Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

post-324907-0-95354000-1431866031_thumb.png

Χαρακτηριστικα:Δουλευουν τα παντα ομως!

Core i7 950

X58AUD3R FH V2

6GB 1333MHZ CL7

GTX 460 1GB SUPERCLOCKED

OCZ AGILITY 3 120 GB (WINDOWS 8.1 YOSEMITE 10.10.3)

SAMSUNG SPINPOINT 1TB

1 ερωτηση:Θα μπορω να κανω update στα windows 10 οταν βγουνε χωρις να ξανακανω install?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια..να ρωτησω.εχει δοκιμασει κανεις να βαλει hackintosh σε εξωτερικο σκληρο με usb??

Επεξ/σία από nozark

Καλημέρα παίδες,σε ένα N5110 με την AMD 6470M μπορώ να βάλω Mavs ή Yosemite;;Φαντάζομαι μπορώ να δουλέψω μόνο με την ενσωματωμένη HD3000 και όχι την AMD λογικά,ε;;Επίσης τι καρτούλα half mini PCIe να βάλω για WiFi και BT;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Το είχα διαβάσει αυτό αλλά είχα κολλήσει εκεί που έλεγε για την κάρτα WiFi ότι πρέπει να μπει Dell 1702 μόνο...δηλαδή αν βάλω κάποια άλλη συμβατή -Atheros ξέρω 'γω- που να μην γράφει Dell,δεν θα δουλέψει;;

Αν λεει "μονο" σημαίνει οτι χρειάζεται αυτή για να είναι στην white list αλλιώς θα μπεις σε περιπέτειες με bios..

(δεν το εχω διαβάσει - ψαξτο)  ;)

• Like 1

Αν λεει "μονο" σημαίνει οτι χρειάζεται αυτή για να είναι στην white list αλλιώς θα μπεις σε περιπέτειες με bios..

(δεν το εχω διαβάσει - ψαξτο)  ;)

Οκ θενξ!!

Για το Dell N5110 i3 2310m η καρτα που είχα πάρει απο το ebay ηταν αυτη DELL DW1702 ATHEROS AR5B195 HALF-MINI WIRELESS N + BT BLUETOOTH COMBO MINI-CARD περίπου 7 λίρες. Βέβαια θα βάλεις custom bios απο το παραπάνω σαιτ.

Δουλεύει άψογα τον τελευταίο χρονο καλύτερα και απο τον σταθερό μου ακόμα hackintosh.

Γενικά αυτο το μοντέλο Ν5110 είναι πολυ hackintosh friendly και με πολυ καλη υποστηριξη απο την κοινότητα.

• Like 1

μετα απο καιρο αποφασισα να βαλω ξανα τα mac os , αυτη τη φορα την εκδοση Niresh Mountain Lion 10.8.5

πλην ομως στο boot το dvd σταματαει , με το flag: -v που εβαλα για να διαπιστωσω σε ποιο μηνυμα σταματαει

εμφανιζει αυτο:

PCI Configuration Changed (bridge=1 device =20 yenta=0)

εχω δοκιμασει τα παντα απο flags και συνεχεια κολαει εδω χωρις να βγαζει kernel panic αλλα παγωνει σε αυτο το μηνυμα και με το dvd να σταματαει την διαδικασια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...