Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλησπερα παιδια , θα

ηθελα λιγη βοηθεια οσο αναφορα την εγκατασταση λογισμικου mac σε ενα dell mini 9 

το λαπτοπ εχει 2 gb ram , 8 gb ssd , και δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει cd.

μπορειτε να με βοηθησετε να κανω εγκατασταση ?

δεν με ενδιαφερει πια εκδοση θα εχει ... 

ειχα ενα nerish mavericks που το ειχα κανει εγκατασταση σε ενα αλλο dell αλλα σε αυτο δεν ξεκιναει . την ωρα που παταω εντερ να μπουταρει το προγραμμα , με ξαναπαει στο μενου για να επιλεξω αν θελω να ξεκινησουν τα maverics η οτι εχω μεσα στον δισκο . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα παιδια , θα

ηθελα λιγη βοηθεια οσο αναφορα την εγκατασταση λογισμικου mac σε ενα dell mini 9

το λαπτοπ εχει 2 gb ram , 8 gb ssd , και δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει cd.

μπορειτε να με βοηθησετε να κανω εγκατασταση ?

δεν με ενδιαφερει πια εκδοση θα εχει ...

ειχα ενα nerish mavericks που το ειχα κανει εγκατασταση σε ενα αλλο dell αλλα σε αυτο δεν ξεκιναει . την ωρα που παταω εντερ να μπουταρει το προγραμμα , με ξαναπαει στο μενου για να επιλεξω αν θελω να ξεκινησουν τα maverics η οτι εχω μεσα στον δισκο .

Οι Atom N270/N280 δεν παίρνουν 64bit λειτουργικά οπότε λογικά μέχρι Snow Leopard μπορείς να βάλεις στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

επειδή είχα dell mini 9 και του είχα βάλει hackint0sh, ισχύει ότι σου γράφει ο AlienTechGR. Μέχρι snow leopard 10.6.8 και τέλος.

Απ' όσο θυμάμαι η εγκατάσταση προυποθέτει να έχεις εξωτερικό dvd drive που εγώ είχα οπότε και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Πιθανόν να γίνεται και από στικάκι η εγκατάσταση απλά τότε που γραφόντουσαν τα περισσότερα άρθρα για το συγκεκριμένο netbook δεν το είχαν ανακαλύψει ακόμα.

Ψάξε στο google για οδηγούς, υπάρχουν και είναι αναλυτκότατοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρώτη χρονιά απο τότε που ενσωμάτωσε τους Ιντελ επεξεργαστές η Αpple που η Hackint0sh κοινότητα δεν ασχολήθηκε σχεδόν καθόλου με το επερχόμενο 10.11..(πως το λενε`) :P

Εγώ ως "παραδοσιακός" λέω να κάνω μια προσπάθεια,αν και θα αρκούσε μάλλον να αλλάξω ένα Wallpaper.. :P

UpDate

post-227308-0-71408800-1433911482_thumb.jpg

Brand New D.U.

post-227308-0-93871000-1433913945_thumb.jpg

Δουλεύουν ολα Ηχος,Τριμ,Ethernet,κλπ,ενα θεματακι με τα USB 3 υπάρχει τα οποια λειτουργούν αλλα είναι "άφαντα".. επίσης μια παραπάνω "σπιρτάδα" - ανταπόκριση στην ταχύτητα σαν λειτουργικό την έχει αλλά φαντάζομαι θα έχει και στόχο την δημιουργία "κλίματος" ;)

post-227308-0-34195700-1433914852_thumb.jpg

METAL η αίσθηση πράγματι κερδίζει το παραδοσιακό Geekbench όμως συνολικά διαφωνεί,πράγμα που με καθιστά επιφυλακτικό αν μην τι άλλο  προ στιγμήν.

post-227308-0-21238600-1433917076_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 2

Περίμενε για νεώτερη έκδοση του Geekbench για συμπεράσματα.

Ετσι και αλλιώς μέχρι την 10.11.3 που παραδοσιακά "στρώνουν" τα λειτουργικά της έχουμε χρόνο ακόμα.. :P

• Like 1

Ναι μια χαρά τα πάει στα γραφικά,είναι αυτή η σπιρτάδα που έγραψα πιο πάνω και είναι εμφανής..

Μάλλον δεσμεύει "πόρους" από τον επεξεργαστή όμως γι'αυτο και η διαφορά στο Geekbench.

Με δεδομένο οτι τις DP1 δεν τις άντεχα ούτε μια ολόκληρη μέρα καλά τα παει αυτή..

Λόγο Metal γίνονται αυτά μιας και στην παρουσίαση είπαν ότι η cpu  δεν θα επιβαρύνετε, οπότε περιμένουμε..

Ενδιαφέρον έχει και αυτό Link.png Site: Apple’s Metal API Comes to OS X Desktops το άρθρο.

• Like 1

Γεια χαρα σε ολους εχω αυτο το laptop http://www.skroutz.gr/s/6670701/HP-14-r208nv-N2840-2GB-500GB-W8.html

μπορω να του περασω τα Mac os η δεν γινετε;

Επισης θελω να εχω και τα Windows 8,1.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...