AlienTechGR Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Με κατι λιγοτερο από Ι3 δεν κανουμε δουλεια, έτσι;;; Δυστυχώς όχι μιας και οι Pentium/Celeron έχουν την "απλή" Intel HD Graphics η οποία δεν υποστηρίζεται.Επίσης και με εξωτερική κάρτα γραφικών,δε γίνεται σωστή δουλειά γιατί και πάλι θέλουν πατέντες.Οπότε πας για i3 4330.
nozark Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παιδες παρατηρησα σημερα οτι δν μπορω να κατευασω απο appstore!!Επισης στο serial number μου λεει Unavailable λετε να σχετιζεται??
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Εμφανώς βελτιωμένη δόθηκε η BETA 2 DP μέσω update. Όσο αφορά τώρα τα 4Κ είναι πρώιμο να τα έχει κανείς σήμερα για οικιακή χρήση.. Πέρα από αυτό όμως,Ούτε τα λειτουργικά είναι έτοιμα να το υποστηρίξουν επαρκώς,ούτε οι προγραμματιστές,ακόμα ούτε και οι browser. Θέλει πολλά @@ αυτή η ανάλυση,και μαντεύω ότι η όλη προσπάθεια του "metal" γίνεται για αυτόν τον σκοπό και προς αυτή την κατεύθυνση,για να υποστηριχτεί ο iMac 5K 2
devill0 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) ...ή απλά αν δεν το κατέχεις πολύ κατέβασε το chameleon wizard και τίκαρε τα κουτάκια που αναφέρονται στα bootflags που βάζεις. Για τον ήχο έχεις βάλει το σωστό kext για τη μητρική σου ή παίζει με voodoohda; η μητρική σου έχει ALC892 τσιπ ήχου που απ' όσο γνωρίζω δουλεύει με patched applehda το οποίο θα βρεις στο multibeast. Θα σου συνιστούσα να εγκαταστήσεις εκείνο. Επίσης το ότι μπουτάρεις με GraphicsEnabler=No σημαίνει ότι δεν έχεις την πλήρη επιτάχυνση γραφικών όσο και αν δε το καταλαβαίνεις. Επίσης είναι και ο λόγος που η κάρτα σου φαίνεται σαν 7xxx. Αν με GE=Yes δε δείχνει εικόνα σημαίνει ότι χρησιμοποιεί λάθος framebuffer και θα πρέπει να του ορίσεις εσύ χειροκίνητα ποιος είναι ο σωστός framebuffer ώστε να σου δίνει εικόνα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία που θέλει λίγο ψάξιμο. Αυτο με τα bootflags το εκανα,τωρα για τον ηχο κανω εγκατασταση απο το multibeast αυτο που μου ειπες αλλα συνεχιζει να δουλευει με voodoohda.Για την καρτα γραφικων το ψαχνω ακομα.Η συνδεση γινεται με hdmi. Και αυτο ειναι chameleon.boot.plist <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd"> <plist version="1.0"> <dict> <key>EthernetBuiltIn</key> <string>Yes</string> <key>HDAEnabler</key> <string>Yes</string> <key>HDEFLayoutID</key> <string>01000000</string> <key>IGPEnabler</key> <string>Yes</string> <key>Kernel Flags</key> <string>npci=0x3000 </string> <key>Legacy Logo</key> <string>Yes</string> <key>Timeout</key> <string>2</string> <key>USBBusFix</key> <string>Yes</string> <key>UseKernelCache</key> <string>Yes</string> </dict> </plist> Επισης εκτελεσα και την εντολη ioreg | grep ATY Last login: Wed Jun 24 13:30:32 on ttys000 Angeloss-Mac-Pro:~ angelospantazis$ ioreg | grep ATY | | | | +-o ATY,AMD,RadeonFramebuffer@0 <class AtiFbStub, id 0x100000315, registered, matched, active, busy 0 (201 ms), retain 8> | | | | +-o ATY,AMD,RadeonFramebuffer@1 <class AtiFbStub, id 0x100000316, registered, matched, active, busy 0 (0 ms), retain 8> | | | | +-o ATY,AMD,RadeonFramebuffer@2 <class AtiFbStub, id 0x100000317, registered, matched, active, busy 0 (0 ms), retain 8> | | | | +-o ATY,AMD,RadeonFramebuffer@3 <class AtiFbStub, id 0x100000318, registered, matched, active, busy 0 (0 ms), retain 8> Angeloss-Mac-Pro:~ angelospantazis$ Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2015 από devill0
ThanosA Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Με τον ηχο ειχα και γω θεματακια. Κατεληξα με Multibeast 6.1 να εχω ηχο σταθερα για alc892. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει απο HDMI. Just saying..Give it a try
Piterakos83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Για να δουλέψει πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσεις το voodoohda @nozark χρησιμοποιείς rollback appleacpiplatform.kext μήπως; Αν ναι αυτός είναι ο λόγος που δε σου δείχνει serial
devill0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Με τον ηχο ειχα και γω θεματακια. Κατεληξα με Multibeast 6.1 να εχω ηχο σταθερα για alc892. Βεβαια δεν εχω δοκιμασει απο HDMI. Just saying..Give it a try Για να δουλέψει πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσεις το voodoohda Εσβησα το voodoohda και δοκιμασα απο multibeast 6.5.1 και 6.1 + hdaenabler και παλι δεν δουλευει ο ηχος. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από devill0
Piterakos83 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εαν το έσβησες πως γίνεται να ξαναδουλεύει με voodoohda; μήπως δεν έχεις κάνει repair permissions; Αν δε σου κάνει για ήχο η έκδοση του multibeast ψάξε στο google μήπως υπάρχει κάτι για τη συγκεκριμένη μητρική
nozark Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Για να δουλέψει πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσεις το voodoohda @nozark χρησιμοποιείς rollback appleacpiplatform.kext μήπως; Αν ναι αυτός είναι ο λόγος που δε σου δείχνει serial τελικα ηταν voodoobattery για να δειχνει το ποσοστο της μπαταριας!!Παρολα αυτα ακομα δν μπορω να κατευασω απο app store. Εσβησα το voodoohda και δοκιμασα απο multibeast 6.5.1 και 6.1 + hdaenabler και παλι δεν δουλευει ο ηχος. Εγω παντως σε λαπτοπ με voodoohd εχω καταφερει να φτιαξω τον ηχο,απλως στην αρχη ειχα θεμα με το μικροφωνο!! Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2015 από nozark
devill0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2015 εαν το έσβησες πως γίνεται να ξαναδουλεύει με voodoohda; μήπως δεν έχεις κάνει repair permissions; Αν δε σου κάνει για ήχο η έκδοση του multibeast ψάξε στο google μήπως υπάρχει κάτι για τη συγκεκριμένη μητρική Εσβησα voodooHDA εκανα repair permissions....και τελικα μετα απο πολλες δοκιμασιες εχω ηχο με HDAenabler + voodooHDA 2.8.4(με ψιλοπαρασιτα) Το παλευω για την gpu τωρα.
nozark Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ρε παιδιά χρησιμοποιεί κανείς clover για bootloader??τον έχω εγκαταστήσει σε yosemite 10.10.3 και όταν πάω να τα φορτωσω μου δείχνει το μήλο και την μπαρα που φορτώνει αλλά μετά μου πεταει μαύρη οθόνη και τα δν ανοίγει ποτέ!!!
MoviemakerGr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 10.10.4 is OuT and On Πέρα από τις βελτιώσεις,από αυτό το biuld (14E46) και μετά υπάρχει ενσωματωμένη η εντολή του Trimforce που πρωτοείδαμε στο EL Capitan και επιτρέπει την ενεργοποίηση του Trim σε τρίτων κατασκευαστών SSDs. Όπως θα δείτε παρακάτω στο screenshot όποιος το "τολμήσει"θα πάρει τις απαραίτητες προειδοποιήσεις και μετά,θα επανεκκινήσει ο υπολογιστής του με ενεργοποιημένο - επιτέλους - το Trim σε όλους τους 3rd party SSDs,από το ίδιο το λειτουργικό. 2
ThanosA Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Απο εκει που καθομουν μια χαρα με 10.9.5 και τους web drivers bootαρω σημερα και μου λεει οτι ειναι incompatible. Κατεβασα ολες τις εκδοσεις και τιποτα, μου λεει οτι δεν ειναι supported. Εκανα uninstall και παλι τιποτα. Tους native δεν τους χρησιμοποιω γιατι δεν κανει scale στο clock της καρτας. Το παει στο max και το αφηνει 1.08Ghz , ενω σε idle καθεται στα 144MHz με αναλογες θερμοκρασιες φυσικα. και ημουν σε αυτη την εκδοση. Κατεβασα και f01 και f02 που δουλευαν παλαιοτερα αλλα τιποτα. Εκανα και repair permissions επισης τιποτα.
coffeex Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μπούταρε με την επιλογή -s και στην συνέχεια τρέξε με την σειρά τις παρακάτω εντολές NVIDIARecoverysudo rm -rf /System/Library/Caches/*shutdown -r now αφού μποτάρει μπες και κάνε εγκατάσταση τους drivers που δούλευαν. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Η δημιουργία δεν είναι "για το περιθώριο", και μπορεί να επηρεάζεται αλλά καλό είναι να έχει την δυνατότητα να μην παύει από "καταστάσεις"... Συνεχίζουμε λοιπόν.. Σύντομα Screenshots και αποτελέσματα από το 2011-3 socket. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα