Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξανά εγώ,για άλλο μηχανάκι αυτή τη φορά :P Σε Acer Aspire One 725 μπορώ να βάλω μία οποιαδήποτε έκδοση (ακόμα και Snow Leopard);;Έχει C70 επεξεργαστή και HD7290 GPU...Έριξα μια ματιά στο net αλλά όλο για Mavericks λέγανε και φαντάζομαι δεν τα (ή το,δεν ξέρω πως είναι εκδόσεις στα μήλα) σηκώνει ούτε για αστείο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια...εχω ενα θεμα με το bootable στικακι,ενω μπαινω στα bios και του δινω priority δν μου το φορτωνει και συνεχιζει να μπαινει στα windows!!!Δοκιμασα και f10 αλλα τπτ.Εχω απενεργοποιησει secure boot και εχω επιλεξει Legacy OS αλλα και παλι τπτ!!Καμια ιδεα??

Το κουμπί fast boot ανάλογα τη μητρική αλλάζει. Μπορεί να είναι το F9 ή το F11.

Όταν λες δοκίμασες το F10 αλλά τίποτα; Δηλαδή δεν εμφάνιζε καν το στικάκι; Ή μήπως το επιλέγεις και κάνει επανεκκίνηση μόνο του;

To fast boot το βλεπω μεσα στα bios και το εχω disable.To στικακι με F10 το εμφανιζει αλλα οταν παω να το τρεξω μου τρεζει τα windows!!!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο.Αντι δηλαδη να μου βγαλει τον installer για να προχωρησω με κανει εκκινηση των 8.1!!!

Εκανα την διαδικασια με transmac δυο φορες...μαλιστα οταν ανοιγω το προγραμμα μου δειχνει οτι ειναι bootable!!!Δεν ξερω ισως να φταιει και το transmac...τι να πω... :/

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε συ, όταν υπάρχει η Ζ97Ν_Wi_Fi φτηνότερη και η ΑSus Z97I εσύ ρωτάς για την MSI ???

τα έχουμε πει και σε π.μ εδώ και καιρό για τις ITX .. :)

Την είχα πάρει την Z97N-WiFi και ειλικρινά πάλι σε αυτή θα πήγαινα,αλλά μου είχε βγάλει κουσούρια.Αφού αφήνουμε την Z97N-WiFi λοιπόν...Gigabyte Z97N-Gaming 5 ή Asus Z97i-Plus;;

Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση!

Όπως ? τι κουσούρια ? γιατι απο μια τέτοια σου γράφω τώρα.. :P

Πάρε την Asus είναι Γ@μω..

Στο BIOS...πότε-πότε,δεν μου αναγνώρισε τις PS/2 συσκευές και μου είχαν τύχει και κάτι artifacts όταν πείραζα τον multiplier του επεξεργαστή.Από την άλλη,σκεφτόμουν να πάω στην H97N-WiFi αλλά διάβασα αρκετά προβλήματα σχετικά με την θύρα PCI-E οπότε την απέρριψα.Όσο και αν μ'αρέσει εμφανισιακά η Z97N-Gaming 5,μάλλον τελικά θα πάω στην Asus Z97i-Plus...μάλλον...

Υ.Γ.Θα πάω σε i3-4330 (+HD4600) για αρχή.

Παιδια εχω βαλει τα mac στο λαπτοπ σε ενα σκληρο στη θεση του Optical disk!!!Παρολα αυτα δεν μπορω να τα μπουταρω απο τα bios!!!Υπαρχει περιπτωση να μη γινεται να τα μπουταρει απο candy case στα λαπτοπ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...