Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το πλήρως λειτουργικό είναι μεγάλη κουβέντα,δεν θα στο πρότεινα αυτή την στιγμή σε laptop νέας γενιάς,

αντιθέτως σε desktop τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά..

Με την ευκαιρία,να πω επίσης ότι "οι κάπως εύκολες εγκαταστάσεις Hackint0sh" τελειώνουν στο EL_Capitan,,η Apple και αποφάσισε να βάλει και μεγαλύτερη 'ασφάλεια" στο λειτουργικό της,και έκανε remap συσκευές που αν θέλει κάποιος να κάνει εγκατάσταση μόνος του θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο κ διάβασμα ώστε να έχει ένα αντίστοιχης λειτουργικότητας μηχάνημα με το σημερινό Hackint0sh..

Ίσως είναι ο μοναδικός λόγος που θα καθυστερήσω λίγες μέρες την μετάβαση στο El Capitan.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως είναι ο μοναδικός λόγος που θα καθυστερήσω λίγες μέρες την μετάβαση στο El Capitan.

"Με πιανς" που λένε κ μ'αρεσει ! ;) σε λίγο θα σου ανεβάσω και screenshot

post-227308-0-29484700-1442416468_thumb.jpg

• Like 1

Για το Vendor ID λες ή κάνω λάθος;

Γενικότερα,τις αρίθμησε ανάλογα το μοντέλο της και έχει γίνει ο κακός χαμός ! χαχαχα

τελικα αυτη η GM του el capitan ειναι τελικη εκδοση η θεωρείται beta? ειχα κανει μια δοκιμη στο συστημα μου με την 10.10 και παροτι ειχα κανει το patch του kernel για x99 ετρωγα blackscreen στο boot και δεν μπορεσα να το παρακαμψω οσα kernel flags κι αν δοκιμασα. Τωρα που είναι native x99 το el capitan υπαρχουν ακόμα τετοια θέματα? ρωταω αυτους που εχουν x99 και το δοκιμασαν ηδη.

Αρχής γενομένης του δικού μου X99 σήμερα ο @Stinga11 έγραψε οτι δεν χρειάζεται το patch kernel από την 10.10.2 και μετά και υποστηρίζεται native.. εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα για να το επιβεβαιώσω αλλά θα το κάνω.

Αυτό λοιπόν που δοκίμασα εγώ και μοιράστηκα στην κοινότητα γι'αυτο έγραψα "αρχής γενομένης" και μπορώ να σου πω με σιγουριά,είναι ότι το EL_Capitan δεν χρειάζεται patching kernel και λειτουργεί native στο Χ99.

Άρα η μαύρη σου οθόνη οφείλεται σε άλλον παράγοντα.Εξάλλου αν εχει πρόβλημα ο kernel δεν προλαβαίνεις να δεις μαύρη οθόνη,αλλά τρως ενα μεγαλοπρεπές kernel panic ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση.

Η GM παλιά ήταν και η τελική,τελευταία όμως έχει παρουσιαστεί και GM II σε κάποιες εκδόσεις,άρα κανείς δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα.

Πρόσεξε όμως κάτι σε κάθε καινούριο λειτουργικό της Apple οι μεγάλες αλλαγές βρίσκονται στον bootloader,το ιδιο συμβαίνει και τώρα,χωρίς τον σωστό bootloader δεν πρόκειται να ξεκινήσει κανείς μας καμιά εγκατάσταση.

Η συμβουλή μου αν θέλεις να ξαναδοκιμάσεις είναι να φτιάξεις ένα USB χωρίς patching της 10.10.5 και όχι του EL_Capitan που ετσι και αλλιώς οπως έγραψα κ πιο πάνω ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε σημαντικά,και συνολικά.

...και γεννάται το Ερώτημα τώρα που οι SSDs είναι πιο προσιτοί σε τιμή και έχουμε native Trim support.. μήπως ήρθε η ώρα του Raid ?

post-227308-0-36135600-1442512782_thumb.jpg

Η Αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτή την "λογική" και να απορώ ?

Αν έχεις την ανάγκη να κυκλοφορήσεις την επόμενη beta ενός λειτουργικού που ΔΕΝ έχεις κυκλοφορήσει ακόμα,

γιατί δεν το συμπεριέλαβες,στις προηγούμενες ? :devil:

post-227308-0-91749300-1442515303_thumb.jpg

Δοκίμασα κι εγώ το 10.10 στο συστημα της υπογραφης μου και τρωω blackscreen παροτι εκανα patch τον κερνελ. το black screen ειναι ακριβως μετα το loading των kexts. Εψαξα στο ιντερνετ σχετικα για αυτο και το εχουν οι περισσότεροι με την ίδια μητρική. Δεν ειναι kernel panic φυσικα, κατι εχει να κανει με την εξοδο εικονας στην nvidia 980. Δοκιμασα ολες τις θυρες τις καρτας αλλα δεν εχουν εικονα. Να δοκιμασω το 10.10.5 μηπως αλλαξει κατι? 

omg X99 + NVMe σε RAID0 ?

Μας δουλεύει ρε ! ο photoshopistas !! Χαχαχα

Όχι δεν σας δουλεύω αυτό είναι Ramdisk, χρησιμοποιώ μέρος της μνήμης σαν εικονικό δίσκο.

Αν έχετε μπόλικη RAM use it !!! :)

• Like 1

Όχι δεν σας δουλεύω αυτό είναι Ramdisk, χρησιμοποιώ μέρος της μνήμης σαν εικονικό δίσκο.

Αν έχετε μπόλικη RAM use it !!! :)

Εμενα απλα αναβοσβηνει το black magic :P Τα νουμερα παντως στο table ειναι τα ιδια και πρεπει να ειναι maxed

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...