Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα μεταφερθούν μονο τα δεδομένα με τι αναλογια ομως στα νεα παρτιτιον?

Μπορείς να ρυθμίσεις το μέγεθος. Mπορεί να κανει extend και shrink. Μολις τα προσαρμόσεις στο μέγεθος που θέλεις, κλικαρεις και περιμενεις.... Δεν ξερω όμως αν τα sector  θα είναι συμβατά,γιατί αλλιως νομιζω είναι η καταχώριση τους σε ένα ssd,αλλα δοκίμασε και πες....

Κάνει αντιγραφή των δεδομένων και του file system. Στα windows ίσως έχεις ένα προβλημα αλλα νομίζω με checkdisk λυνεται...

ΥΓ. Πρώτα επιλέγεις διαγραφή όλων των διαμερισμάτων του ssd και μετά copy paste.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν χρησιμοποιήσω το Acronis να κάνω μεταφορά του δίσκου όπως είναι στον ssd θα λειτουργεί σωστά?

Το θέμα ειναι να ειναι bootable. Αν το κάνει αυτό γιατι όχι. Λογικα το καινούργιο acronis που υποστηρίζει και Mac θα το κάνει.

Δεν το εχω δοκιμάσει αλλά απο το λίγο που έψαξα η έκδοση 2015 πρέπει να το κάνει.

Παντως δοκίμασα να δω μέσω Linux live cd αν υπάρχει θέμα κατα την αντιγραφή σε ssd και δεν είχα κανένα πρόβλημα να αντιγράψω τo windows partitions σε ssd και να του κάνει και shrink μάλιστα.

ΥΓ. Εδω που τα λέμε θεωρώ κοροϊδία όλα αυτα τα προγράμματα όταν κάποιος με ένα Linux live usb ή cd μπορεί να κάνει τόσα πολλά και τζάμπα....

έχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να βρώ στο ίντερνετ και όλα τα bootflags και τα τροποποιημένα kexts,δοκίμασα και με USB και με DVD και πάντα μου βγάζει "Still waiting for root device"....έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? το specs μου είναι αυτά http://www.asus.com/gr/Desktops/ROG_G20AJ/specifications/

i7 και GTX760.... Ευχαριστω εκ των προτέρων...

έχω δοκιμάσει ότι μπόρεσα να βρώ στο ίντερνετ και όλα τα bootflags και τα τροποποιημένα kexts,δοκίμασα και με USB και με DVD και πάντα μου βγάζει "Still waiting for root device"....έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? το specs μου είναι αυτά http://www.asus.com/gr/Desktops/ROG_G20AJ/specifications/

i7 και GTX760.... Ευχαριστω εκ των προτέρων...

Το bios παίζει μεγάλο ρόλο. Δοκίμασες και με clover? επίσης δοκίμασε να πατσαρεις τον kernel....

Στο BIOS οτι ρυθμίσεις έλεγαν οι διάφορες οδηγίες το έκανα... Δοκίμασα και με clover , με Unibeast ,με Macpwn και με Chameleon και τπτ... Να πατσάρω τον kernel οταν λες?

Στο BIOS οτι ρυθμίσεις έλεγαν οι διάφορες οδηγίες το έκανα... Δοκίμασα και με clover , με Unibeast ,με Macpwn και με Chameleon και τπτ... Να πατσάρω τον kernel οταν λες?

Υπαρχουν έτοιμοι kernel στο hackintosh zone, νομίζω για haswel. Παίρνεις έναν απο αυτους και αντικαθιστάς τον kernel που βρισκεται στον φάκελο kernel, στο system / library. Αλλά για εξήγησε μου πρώτα, φορτωνει και κολλάει ή δε μπορεί να δει καθόλου το Mac OS? εχει ρύθμιση στο bios να φορτώνει απο το uEFI OS ?

θα ξεκάρω και με τον kernel που λες....bootaρει κανονικά απο το usb ή το DVD , βάσω εαν θέλω κάποια bootflags ,διαβάζει απο το usb όλα τα αρχεία για να μπουτάρει και μετα αφου φορτώσει cpu,pci θύρες κτλ φτάνει στο usb όπου και κολλάει λέγοντας  "Still waiting for root device"... Υποθέτω δλδ ότι δεν βλέπει το USB τη δεύτερη φορά πριν με βάλει στην εγκατάσταση....

θα ξεκάρω και με τον kernel που λες....bootaρει κανονικά απο το usb ή το DVD , βάσω εαν θέλω κάποια bootflags ,διαβάζει απο το usb όλα τα αρχεία για να μπουτάρει και μετα αφου φορτώσει cpu,pci θύρες κτλ φτάνει στο usb όπου και κολλάει λέγοντας  "Still waiting for root device"... Υποθέτω δλδ ότι δεν βλέπει το USB τη δεύτερη φορά πριν με βάλει στην εγκατάσταση....

Δοκίμασε να κανείς αυτό με το kernel. Επισης πρόσθεσε kext στον φάκελο extensions απο τα τελευταία fakesmc και null power management ( ή κάπως έτσι λέγεται...)

Φίλε μου απ'οτι είδα,έχεις H97 chipset και GTX 760.

Λογικά δεν χρειάζεσαι κανένα bootflag απολύτως..

Αν φτιάξεις ένα στικακι με οποιονδήποτε οδηγό για H97 / Z97 chipset πρέπει η εγκατάσταση να μπορεί να ξεκινήσει,

αν δεν το κάνει αυτό τότε οφείλεται η στο bios η ίσως σε κάποια εξειδικευμένη μητρική που έχει βάλει η asus σε αυτό το μηχάνημα..

Έχεις κάνει καμιά προσπάθεια ? με τι τρόπο ?

MoviemakerGr μιας και εχω ιδια ακριβως μητρικη/cpu πως εκανες να δουλεψει το iMessage? Παλευω με τον Clover αλλα λογω πολυ λιγου χρονου καταλαβαινεις..

Μπορεις μηπως να μου ανεβασεις το config του Clover να το δοκιμασω στο δικο μου?

Ευχαριστω προκαταβολικα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...