Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η μόνη επιλογή που έχω στο BIOS είναι να επιλέξω primary γραφικά και έχω επιλεγμένη την PCI express.... πάλι τα ίδια μου έβγαλε..

δοκίμασα και αυτό και πάλι τα ίδια.... μήπως πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμμένο config.plist ??

πρέπει να βρεις με το clover configurator το config.plist και να ξεκλικάρεις τα παντα εκτός απο αυτά που ταιρίαζουν στο συστημα σου. Επίσης κάνεις install τα drivers που είναι για 64bit και uefi,καθώς άλλαξε τον τύπο του υπολογιστή imac κτλ. ώστε να ταιριάζει με το σύστημα  πάλι μεσα από το clover configurator. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μια χαρα εμφανιζονται σε εμενα

Μάλιστα .

Αν γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να εμφανίσω τη θερμοκρασία στο HWsensors ας μου πει παρακαλώ,  η κάρτα είναι της MSI η 970gtx

Μάλιστα .

Αν γνωρίζει κάνεις πως μπορώ να εμφανίσω τη θερμοκρασία στο HWsensors ας μου πει παρακαλώ,  η κάρτα είναι της MSI η 970gtx

Βρες καλύτερα το iStat menus,θα σου αρέσει κ περισσότερο. ;)

Oi sensores είναι μέσα στο fakesmc κοίταξε αν έχεις το τελευταίο με τα τελευταία plugins από το multibeast.

η μόνη επιλογή που έχω στο BIOS είναι να επιλέξω primary γραφικά και έχω επιλεγμένη την PCI express.... πάλι τα ίδια μου έβγαλε..

δοκίμασα και αυτό και πάλι τα ίδια.... μήπως πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμμένο config.plist ??

Bill  η δική μου άποψη είναι ότι το Pc σου θέλει κάποιους "χειρισμούς" για να ξεπεράσει το εμπόδιο,κανείς δεν ξέρει ποιους αν δεν το έχει μπροστά του να πειραματιστεί.. είμαι πεπεισμένος όμως από την άλλη ότι είναι εφικτό να γίνει η εγκατάσταση.. κανε μια τελευταία προσπάθεια με clover σε UEFI mode  και βρες απο το νετ έτοιμο ένα config.plist που ν' απευθύνεται σε Asus η σε Asrock και GTX 760.

• Like 1

Βρες καλύτερα το iStat menus,θα σου αρέσει κ περισσότερο. ;)

Oi sensores είναι μέσα στο fakesmc κοίταξε αν έχεις το τελευταίο με τα τελευταία plugins από το multibeast.

έχω δοκιμάσει κ το istat ούτε και εκεί μου εμφανίζει το gpu temp από fakesmc έχω την έκδοση 6.14.1364 δε ξέρω αν υπάρχει και κάτι πιο νεότερο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν ο άνθρωπος είναι υπερβολικός.. :P

Με σειρά εμφανίσεως:

Yosemite 10.10 <> Windows 8.1 <> Windows 10 preview <> Linux Ubuntu 14.

post-227308-0-60799800-1431187749_thumb.jpg

post-227308-0-55167800-1431192573_thumb.png

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

δεν μπορω να μπουταρω καν ουτε με -f -x -v. GraphicsEnabler=No, nv_disable=1 κτλπ ουτε καν single user με βαζει, οτι και να κανω με βαζει στο logo της apple παγωμενο. και η βλακεια εχω χασει και το στικακι με unibeast για να τσεκαρα στα γρηγορα μηπως φταιει ο bootloader. :/

παντως μολις εκανα το update ανοιξε το pc, μετα περασα τις ρυθμισεις του multibeast και nvidia drivers και freezare. και μετα παγωνει στο σηματακι της apple σε καθε εκκινηση.

οι ρυθμισεις π ειχα βαλει ηταν αυτες π ειχα δει σε ενα σαιτ με παρομοια μητρικη κ νομιζω καθε φορα αυτες εβαζα...IMG_20150509_2039111_zpsna7jdzlt.jpg

δεν μπορω να μπουταρω καν ουτε με -f -x -v. GraphicsEnabler=No, nv_disable=1 κτλπ ουτε καν single user με βαζει, οτι και να κανω με βαζει στο logo της apple παγωμενο. και η βλακεια εχω χασει και το στικακι με unibeast για να τσεκαρα στα γρηγορα μηπως φταιει ο bootloader. :/

παντως μολις εκανα το update ανοιξε το pc, μετα περασα τις ρυθμισεις του multibeast και nvidia drivers και freezare. και μετα παγωνει στο σηματακι της apple σε καθε εκκινηση.

οι ρυθμισεις π ειχα βαλει ηταν αυτες π ειχα δει σε ενα σαιτ με παρομοια μητρικη κ νομιζω καθε φορα αυτες εβαζα...IMG_20150509_2039111_zpsna7jdzlt.jpg

Θα φανεί αστείο , γιατι το ρωτάμε σε ανθρώπους που έχουν apple, ti machine backup δεν έχεις? έστω ένα κλώνο? τίποτα ?

Μην ξεκινήσεις να κανείς ξανά update χωρις να είσαι σίγουρος οτι μπορείς να επαναφερεις το σύστημα απο backup ή κλώνο.

Τωρα το πιο πιθανό ειναι να εχει αλλοιωθεί καποιο kext ή ο kernel. Boot loader δεν ειναι πάντως. Εκτός και ειναι clover και έχουν αφαιρεθεί τα kext απο τον φάκελο ...

Ποτέ update χωρις Backup και bootable usb for me.

Για backup τι προτιματε Carbon Copy Cloner ή Time Machine?

Συνηθως χρησιμοποιώ CCC για να το εχω bootable και να μπορω να μπω αν γινει καμια στραβη στο main.

Δεν εκανα κανενα update στους Nvidia drivers αν και μου ζητησε , μονη αλλαγη ο CPU απο i5 4440 σε i5 4670 . 

Τι εγινε ετρωγα bottleneck απο CPU μου φαινετε υπερβολικο ! 

post-142084-0-83457800-1431517416_thumb.png

post-142084-0-32977800-1431517433_thumb.png

ελάχιστη η διαφορά αλλά όντως ο επεξεργαστής βοηθάει την κάρτα γραφικών.

Ακόμα και τώρα για να μετρήσουν επιδόσεις gpu βάζουν κορυφαίους επεξεργαστές ώστε να μην υπάρχει το όποιο bottleneck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...