Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια λιγη βοηθεια - καθοδηγηση για το dellaki μου ?  ακομα παλευω να περασω μεσω vmware στο σταθερο για να κανω μια διαδικασια που εχω βρει στο ιντερνετ ( απο τον σταθερο ) , που δεν ξερω αν θα εχει και αποτελεσματα..  :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ζητα καλύτερα από κάποιον φίλο σου με mac να σου φτιάξει ένα στικακι

επίσης τα περισσότερα dell θέλουν μια αλλαγη στην κάρτα wifi γιατί δεν είναι συμβατή 

ζητα καλύτερα από κάποιον φίλο σου με mac να σου φτιάξει ένα στικακι

επίσης τα περισσότερα dell θέλουν μια αλλαγη στην κάρτα wifi γιατί δεν είναι συμβατή 

Το συγκεκριμένο,όπως και αρκετά άλλα netbook εκείνης της εποχής με Atom επεξεργαστές,είχαν συμβατή WiFi κάρτα.Δες εδώ:http://www.mymacnetbook.com/compatibility-chart/

παιδια λιγη βοηθεια - καθοδηγηση για το dellaki μου ?  ακομα παλευω να περασω μεσω vmware στο σταθερο για να κανω μια διαδικασια που εχω βρει στο ιντερνετ ( απο τον σταθερο ) , που δεν ξερω αν θα εχει και αποτελεσματα..   :(

Χρειάζεσαι netbook installer και ένα Mac η hackint0sh μηχάνημα οτι αλλο όπως είπαν και τα παιδιά ειναι χάσιμο χρόνου και έχει αμφίβολο αποτέλεσμα όπως διαπιστώνεις..

Χαιρετω! Ειχα παρατησει το Hackint0sh πριν ενα χρονο περιπου, ειχα ενα failure στον δισκο που το ειχα και τελικα εκανα την αλλαγη σε windows 8.1 παλι. Ηθελα να ρωτησω πως ειναι το Yosemite σε σχεση με το mavericks σε αποδοση και ευχρηστια γιατι μου φαινεται οσο παει κατευθυνεται προς ενοποιηση iOS και OS X. Επισης MovieMakerGr εχουμε κανει καμια προοδο με τον καπετανιο;

Δεν ξερω αν ξαναγυρισω σε Mac, νομιζω πλεον εχω κατασταλλαξει και περιμενω τα 10αρια με ανυπομονησια, απλα με τρωει λιγακι τι γινεται και απο την αλλη πλευρα.

το dell παιδια ειναι ετοιμο , σας ευχαριστω πολυ . 

ενα μονο προβλημα εχω και θελω λιγη βοηθεια ακομα και τελειωσα..

ως γνωστων αυτο εχει 8 gb δισκο . και δεν χωρανε φυσικα να μπουν μεσα τα mac os x  και ετσι τα εβαλα σε εναν εξωτερικο δισκο . τ

τωρα τι διαδικασια εχει για να μπορεσω να τα περασω στον  8gb ?

να αλαξω δισκο σε μεγαλυτερο ειναι λιγο δισκολο ,  :(

οσες εκδοσεις 10.6.χ δοκιμασα  δεν χωρουσαν στον 8γβ για μερικα μβ.

δοκιμασα να σβησω τους drivers  απο εκτυπωτες για να μειωθει ο χωρος και να περασω ολα τα αρχεια μεσα στον ssd ομως δεν μπουταρει μετα ο δισκος , ( λογικο ισως ) 

υπαρχει καποιος τροπος να περασω το λογισμικο απο τον εξωτερικο που εχει γινει η εγκατασταση στον εσωτερικο του delll ?  

η να δοκιμασω καποια εκδοση 10.5.χ που θα χωρεσει σιγουρα  ?

οσες εκδοσεις 10.6.χ δοκιμασα  δεν χωρουσαν στον 8γβ για μερικα μβ.

δοκιμασα να σβησω τους drivers  απο εκτυπωτες για να μειωθει ο χωρος και να περασω ολα τα αρχεια μεσα στον ssd ομως δεν μπουταρει μετα ο δισκος , ( λογικο ισως ) 

υπαρχει καποιος τροπος να περασω το λογισμικο απο τον εξωτερικο που εχει γινει η εγκατασταση στον εσωτερικο του delll ?  

η να δοκιμασω καποια εκδοση 10.5.χ που θα χωρεσει σιγουρα  ?

superduper? ccc? για αντιγραφή,αλλα πάλι γιατί δεν αλλαζεις σκληρό?

δεν τον αλαζω διοτι ειναι καπως ακριβος , μιας και ακομα και τα 16 gb κοστιζουν πανω απο 20 ευρω . 

με τα windows δεν μου χρειαζοταν , 

θελω να δοκιμασω λιγο ενα λογιισμικο mac και αν δω οτι μπορω να το δουλεψω καλυτερα αλλα και οτι με βολευει ,θα παω σε κατι μεγλαυτερο μιας και σιγουρα με το λογισμικο να τον γεμιζει δεν θα ειναι οτι καλυτερο .. 

με αυτα τα προγραμματα μπορει να γινει αντιγραφη του περιερχομενου του δισκου ωστε να bootarei ?

γιατι με απαιυθειας αντιγραφη , ή με το disk utility δεν καταφερα και πολλα πραγματα.

Εγω αναρωτιεμαι με ποια λογικη να βαλει καποια εταιρεια, 8gb ssd, για να πει οτι εβαλε;

Επισης βρηκα στο pirate bay ετοιμο bootable iso yosemite το οποιο το βαζεις σε usb με win32diskimager και λεει bootαρει κανονικα για installation. Νομιζω καλη φαση για οσους δεν εχουν προσβαση σε mac οπως εγω. Λενε οτι δουλευει, κατεβαζω να δω, προσπαθησα με vm αλλα κρασαρει ευκολα και δεν μπορω ουτε το yosemite απο το app store να κατεβασω

εχω mac στον σταθερο για να φτιαξω bootable usb για το dell . 

το προβλημα ειναι οπως γραψαν και παραπανω , οτι περνει μεχρι μια συγκεκριμενη εκδοση λογω του atom . 

το επισιης προβλημα ειναι οτι δεν περνει ssd m-sata αλλα mini pci-e και αυτοι ειναι πολυ ακριβοι . γιαυτο και θελω να αντιγραψω τα αρχεια του δισκου που εκανα την εγκατασταση , μεσα στον ssd , μιας και αφου αφαιρεσα καποια πραγματα εχει γινει πολυ μικροτερη ωστε να χωρεσει . 

το θεμα ειναι πως αφου κανω την εγραφη δεν αναγνωριζει λογισμικο μεσα στον ssd . πιθανον γιατι κατι δεν περνειετε . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...