δουλεια τα ιδια ακριβως!

Δημοσ.

Μιας και μου περισσεύει ένας παλιός δίσκος σκέφτομαι να δοκιμάσω τον clover και αν πάνε όλα καλά να περάσω το El Capitan και στον SSD.. γιατί από ότι γράφουν το Multibeast θα βγει τις επόμενες εβδομάδες...

Δημοσ.

Καλή τύχη αγόρια,αν θυμάστε είχα γράψει ότι ""τα εύκολα"" τελειώσανε.. τώρα θέλει να αφιερωθεί πραγματικός χρόνος..

Δεν έχει ανυπέρβλητα εμπόδια,αλλά μπορεί πάρα πολύ εύκολα μια μέρα να ξυπνήσεις και να μην μπορείς να boot αρεις με τίποτα όμως !!

Multibeast = Chimera = Chameleon και ένας @Ermac έχει μείνει να παλεύει μόνος του..

Βλέπω και τον Tony να κάνει "στροφή στην ποιότητα" .. :P

...και όταν θα πεις ουφ τα κατάφερα,μια καινούρια χαρτογράφηση στα USB θα έρθει σαν κερασάκι στην τούρτα να σου πει .. "no no no.." καλό κουράγιο σε όλους μας λοιπόν.. :)

Δημοσ.

Δν με βλεπω για os x αυτη την φορα, τον clover τον μισω, δν βγαζω ακρη.... εκανα installer usb (uefi) βημα βημα απο το site του tony, bootarw στον clover και με πεταει μονο στο ασπρο μηλαρακι (χωρις να ξεκιναει καμια μπαρα απο κατω για φορτωμα) και σε 2 δευτερολεπτα ρεσταρτ.... τα νευρα μ!! ουτε με safe,verbose γινεται δουλεια τα ιδια ακριβως!

φίλε ισως ειναι θεμα hardware, εγω εκανα τα βηματα που γραφει ο tony και ολα δουλευουν ρόλοι σε 20 λεπτα τελειωσα, μαλιστα επειδη δεν ειχα δουλεψει αλλη φορα το clover ημουν επιφυλακτικος 

O clover έχει 2 δυνατότητες,legancy και Uefi ..

με uefi το εκανα

• Like 1
Δημοσ.

φίλε ισως ειναι θεμα hardware, εγω εκανα τα βηματα που γραφει ο tony και ολα δουλευουν ρόλοι σε 20 λεπτα τελειωσα, μαλιστα επειδη δεν ειχα δουλεψει αλλη φορα το clover ημουν επιφυλακτικος 

με uefi το εκανα

Clean install, σε ίδιο δίσκο και uefi?

@Metaksas δοκίμασε και το usb tool του clover για το El Capitan.

Δημοσ.

Clean install, σε ίδιο δίσκο και uefi?

@Metaksas δοκίμασε και το usb tool του clover για το El Capitan.

clean install με uefi αλλα σε 2 ssd, ενας για καθε λειτουργικο. 

Δημοσ.

clean install με uefi αλλα σε 2 ssd, ενας για καθε λειτουργικο.

Σε 2 δίσκους με clover και uefi είναι το ιδανικό setup και παίζει στον αυτόματο. Σε έναν δίσκο με 2 και πάνω partitions είναι που μπλέκει τα μπούτια του και αυτό εξαιτίας του χαζού, νέου, disk utility. Αλλά οκ. Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο.

Δημοσ.

Σε 2 δίσκους με clover και uefi είναι το ιδανικό setup και παίζει στον αυτόματο. Σε έναν δίσκο με 2 και πάνω partitions είναι που μπλέκει τα μπούτια του και αυτό εξαιτίας του χαζού, νέου, disk utility. Αλλά οκ. Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο.

sorry λαθος καταλαβα , στον αυτοματο δεν λες τιποτα τωρα δοκιμασα και μια tv with hdmi σαν δευτερο μονιτορ και λειτουργει τελεια

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά έκανα την εγκατάσταση σε έναν παλιό και προβληματικό δίσκο και όλα πήγαν μια χαρά, μου έβγαλε λίγο την πίστη να φτιάξω τον ήχο αλλά όλα καλά.

Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να φτιάξω το πρόβλημα με τις usb3.

Παρόλο που ο δίσκος είναι χάλια το El Capitan πήγαινε σφαίρα :)

επόμενο βήμα η εγκατάσταση στον SSD.

:-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...