Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα asus A551ln και μετα απο διαβασμα ειμαι ετοιμοσ να ξεκινησω τη δοκιμηγια να εγκαταστησω yosemite. μια απορια πριν ξεκινησω και μετα ειναι αργα. θα ηθελα να αποφυγω την αντικατασταση του σκληρου δισκου. Σε αυτη την περιπτωση τι πρεπει να κανω ωστε αν στραβωση η εγκατασταση να μπορω να ξαναεγκαταστησω τα windows 8.1 που ειχε προεγκατεστημενα. Να σημειωσω οτι ο σκληρος ειναι hybrid 1Τ και 20GB.

Περιμενω τις οδηγιες σας για να ξεκινησω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα και απο μενα με αρκετες αποριες ειμαι ασχετος απο mac θα ηθελα να βαλω το λογισμικο να δω τι παιζει εχω δισκους hdd και ssd αδειους πανω στο μηχανημα και εξωτερικο usb 3 τι πρεπει να κανω? εχω intel 4790κ msi z97 gaming 7 gtx980 16ram 4x4 2400mhz  evo 840 120gb - m.2 sm951 seagate 2tb..αν ειμαι σε λαθος θεμα να διαγραφει και ζητω συγνωμη

Αν θυμάμαι καλα θελει patch ο kernel, αν κολλησεις δοκιμασε το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρεται.Εχω περάσει στο σύστημα της υπογραφής μου osx mavericks 10.9 Niresh.Το θέμα που έχω είναι ότι ξεκινάει μόνο με GraphicsEnabler=No με αποτελεσμα τα γραφικα να laggαρουν ενω την αναγνωριζει κανονικα xfx 7770 1024MB και το δεύτερο είναι οτι δεν αναγνωρίζει την κάρτα ήχου.Η μητρική έχει την έκδοση Realtek ALC892 κατέβασα το multibeast έκανα εγκατάσταση τον driver αλλά πάλι δεν δουλεύει.Τι άλλο να κάνω?

μαζι με τα bootflags USBBUXFix=Yes,-v,-amd64 ,npci=0x3000,-x

edit:Τελικα εφταιγε οτι εκανα boot σε safe mode.

Επεξ/σία από devill0

Μετα απο πολυ κοπο...Τωρα δεν ξερω κατα ποσο τρεχει νορμαλ εμενα μια χαρα μου φαινεται.Επομενος στοχος ειναι να καταφερω να κανω update σε 10.9.5

Καποια θεματακια που εχω ειναι:

1. Οταν ανοιγω τον ηχο απο ενα σημειο και μετα κανει παρασιτα.
  2. Στο  itunes δεν μπορω να κανω log in αλλα στο app store μπορω κανονικα.
  3. Προς το παρον εχω απενεργοποιησει το sleep mode γτ μετα μονο με restart επανερχεται.
  4. Οι μνημες μου ειναι 1600αρες αλλα γραφει 1333(λιγο το κακο)

Ερωτηση.

Πως μπορω να προσθεσω τα bootflags USBBUXFix=Yes -amd64 GraphicsEnabler=No npci=0x3000 στον bootloader ωστε να μην τα βαζω καθε φορα που  κανω boot?

post-144071-0-06232900-1434895075_thumb.png

...ή απλά αν δεν το κατέχεις πολύ κατέβασε το chameleon wizard και τίκαρε τα κουτάκια που αναφέρονται στα bootflags που βάζεις.

Για τον ήχο έχεις βάλει το σωστό kext για τη μητρική σου ή παίζει με voodoohda; η μητρική σου έχει ALC892 τσιπ ήχου που απ' όσο γνωρίζω δουλεύει με patched applehda το οποίο θα βρεις στο multibeast. Θα σου συνιστούσα να εγκαταστήσεις εκείνο.

Επίσης το ότι μπουτάρεις με GraphicsEnabler=No σημαίνει ότι δεν έχεις την πλήρη επιτάχυνση γραφικών όσο και αν δε το καταλαβαίνεις. Επίσης είναι και ο λόγος που η κάρτα σου φαίνεται σαν 7xxx. Αν με GE=Yes δε δείχνει εικόνα σημαίνει ότι χρησιμοποιεί λάθος framebuffer και θα πρέπει να του ορίσεις εσύ χειροκίνητα ποιος είναι ο σωστός framebuffer ώστε να σου δίνει εικόνα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία που θέλει λίγο ψάξιμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4Κ on Display port rules..

post-227308-0-67424600-1434997383_thumb.jpg

post-227308-0-15968000-1434997413_thumb.jpg

Monitor > http://www.guru3d.com/news-story/iiyama-prolite-b2888uhsu-28-inch-4k2k-gaming-monitor.html

Biuld > 4790 / GTX 960 / 16GB RAM

"Την παλεύει" η μικρή..

post-227308-0-62235300-1435003782_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 6

Καλημέρα.

Θελω να φτιαξω ενα εντελώς βασικό Build για πειραματισμό μιας και τωρα πια δεν μπορω να το κανω με το βασικό PC μου.

Υπάρχουν τροφοδοτικό 430W, σκληροί δίσκοι, case και καρτα γραφικών (9500GT).

Τι προτείνετε για μητρική, επεξεργαστή και μνήμες; Ενδιαφερομαι για χαμηλή τιμή και την καλύτερη δυνατή συμβατότητα. Όχι για επιδόσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...