alex69 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εχω αυτο το laptop http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ASUS-A551LN-XO439H-I7-4510U-8GB-1TB-24-GB-SSD--%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2GB---%2890NB05F2-M07260%29,99452,480508,1893880.html?langId=-18 Υπαρχει δυνατοτητα να παρει yosemite? Οποιος μπορει να το αναλαβει με το αζημειωτο ας επικοινωνησει μαζι μου με pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 voodoo kext για την κάρτα γραφικών εννοείς;;; Ναι υποστηρίζει και hdmi output τουλάχιστον στην onboard που εχω εγώ. Και απο οτι βλέπω εδω http://tonymacx86.blogspot.gr/2010/10/hdmi-audio-video-solutions.html υποστηρίζει και nvindia δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Παιδιά στον clover για εγκατάσταση UEFI και dual boot yosemite και 8.1, κάνω καμία ιδιαίτερη διαδικασία πέρα απο τα settings του bios στην μητρική, ή απλά όταν φτιάχνω το στικάκι του δίνω τα options για uefi στο customize και ξεκινάω το setup? Θα μπουν όπως τα'χω και τώρα, σε ένα δίσκο δηλαδή με 2 partition, αλλά μιας που θα πέσουν σε ssd, είπα να φύγω και απο το legacy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Παιδιά στον clover για εγκατάσταση UEFI και dual boot yosemite και 8.1, κάνω καμία ιδιαίτερη διαδικασία πέρα απο τα settings του bios στην μητρική, ή απλά όταν φτιάχνω το στικάκι του δίνω τα options για uefi στο customize και ξεκινάω το setup? Θα μπουν όπως τα'χω και τώρα, σε ένα δίσκο δηλαδή με 2 partition, αλλά μιας που θα πέσουν σε ssd, είπα να φύγω και απο το legacy. Και τα δυο. Μητρική και clover το ίδιο setting, στην συγκεκριμενη περίπτωση uEFI και τα δυο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Αυτό "το μηχανάκι" κάθε φορά που το βάζω μπροστά να φτιάξω κάτι με εκπλήσσει ευχάριστα,και αποδεικνύει ότι οι i7 είναι χρήσιμοι μόνο στο "επαγγελματικό videoediting" Εδώ με ένα κλικ στο bios και στα 4.3 as real.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Και τα δυο. Μητρική και clover το ίδιο setting, στην συγκεκριμενη περίπτωση uEFI και τα δυο. Έκανα το setup, uefi όλα οκ, αλλά τα 8αρια αργούν αρκετά στο boot. Ήταν πιο γρήγορο με "φορτωμένη" εγκατάσταση σε legacy mode. Έχει τύχει σε κανέναν; Δοκίμασα και με ξεχωριστούς δίσκους αλλά το ίδιο. AHCI ο δίσκος, clover bootloader πάντα, uefi εγκατάσταση τα 8.1, fast boot κτλ στο bios enabled. Update. Ήταν στο fast boot τα usb απενεργοποιημένα μέχρι να ανοίξει το OS. Τα έκανα enabled και πλέον όλα super! Άλλο μηχάνημα εντελώς. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2015 από dazoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δων Κιχώτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 παιδια μια βοηθεια εχω ενα pc με τα εξης χαρακτηριστηκα core i5 3570 nvidia 630 2GB 8 RAM HDD 160GB 550W και μητρικη H61M S2PV Gigabyte s1155 περνω το iatkos στο stick ενω εχω κανει την διαδικασια που πρεπει για να περαστει σωστα (ειχα βαλει ποιο παλια το L2 αν θυμαμαι καλα στο συγχωρεμενο netbook) και ειπα να βαλω σημερα το ML2 στο PC. οταν βαζω το BIOS να ξεκινησει απο το stick και επιλεγω μετα το μηλο ωστε να με παει συην διαδικασια της εγκαταστασης τοτε μαυριζει γρηγορα η οθονη και κανει επανακινηση το PC. με λιγα λογια δεν μπορω να τα κανω εγκατασταση,και πηγα στο BIOS και ρυθμισα μια καρτελα που ελεγε IDE και την εβαλα ACHI και παλι τπτ. οποιαδηποτε βοηθεια θα ηταν αποδεκτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Βάλε κανονική έκδοση και όχι iatkos. Φαινομενικά έχεις συμβατό hardware, γιατί να πας σε "πειραγμένες" εκδόσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δων Κιχώτης Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2015 πως; εγω το μονο που ξερω ειναι το iatkos ειναι το μονο που καταλαβα για το πως το περναω σε stick και στο pc. αυτο με εμαθαν και αυτο με εχει μεινει. δεν το ξερα αυτο που με ειπες οτι γινεται να βαλω κανονικη μαλιστα θα το ψαξω και θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georho Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλημέρα σας!εχω ένα dell latitude e6420 με i5 .απο οτι είδα και την βοήθεια κάποιων απο εδω γίνετε hackintosh.εγω βασικα θέλω αν γίνετε dual boot με windows 7 και Mac OS ( οποίο να ειναι).θα ήθελα να ρωτήσω 1ο αν γίνετε και που θα βρω ένα οδηγό για αυτο ;2ο για ssd ποια θα ειναι η ιδανική χωρητικότητα για ολα αυτα μονο για τα λειτουργικά ;σας ευχαρηστω εκ των προτάιρων ! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 πως; εγω το μονο που ξερω ειναι το iatkos ειναι το μονο που καταλαβα για το πως το περναω σε stick και στο pc. αυτο με εμαθαν και αυτο με εχει μεινει. δεν το ξερα αυτο που με ειπες οτι γινεται να βαλω κανονικη μαλιστα θα το ψαξω και θα σας πω Βάλε το iatkos σε virtualbox και από εκεί φτιάξε το stick. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλημέρα σας!εχω ένα dell latitude e6420 με i5 .απο οτι είδα και την βοήθεια κάποιων απο εδω γίνετε hackintosh.εγω βασικα θέλω αν γίνετε dual boot με windows 7 και Mac OS ( οποίο να ειναι).θα ήθελα να ρωτήσω 1ο αν γίνετε και που θα βρω ένα οδηγό για αυτο ;2ο για ssd ποια θα ειναι η ιδανική χωρητικότητα για ολα αυτα μονο για τα λειτουργικά ;σας ευχαρηστω εκ των προτάιρων ! Sent from my iPhone using Insomnia Για SSD και για να είσαι άνετα από θέμα χώρου πρέπει να πας σε 240GB.Ένας 120άρης,ίσως σου φανεί λίγος στη συνέχεια και από την άλλη,ένας 500άρης είναι ακριβός και δεν νομίζω να σου χρειαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icant Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2015 Καλησπερα,σκεφτομαι να περασω mac σαν dual boot στο core 2 duo λαπτοπ μου,αυτο που ομως με μπερδευει,ειναι που θα βρω να αγορασω τo os? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokinsohim Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το λάπτοπ της Dell n5110 και θέλω να αλλάξω τον σκληρό με έναν ssd. Η παραγγελία έφυγε είδη για τον 250 gb 850 evo μαζί με καλώδιο usb to sata. Το θέμα είναι πως ο 500 gb hdd είναι χωρισμένος σε 4 partition 1-EFI 2-WINDOWS 7 (120GB) 3-YOSEMITE (320gb) 4-Osx backup (52 gb) Γύρω στα 150 gb είναι με δεδομένα κ το υπόλοιπο άδειο στο σύνολο του. Το θέμα είναι πως μπορώ να πάρω ακριβές αντίγραφο έτσι όπως είναι τώρα ο δίσκος με αυτά τα παρτιτιον απλά αλλαγμένη η χωρητικότητα του καθενός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το λάπτοπ της Dell n5110 και θέλω να αλλάξω τον σκληρό με έναν ssd. Η παραγγελία έφυγε είδη για τον 250 gb 850 evo μαζί με καλώδιο usb to sata. Το θέμα είναι πως ο 500 gb hdd είναι χωρισμένος σε 4 partition 1-EFI 2-WINDOWS 7 (120GB) 3-YOSEMITE (320gb) 4-Osx backup (52 gb) Γύρω στα 150 gb είναι με δεδομένα κ το υπόλοιπο άδειο στο σύνολο του. Το θέμα είναι πως μπορώ να πάρω ακριβές αντίγραφο έτσι όπως είναι τώρα ο δίσκος με αυτά τα παρτιτιον απλά αλλαγμένη η χωρητικότητα του καθενός? linux gparted copy paste. Μην ξεχάσεις να κάνεις copy paste και τα μικρά partition EFI κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα