paok4kyriakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2015 Όλα δουλεύουν ρολόι με 10.10.5 εκτός από το iMessage. Έχουμε καμία λύση για chameleon bootloader;
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 καλησπερα στην παρεα του ιnsomnia.θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον τιτλο. θελω να βαλω mac osx στο pc μου!και εχω αποτυχει 4 φορες.τα specs του υπολογιστη μου ειναι. Asus maximus Rangeri5 4690k8GB hyperx beast 2400MHZAti r9290 λοιπον προσπαθησα να με iatkos M.ειχε 2 bootloaders.εναν clover και εναν chameleon.και στα 2 αποτυχια.στο ενα μου ελεγε να κανω restart και να καθαρισω το δισκακι.και στο αλλο freezare στο boot logo της apple.η μου πεταγε ενα σηματακι σαν STOP. προσπαθησα με Yosemite και iboot haswell και ειχα τα ιδια αποτελεσματα.μου ελεγε να κανω restart.απο την μητρικη ειχα βγαλει το secure boot,το ειχα βαλει other os,ειχα κανει disable το cfg lock. τα cd τα εγραψα με transmac.την εγκατασταση του iatkos την εβαλα σε φλασακι.θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να καταφερω να τα κανω εγκατασταση και να δουλεψω λιγο τα mac να δω πως ειναι σαν λειτουργικο. εχω μπει σε ολα τα γνωστα φορουμς και εχω διαβασει.δεν θα εγραφα εδω αν δεν ειμουν σε αδιεξοδο.
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 εγραψα με transmac τα leopard 10.6. εγραψα σε αλλο δισκακι το iboot+multibeast. αλλα με το που παταγα στο iboot τα leopard εκανε restart το pc. με -x η με PCIRootUID=1 ειχα μονο μαυρη οθονη.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Βγάλε την R9 από πάνω που θέλει μια ειδική αντιμετώπιση,με αρκετές γνώσεις, και ακολούθα αυτόν τον οδηγό,βάζοντας config.plist αυτό που έχει στο τέλος και γράφει for Intel HD 4600. http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/144426-how-install-os-x-yosemite-using-clover.html Όταν θα καταφέρεις να έχεις ένα πλήρες λειτουργικό PC με την ενσωματωμένη,μετά θα εντάξουμε την R9.
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 απο τι ειδα χρειαζεται mac για να γινουν καποια βηματα.εχω VMware Yosemite.μπορω απο εκει?
jumaru99 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 απο τι ειδα χρειαζεται mac για να γινουν καποια βηματα.εχω VMware Yosemite.μπορω απο εκει? Ναι μπορείς
alexakos89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 ειδα οτι εχει μια εντολη για να μπει στο φλασακι. Code: sudo /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/USB --applicationpath /Applications/Install\ OS\ X\ Yosemite.app --no interaction το δικο μου αρχειο ειναι .dmg πρεπει να αλλαξω την καταληξη στο code η να μετατρεψω το αρχειο?
jumaru99 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 το δικο μου αρχειο ειναι .dmg πρεπει να αλλαξω την καταληξη στο code η να μετατρεψω το αρχειο? Από το vmware Installation που έχεις, κατέβασε από το store το yosemite με το account σου(free είναι) και χρησιμοποίησε αυτό. Άσε τις οποιεσδήποτε "πειραγμένες" εκδόσεις που ανέφερες πρωτύτερα ότι έχεις και ακολούθησε το Guide.
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 δεν εχω account apple.να δημιουργησω μεσα απο το vmware?η δεν γινεται ετσι?
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ηρθε η ωρα της 1ης δοκιμης με το οδηγο του moviemaker.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 ηρθε η ωρα της 1ης δοκιμης με το οδηγο του moviemaker. Πρόταση μου είναι,ο οδηγός είναι το Tony ..
alexakos89 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Ναι βρε..λοιπον φτάνει μέχρι το disk utility.οταν πατάω να ανοίξει βγάζει το loading και μένει εκει.δουλεύει αλλά δεν προχωράει.και δεν φτάνει πάντα .αλλες φορές κανει επανεκινηση όταν ξεκινάει να φορτώσει.
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Έχεις βγάλει όλους τους υπόλοιπους δίσκους από πάνω ? Το στικακι το έχεις σε USB 2 θύρα ?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Uefi η legancy ? η Μητρική σου,εχει MSR κλειδωμένο αρα θέλει UEFI και όταν δεις disk utillity να κανεις υπομονή 1-2 λεπτά να προχωρήσει .. αφού φτάνει εκει δεν εχει λόγο να σταματάει .. αν συνεχίσει να στο κανει δοκίμασε σε αλλο δίσκο πιθανον κατι να βρίσκει ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα