ChaniaExpress Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Χαρακτηριστικα:Δουλευουν τα παντα ομως! Core i7 950 X58AUD3R FH V2 6GB 1333MHZ CL7 GTX 460 1GB SUPERCLOCKED OCZ AGILITY 3 120 GB (WINDOWS 8.1 YOSEMITE 10.10.3) SAMSUNG SPINPOINT 1TB 1 ερωτηση:Θα μπορω να κανω update στα windows 10 οταν βγουνε χωρις να ξανακανω install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κomos Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 γενικά να προτιμάς να βάζεις το κάθε os σε ξεχωριστό δίσκο έτσι θα αποφεύγεις πολλούς μπελάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nozark Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια..να ρωτησω.εχει δοκιμασει κανεις να βαλει hackintosh σε εξωτερικο σκληρο με usb?? Επεξ/σία 20 Μαΐου 2015 από nozark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι γίνεται,αρκεί να έχεις υπομονή... "USB 3" στην καλύτερη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nozark Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Ναι γίνεται,αρκεί να έχεις υπομονή... "USB 3" στην καλύτερη.. Σε usb2.0 λες να εχω θεμα ε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σε usb2.0 λες να εχω θεμα ε?? ε ναι θέλει τόσο υπομονή που χάνεις την χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nozark Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 ε ναι θέλει τόσο υπομονή που χάνεις την χαρά.. Σε ευχαριστω πολυ φιλε γαι την απαντηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Καλημέρα παίδες,σε ένα N5110 με την AMD 6470M μπορώ να βάλω Mavs ή Yosemite;;Φαντάζομαι μπορώ να δουλέψω μόνο με την ενσωματωμένη HD3000 και όχι την AMD λογικά,ε;;Επίσης τι καρτούλα half mini PCIe να βάλω για WiFi και BT;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 http://www.insanelymac.com/forum/topic/271573-guide-dell-inspiron-n5110/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το είχα διαβάσει αυτό αλλά είχα κολλήσει εκεί που έλεγε για την κάρτα WiFi ότι πρέπει να μπει Dell 1702 μόνο...δηλαδή αν βάλω κάποια άλλη συμβατή -Atheros ξέρω 'γω- που να μην γράφει Dell,δεν θα δουλέψει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν λεει "μονο" σημαίνει οτι χρειάζεται αυτή για να είναι στην white list αλλιώς θα μπεις σε περιπέτειες με bios.. (δεν το εχω διαβάσει - ψαξτο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Αν λεει "μονο" σημαίνει οτι χρειάζεται αυτή για να είναι στην white list αλλιώς θα μπεις σε περιπέτειες με bios.. (δεν το εχω διαβάσει - ψαξτο) Οκ θενξ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinsohim Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Για το Dell N5110 i3 2310m η καρτα που είχα πάρει απο το ebay ηταν αυτη DELL DW1702 ATHEROS AR5B195 HALF-MINI WIRELESS N + BT BLUETOOTH COMBO MINI-CARD περίπου 7 λίρες. Βέβαια θα βάλεις custom bios απο το παραπάνω σαιτ. Δουλεύει άψογα τον τελευταίο χρονο καλύτερα και απο τον σταθερό μου ακόμα hackintosh. Γενικά αυτο το μοντέλο Ν5110 είναι πολυ hackintosh friendly και με πολυ καλη υποστηριξη απο την κοινότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 μετα απο καιρο αποφασισα να βαλω ξανα τα mac os , αυτη τη φορα την εκδοση Niresh Mountain Lion 10.8.5 πλην ομως στο boot το dvd σταματαει , με το flag: -v που εβαλα για να διαπιστωσω σε ποιο μηνυμα σταματαει εμφανιζει αυτο: PCI Configuration Changed (bridge=1 device =20 yenta=0) εχω δοκιμασει τα παντα απο flags και συνεχεια κολαει εδω χωρις να βγαζει kernel panic αλλα παγωνει σε αυτο το μηνυμα και με το dvd να σταματαει την διαδικασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinsohim Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2015 Γιατί δεν δοκιμαζεις με multibeast bootable στικακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα