belkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Dual boot με Clover, El Capitan με Win10, κατάφερε κανείς; Δεν υπάρχει η επιλογή για free space και έχω κολλήσει στην εγκατάσταση των win φιλε εγω κανω κανονικα dual boot
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εμένα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν μου διαβάζει τα dvd με τα os x? Όλα τα άλλα τα διαβάζει και κάνει τις εγκαταστάσεις κανονικά (Linux, Win.) Ούτε και τα USB με osx διαβάζει.. Προφανώς δεν βάζεις bootloader αν ειναι παλιό dvd τύπου snow θελεις iBoot πρώτα. τα boards της gigabyte σειρα mini itx που έχουν ενσωματωμένο wifi ειναι συμβατα με macos η πρεπει να γινει αλλαγή ? Θέλουν αλλαγή. φιλε εγω κανω κανονικα dual boot Clover UEFI dual boot εννοεί με 10ρια.
belkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Clover UEFI dual boot εννοεί με 10ρια. Εχω τα 10 με τα el capitan και ξεκιναω απο clover οποιο θελω. αυτο δεν εννοείτε ?
dazoo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εχω τα 10 με τα el capitan και ξεκιναω απο clover οποιο θελω. αυτο δεν εννοείτε ? Ναι. Καθαρή εγκατάσταση, σε έναν δίσκο με 2 partitions.
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Εχω τα 10 με τα el capitan και ξεκιναω απο clover οποιο θελω. αυτο δεν εννοείτε ? O clover έχει 2 δυνατότητες,legancy και Uefi ..
Metaksas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δν με βλεπω για os x αυτη την φορα, τον clover τον μισω, δν βγαζω ακρη.... εκανα installer usb (uefi) βημα βημα απο το site του tony, bootarw στον clover και με πεταει μονο στο ασπρο μηλαρακι (χωρις να ξεκιναει καμια μπαρα απο κατω για φορτωμα) και σε 2 δευτερολεπτα ρεσταρτ.... τα νευρα μ!! ουτε με safe,verbose γινεται δουλεια τα ιδια ακριβως!
coffeex Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Μιας και μου περισσεύει ένας παλιός δίσκος σκέφτομαι να δοκιμάσω τον clover και αν πάνε όλα καλά να περάσω το El Capitan και στον SSD.. γιατί από ότι γράφουν το Multibeast θα βγει τις επόμενες εβδομάδες...
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Καλή τύχη αγόρια,αν θυμάστε είχα γράψει ότι ""τα εύκολα"" τελειώσανε.. τώρα θέλει να αφιερωθεί πραγματικός χρόνος.. Δεν έχει ανυπέρβλητα εμπόδια,αλλά μπορεί πάρα πολύ εύκολα μια μέρα να ξυπνήσεις και να μην μπορείς να boot αρεις με τίποτα όμως !! Multibeast = Chimera = Chameleon και ένας @Ermac έχει μείνει να παλεύει μόνος του.. Βλέπω και τον Tony να κάνει "στροφή στην ποιότητα" .. ...και όταν θα πεις ουφ τα κατάφερα,μια καινούρια χαρτογράφηση στα USB θα έρθει σαν κερασάκι στην τούρτα να σου πει .. "no no no.." καλό κουράγιο σε όλους μας λοιπόν..
belkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δν με βλεπω για os x αυτη την φορα, τον clover τον μισω, δν βγαζω ακρη.... εκανα installer usb (uefi) βημα βημα απο το site του tony, bootarw στον clover και με πεταει μονο στο ασπρο μηλαρακι (χωρις να ξεκιναει καμια μπαρα απο κατω για φορτωμα) και σε 2 δευτερολεπτα ρεσταρτ.... τα νευρα μ!! ουτε με safe,verbose γινεται δουλεια τα ιδια ακριβως! φίλε ισως ειναι θεμα hardware, εγω εκανα τα βηματα που γραφει ο tony και ολα δουλευουν ρόλοι σε 20 λεπτα τελειωσα, μαλιστα επειδη δεν ειχα δουλεψει αλλη φορα το clover ημουν επιφυλακτικος O clover έχει 2 δυνατότητες,legancy και Uefi .. με uefi το εκανα 1
dazoo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 φίλε ισως ειναι θεμα hardware, εγω εκανα τα βηματα που γραφει ο tony και ολα δουλευουν ρόλοι σε 20 λεπτα τελειωσα, μαλιστα επειδη δεν ειχα δουλεψει αλλη φορα το clover ημουν επιφυλακτικος με uefi το εκανα Clean install, σε ίδιο δίσκο και uefi? @Metaksas δοκίμασε και το usb tool του clover για το El Capitan.
belkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Clean install, σε ίδιο δίσκο και uefi? @Metaksas δοκίμασε και το usb tool του clover για το El Capitan. clean install με uefi αλλα σε 2 ssd, ενας για καθε λειτουργικο.
dazoo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 clean install με uefi αλλα σε 2 ssd, ενας για καθε λειτουργικο. Σε 2 δίσκους με clover και uefi είναι το ιδανικό setup και παίζει στον αυτόματο. Σε έναν δίσκο με 2 και πάνω partitions είναι που μπλέκει τα μπούτια του και αυτό εξαιτίας του χαζού, νέου, disk utility. Αλλά οκ. Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο.
belkin Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Σε 2 δίσκους με clover και uefi είναι το ιδανικό setup και παίζει στον αυτόματο. Σε έναν δίσκο με 2 και πάνω partitions είναι που μπλέκει τα μπούτια του και αυτό εξαιτίας του χαζού, νέου, disk utility. Αλλά οκ. Ευτυχώς έρχεται Σαββατοκύριακο. sorry λαθος καταλαβα , στον αυτοματο δεν λες τιποτα τωρα δοκιμασα και μια tv with hdmi σαν δευτερο μονιτορ και λειτουργει τελεια 1
dimitrisrs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Προφανώς δεν βάζεις bootloader αν ειναι παλιό dvd τύπου snow θελεις iBoot πρώτα. Ta dvd που δοκιμάζω είναι iso να κατεβάσω dmg?
coffeex Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τελικά έκανα την εγκατάσταση σε έναν παλιό και προβληματικό δίσκο και όλα πήγαν μια χαρά, μου έβγαλε λίγο την πίστη να φτιάξω τον ήχο αλλά όλα καλά. Το μόνο που δεν κατάφερα είναι να φτιάξω το πρόβλημα με τις usb3. Παρόλο που ο δίσκος είναι χάλια το El Capitan πήγαινε σφαίρα επόμενο βήμα η εγκατάσταση στον SSD. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα