Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

με copy paste δε γίνεται. Δοκίμασε τα προγράμματα που σου έγραψαν παραπάνω

...και στο τέλος θα τρέξεις πάλι τον netbook installer σε only Chameleon mode για να γίνει bootable..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω πολυ παιδια , χρησημοποιησα ενα προγραμμα απο τα δυο , εφτιαα και με το netbook installer , και πλεον το laptop δουλευει κανονικα .

κατι ακομα που παρατηρησα ειναι οτι ενω εκινησα με 3 περιπου gb ελευθερο χωρο , μετα απο καποια ωρα κατεληξε να εχει 900mb ελευθερα. 

κατευεουν καποιες ενημερωσεις αυτοματα?και αν ναι μπορω καπως να σβησω οτι κατευηκε ?

Ξερει κανεις πως να κανω τον θορυβο που ειναι σαν να εβγαλες τα ηχεια απο το jack να σταματησει; Οταν αφηνεις για ενα λεπτο περιπου χωρις ηχους τον υπολογιστη αρχιζει και το κανει.

καλησπερα και απο μενα με αρκετες αποριες ειμαι ασχετος απο mac θα ηθελα να βαλω το λογισμικο να δω τι παιζει εχω δισκους hdd και ssd αδειους πανω στο μηχανημα και εξωτερικο usb 3 τι πρεπει να κανω? εχω intel 4790κ msi z97 gaming 7 gtx980 16ram 4x4 2400mhz  evo 840 120gb - m.2 sm951 seagate 2tb..αν ειμαι σε λαθος θεμα να διαγραφει και ζητω συγνωμη

καλησπερα και απο μενα με αρκετες αποριες ειμαι ασχετος απο mac θα ηθελα να βαλω το λογισμικο να δω τι παιζει εχω δισκους hdd και ssd αδειους πανω στο μηχανημα και εξωτερικο usb 3 τι πρεπει να κανω? εχω intel 4790κ msi z97 gaming 7 gtx980 16ram 4x4 2400mhz  evo 840 120gb - m.2 sm951 seagate 2tb..αν ειμαι σε λαθος θεμα να διαγραφει και ζητω συγνωμη

Μια χαρά μηχανάκι έχεις..με πολύ διάβασμα θα μπεις στον κόσμο του hackintosh.

Από εδώ http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html για θα φτιάξεις το στικάκι (φυσικά σε OSX ή VM)

Μετά θέλεις το clover configuration για να φτιάξεις τα usb3 και το sleep..

MacASL για το HDMI audio..

Toleda Audio CloverALC για τον ήχο..

και multibeast για το ethernet (Atheros E2200 Ethernet) νομίζω είναι η επιλογή σου...

Ξεκινάς από εδώ..καλό διάβασμα!

http://www.tonymacx86.com/bios-uefi/143167-msi-9-series-motherboards-os-x-setup-configuration.html

Βέβαια για λεπτομέρειες στον hackintosh GURU...κυκλοφορεί ελεύθερος εδώ μέσα....

• Like 1

Παρ'ολο που το χρησιμοποιουσα πανω απο χρονο, οταν γυρισα πισω στο Mac με ξενισε αρκετα και τελικα εμεινα σε windows. Δεν ξερω γιατι ετσι αλλα δεν βλεπω να ξαναγυριζω πισω σε Mac με τιποτα. 

Παρ'ολο που το χρησιμοποιουσα πανω απο χρονο, οταν γυρισα πισω στο Mac με ξενισε αρκετα και τελικα εμεινα σε windows. Δεν ξερω γιατι ετσι αλλα δεν βλεπω να ξαναγυριζω πισω σε Mac με τιποτα. 

Να σου πω την αλήθεια λόγω οικείου περιβάλλοντος τα έχω στο pc (ipad - iphone) , ίσως και επειδή με κόλλησε τρέλα ο guru...αλλά τόλμησα και πέρασα την technical preview των windows 10...και πραγματικά μετά από τόσα χρόνια (από xp...άντε και 7ρια)...έχω μόνο καλά λόγια να πω, αν και ακόμη στα σπάργανα....

Να σου πω την αλήθεια λόγω οικείου περιβάλλοντος τα έχω στο pc (ipad - iphone) , ίσως και επειδή με κόλλησε τρέλα ο guru...αλλά τόλμησα και πέρασα την technical preview των windows 10...και πραγματικά μετά από τόσα χρόνια (από xp...άντε και 7ρια)...έχω μόνο καλά λόγια να πω, αν και ακόμη στα σπάργανα....

Αξιζει να παω απο 8.1 pro σε technical?  Μιλαμε για το main pc μου

Τωρα όχι..υπομονη 2 εβδομάδες και έρχονται final...

Σωστος ο παιχτης! Εν τω μεταξυ εγω εχω βαλει official iso των 8.1 pro και τα εκανα activate με kms. Τεχνικα δεν ειναι πειρατικα τα windows μου. Σε ενα φιλαρακι του ηρθαν σε 10 pc ειδοποιησεις για αναβαθμιση ενω ειχε πειρατικα απο tpb και στην κοπελα μου στο laptop που ειχε official εκανε να ερθει η ειδοποιηση 1 εβδομαδα. Οτι να ναι η m$

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...