ninos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σε ευχαριστώ για την γρηγόρη απάντηση. Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς αλλά μην νομίζεις ότι είμαι από αυτούς που χωρίς να διαβάσουν δυο βασικά πράγματα ξεκινάνε κατι. Ηδη με το -x ξεκίνησε μου έβγαλε welcome screen. Αν θέλεις εξήγησε μου τι εγινε με το -x. Τώρα άνοιξε κανονικά. Τι θα πρέπει να ελεγξω;
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Σε ευχαριστώ για την γρηγόρη απάντηση. Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς αλλά μην νομίζεις ότι είμαι από αυτούς που χωρίς να διαβάσουν δυο βασικά πράγματα ξεκινάνε κατι. Ηδη με το -x ξεκίνησε μου έβγαλε welcome screen. Αν θέλεις εξήγησε μου τι εγινε με το -x. Τώρα άνοιξε κανονικά. Τι θα πρέπει να ελεγξω; Χαίρομαι κ περιμένω να το επιβεβαιώσεις.. τωρα βγάλε από τον φάκελο extesions τον nVenabler και δες αν θα ξεκινήσεις κανονικά χωρις αυτον και χωρις το -x (safe mode) αλλιώς ψάχνεις στο net να δεις πως ενεργοποιείται - αναγνωρίζεται κανονικά η καρτα γραφικών σου.
ninos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Το έβγαλα και δεν δούλεψε. Από τον boot loader να δοκιμάσω να αλλάξω τον οδηγό της κάρτας γραφικών; Επίσης δεν έχω δίκτυο. Μάλλον δεν έχει ούτε γιατί Ethernet οδηγούς. Βρήκα έναν οδηγό για την 6600 αλλά δεν έχω δίκτυο. Επίσης με USB από windows δεν γίνεται (μάλλον) κάθε φορά θέλει φορματ στο εκάστοτε σύστημα αρχείων. any solution? Επίσης είδα ότι ο kext του δικτύου υπάρχει μέσα στα extensions και στο hcl wiki το επιβεβαιώνει ότι λειτουργεί. Οπότε γιατί δεν έχω δίκτυο;
ninos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καταρχήν σε safe mode το δίκτυο λειτουργεί; Ολα Οκ. Θα γράψω το βράδυ περισσότερα. Ευχαριστώ.
kingdragon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 όσον αφορά το Fujitsu ΑΗ552 Γαμω την τρέλα μου δεν λέει με τίποτα να γίνει σωστά το hackintosh .. Λοιπόν επeιδή είμαι στα πρόθυρα να το εγκταλείψω σαν προσπάθεια μπορεί να μου πει κάποιος τελικά μετά την εγκατάσταση τι έβαλε στο multibeast ή τι kexts ή bootloader? Dual boot το κατάφερα με win8 αλλά για να μπουτάρει στην οθόνη επιλογής πρέπει να έχω το usb.
MoviemakerGr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Που έχεις κολλήσει στην κάρτα γραφικών ? βρες πια είναι και όρισε την στο Hackint0sh σου. το multibeast δεν είναι πανάκεια για όλο το Hardware που κυκλοφορεί απλά σου δίνει κάποιες απλουστευμένες επιλογές κυρίως για το εύκολο - Gigabyte desktop. Είπαμε ότι είναι δύσκολο και θέλει "σταυροβελονιά" μια μια συσκευή ξεκίνα από τις βασικές.
kingdragon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε Μovie γαι το ίδιο laptop που εφτιαξες μιλάω από Cosmodata...Με -x μπαινω αλλά από εκεί και πέρα...δεν αναγνωρίζει την HD4000 τον ήχο και βάλε. Ότι έχω δοκιμάσει το μόνο που κατάφερα είναι όταν πάει να αρχίσει ή μαυρίζει η οθόνη ή δεν ξεκινά. Που έχεις κολλήσει στην κάρτα γραφικών ? βρες πια είναι και όρισε την στο Hackint0sh σου. το multibeast δεν είναι πανάκεια για όλο το Hardware που κυκλοφορεί απλά σου δίνει κάποιες απλουστευμένες επιλογές κυρίως για το εύκολο - Gigabyte desktop. Είπαμε ότι είναι δύσκολο και θέλει "σταυροβελονιά" μια μια συσκευή ξεκίνα από τις βασικές. Πως να την ορίσω?
zxcv Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 πρωτα απο ολα να ζητησω συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος μερος. Ειμαι χρηστης mac εδω και 3 χρονια. Θελω να παρω ενα λαπτοπ του γιου μου το οποιο θα χρησιμοποιησει και για παιχνιδια. Επειδη ομως θα ηθελα να μπορει να παρει hackintosh και σιγουρα δεν ειμαι και σχετικος με το αντικειμενο θα ηθελα να μου προτινεται καποιο λαπτοπ μεχρι 800ε για ευκολο περασμα mountain lion. ευχαριστω εκ των προτερων.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 πρωτα απο ολα να ζητησω συγνωμη αν ποσταρω σε λαθος μερος. Ειμαι χρηστης mac εδω και 3 χρονια. Θελω να παρω ενα λαπτοπ του γιου μου το οποιο θα χρησιμοποιησει και για παιχνιδια. Επειδη ομως θα ηθελα να μπορει να παρει hackintosh και σιγουρα δεν ειμαι και σχετικος με το αντικειμενο θα ηθελα να μου προτινεται καποιο λαπτοπ μεχρι 800ε για ευκολο περασμα mountain lion. ευχαριστω εκ των προτερων. Ποσταρα και στο θεμα που ανοιξες... Το HP ProBook 4540s ειναι η καλυτερη επιλογη!
gigasteo83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν θελω να το παιξω κακος αλλα ποια απο ολα τα 4540s προτεινεις? https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=HP+ProBook+4540s
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δεν υπάρχει σημερινό notebook που να μπορείς να το πεις "εύκολο" στην εγκατάσταση. Απλά για κάποια Probook θα βρεις αρκετή βοήθεια .. το σημείο που πρέπει να εστιάσεις είναι με τι κάρτα γραφικών θα δουλεύει το Hackint0sh γιατι απ'οτι έχω ρίξει μια ματιά τα περισσότερα στο osx λειτουργούν μόνο με την ενσωματωμένη μιας και χωρίς apple firmaware δεν μπορεί να γίνει η εναλλαγή. Σε κάθε περίπτωση πρεπει να ψαχτείς πολυ καλά για το μοντελο που θα επιλέξεις όπως λεει και ο G πιο πάνω. Το άλλο τωρα ειναι οτι δεν ξέρω τι Mac εχεις,μαντεύω ομως iMac.. αρα η καλύτερη λυση θα ηταν σταθερός υπολογιστής για Hackint0sh και Games και Mac φορητός..αλλιώς ειναι διπλά ανάποδη επιλογή.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μικρή βοήθεια. Έβαλα iAtkos_ml2 και λειτουργεί μια χαρά, εγκατέστησα και chimera στη συνέχεια για iMessage fix κλπ και μια χαρά. Το πρόβλημα μου είναι με τη κάρτα γραφικών. Τρέχω μια NVIDIA 9400GT και η ανάλυση είναι κολλημένη 1280x800 (το monitor είναι 1920x1080) + ότι δεν έχω HW acceleration με DVI σύνδεση (με VGA γυρνάει σε 1024x768). Η κάρτα αναγνωρίζεται ως unknown NVIDIA device. Δοκίμασα να βάλω τo kext του NVENABLER αλλά τίποτα, όπως επίσης και τα NVIDIA fermi από multibeast. Καμιά ιδέα τι πάει λάθος, τι να δοκιμάσω; Αν βοηθάει σε παλιότερη προσπάθεια πριν κανα μήνα χωρίς chimera νομίζω είχε παίξει κανονικά αν και δε θυμάμαι ακριβώς.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Ποιο chimera να βαλω για iMessage Fix? 2 ή 2.1?
mtzs Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δεν θελω να το παιξω κακος αλλα ποια απο ολα τα 4540s προτεινεις? https://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=HP+ProBook+4540s Υποψιν πως τα hp εχουν μεγαλα θεματα με θερμοκρασιες. Ψαξτο καλα πρωτου προβεις στην αγορα του για το συγκεκριμενο μοντελο που θελεις.
deschri Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Σημερα εστησα το πρωτο μου hackintosh desktop στον παλιο μου υπολογιστη με asus P5k kai intel quad core. Σχετικα ευκολα με iatkosml2 kai καποια kext που βρηκα για τη μητρικη. Επειδη μου ανοιξε η ορεξη και για λαπτοπ και σκεφτομαι το fujitsu ah552sl εχω μια πρωτη ερωτηση που αφορα την καρτα wifi που πρεπει να αλλαχθει οπως διαβαζω σε παραπισω σελιδες. Ποια πρεπει να αγορασω και ποσο ευκολα γινεται η αλλαγη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα