Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

MoviemakerGr μιας και εχω ιδια ακριβως μητρικη/cpu πως εκανες να δουλεψει το iMessage? Παλευω με τον Clover αλλα λογω πολυ λιγου χρονου καταλαβαινεις..

Μπορεις μηπως να μου ανεβασεις το config του Clover να το δοκιμασω στο δικο μου?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Στείλε μου σε π.μ το email σου να στο στείλω,γιατί το config έχει μέσα και το s/n και το UUID του υπολογιστή τα οποία πρέπει ν'αλλαξεις κ να βάλεις τα δικά σου για να δουλέψει.. αν δουλέψει με τα δικά μου θα μπούμε black list και οι δυο κάποια στιγμή και τότε θα πρέπει να έχουμε mac για να το άρουμε.. ;)

AppStore μπαίνεις κανονικά έτσι ?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φίλε μου απ'οτι είδα,έχεις H97 chipset και GTX 760.

Λογικά δεν χρειάζεσαι κανένα bootflag απολύτως..

Αν φτιάξεις ένα στικακι με οποιονδήποτε οδηγό για H97 / Z97 chipset πρέπει η εγκατάσταση να μπορεί να ξεκινήσει,

αν δεν το κάνει αυτό τότε οφείλεται η στο bios η ίσως σε κάποια εξειδικευμένη μητρική που έχει βάλει η asus σε αυτό το μηχάνημα..

Έχεις κάνει καμιά προσπάθεια ? με τι τρόπο ?

έχω προσπαθήσει με Unibeast,με Yosemite Zone, με clover,με MacPwn και με chameleon....απο οτι καταλαβαίνω πρέπει να παραμετροποιήσω κάπως την εγκατάσταση για Η97 το οποίο πως γίνεται... υπάρχει κάποιο kext για το συγκεκριμένο chipset ή γίνεται κάπως αλλιώς? Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και όλο το BIOS να μου πείς μήπως έχω κάνει εκεί κάποιο λάθος....

έχω προσπαθήσει με Unibeast,με Yosemite Zone, με clover,με MacPwn και με chameleon....απο οτι καταλαβαίνω πρέπει να παραμετροποιήσω κάπως την εγκατάσταση για Η97 το οποίο πως γίνεται... υπάρχει κάποιο kext για το συγκεκριμένο chipset ή γίνεται κάπως αλλιώς? Μπορώ να τραβήξω φωτογραφίες και όλο το BIOS να μου πείς μήπως έχω κάνει εκεί κάποιο λάθος....

Ξεκίνησε με -V και ανέβασε φώτο εκεί που σου κολλάει να δω αν βγάλω καμιά άκρη..

Από το bios δεν θέλεις κάτι  φοβερό ,αν έχεις vt-d καντο off.

Όχι δεν θέλει κανένα ιδιαίτερο kext πέρα από το fakesmc.

Κάποια συσκευή σου σε σταματάει προφανώς που δεν μπορεί να την προσπελάσει η εγκατάσταση.

Φτιάξε ενα στικάκι χρησιμοποιώντας το diskmaker http://diskmakerx.com

Mετά εγκατέστησε σε αυτό, το clover βαζοντας στον φάκελους που δημιουργούντε (στο EFI),τα kexts για nullpowermanagment και fakesmc. 

Μπουτάρισε χρησιμοποιόντας bootflag : -v -x -f

Kαλή επιτυχία....

ΥΓ. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε  mac ή virtual machine os x, επισης αν δεν είναι στο EFI partition το clover καλό είναι να το βάλεις.

Αφού έχει προσπαθήσει με 4 τρόπους δεν θα έχει κάνει το τελείως βασικό ??

Εξάλλου αν εξαιρέσεις το diskmaker είναι ίδια εγκατάσταση με το unibeast.

(o bootloader δεν κάνει διαφορά στο κόλλημα)

Τεσπα ας το ξανακάνει αν θέλει αλλά υποψιάζομαι οτι σταματάει κάπου αλλού.

"screenshot waiting"

Αφού έχει προσπαθήσει με 4 τρόπους δεν θα έχει κάνει το τελείως βασικό ??

Εξάλλου αν εξαιρέσεις το diskmaker είναι ίδια εγκατάσταση με το unibeast. 

Τεσπα ας το ξανακάνει αν θέλει αλλά υποψιάζομαι οτι σταματάει κάπου αλλού.

"screenshot waiting"

Μοιάζει με το unibeast δεν είναι ιδιο και πιστεψε με, μονο έτσι κατάφερα να φτιάξω boot usb disk. To unibeast μου έκανε τα προβληματα που ανέφερε ο φίλος.

• Like 1

σορρυ για την χάλια ποιότητα αλλα τα τράβηξα με κινητό εαν δεν βγάζετε άκρη τα ξαναβγάζω... εκεί που λέει για το bluetooth μου το βγάζει μονο στον clover....οι υπόλοιπες προσπάθειες πάνε κατευθείαν στο "Still waiting....."... θα δοκιμάσω και την μέθοδο του atheatos και βλέπουμε...

post-100418-0-99658400-1430941567_thumb.jpg

post-100418-0-28476300-1430941584_thumb.jpg

post-100418-0-55182600-1430941609_thumb.jpg

post-100418-0-25490400-1430941628_thumb.jpg

post-100418-0-05320100-1430941645_thumb.jpg

σορρυ για την χάλια ποιότητα αλλα τα τράβηξα με κινητό εαν δεν βγάζετε άκρη τα ξαναβγάζω... εκεί που λέει για το bluetooth μου το βγάζει μονο στον clover....οι υπόλοιπες προσπάθειες πάνε κατευθείαν στο "Still waiting....."... θα δοκιμάσω και την μέθοδο του atheatos και βλέπουμε...

Για απενεργοποίησε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από το bios και ξαναπροσπάθησε με αυτό που σου κολλάει στο Bluetooth.(μετά απο αυτό είναι τα γραφικά και μπήκες)

Αφού φτάνεις μέχρι εκεί είναι προσπελάσιμο το πρόβλημα απλά θέλει δοκιμές και δεν χρειάζεσαι τα bootflags τουλάχιστον τα -x - f

Mετά εγκατέστησε σε αυτό, το clover βαζοντας στον φάκελους που δημιουργούντε (στο EFI),τα kexts για nullpowermanagment και fakesmc. 

Kαλή επιτυχία....

ΥΓ. Θα χρειαστείς οπωσδήποτε  mac ή virtual machine os x, επισης αν δεν είναι στο EFI partition το clover καλό είναι να το βάλεις.

το config.plist να το πειράξω ή όχι??

Για απενεργοποίησε την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών από το bios και ξαναπροσπάθησε με αυτό που σου κολλάει στο Bluetooth.(μετά απο αυτό είναι τα γραφικά και μπήκες)

Αφού φτάνεις μέχρι εκεί είναι προσπελάσιμο το πρόβλημα απλά θέλει δοκιμές και δεν χρειάζεσαι τα bootflags τουλάχιστον τα -x - f

η μόνη επιλογή που έχω στο BIOS είναι να επιλέξω primary γραφικά και έχω επιλεγμένη την PCI express.... πάλι τα ίδια μου έβγαλε..

Kαλή επιτυχία....

δοκίμασα και αυτό και πάλι τα ίδια.... μήπως πρέπει να βάλω κάποιο συγκεκριμμένο config.plist ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...