Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γίνεται να φτιαχτεί hackintosh σύστημα με 400 ευρώ;;Μόνο πύργος εννοείται!

ναι

To νόημα δεν ξέρω,ίσως είναι καλύτερα να πάρει ένα used mac mini..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχεις και tyxera η ntfs for mac πάνω ? Μάλλον η ποσότητα των δίσκων και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καθυστερεί.. ψάξε για το τελευταίο update στο ntfs for mac..

Όχι δεν χρησιμοποιώ ακόμη κάποιο 3d party apps για read/wright..

Γίνεται να φτιαχτεί hackintosh σύστημα με 400 ευρώ;;Μόνο πύργος εννοείται!

Mην κοιτάς καποιους που παίζουμε με 300 ευρώ επεξεργαστή,γινεται και με πολύ λιγότερα, αλλά εξαρτάται τι ζητάει ο καθένας....

To νόημα δεν ξέρω,ίσως είναι καλύτερα να πάρει ένα used mac mini..

Δε σκοπεύω να κάνω τίποτα επαγγελματικό.Για χαλαρό video editing το θέλω και σκέφτομαι 3 πράγματα:

1.Desktop μέχρι 400 ευρώ

2.Mac Mini 2010 ή 2012

3.Macbook Pro Mid 2009 13"

Όχι δεν χρησιμοποιώ ακόμη κάποιο 3d party apps για read/wright..

Αν έχεις και Windows πάνω τρέξε ένα hdsentinel να δεις την υγεία τους,και τσέκαρε ότι έχεις σωστή την σειρά στον controlel .. τότε.

νόμιζα ότι δεν είχα ανάλογη εμπειρία με τόσους δίσκους αλλά τώρα θυμήθηκα ότι πριν λίγο καιρό,έστησα ένα μηχάνημα με πολλούς δίσκους και raid και δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο..

O 2500k είναι sandy και έχει την HD 3000.. ( Εγκυκλοπαιδικα ) ;)

..και αν χρειαστεί να την δηλώσεις κάποια στιγμή μην ψάχνεις λάθος.

Έχεις και tyxera η ntfs for mac πάνω ? Μάλλον η ποσότητα των δίσκων και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καθυστερεί.. ψάξε για το τελευταίο update στο ntfs for mac..

Λάθος μου.... αργώ να καταλαβω σήμερα....

• Like 1

Δε σκοπεύω να κάνω τίποτα επαγγελματικό.Για χαλαρό video editing το θέλω και σκέφτομαι 3 πράγματα:

1.Desktop μέχρι 400 ευρώ

2.Mac Mini 2010 ή 2012

.. από τα 3 και μέχρι 500 οριακά θα πήγαινα mac-mini. από εκεί και πάνω σε Hack το book μόνο για φορητοτητα και όχι δουλειά στο σπίτι. (εγώ)..

εχει δοκιμασει κανεις να κανει εγκατασταση σε Μ.2 δισκο? Το βλεπει κατευθειαν ή θελει ματσακωνιες? Η δεν το βλεπει καν?

Λιγουρευομαι τον καινουριο 850 EVO M.2 γιατι εχει αρχισει και γεμιζει το κουτι

1.Desktop μέχρι 400 ευρώ

2.Mac Mini 2010 ή 2012

3.Macbook Pro Mid 2009 13"

Δες παρακατω.. Πολυ πιο γρηγορο απο οποιοδηποτε mac mini ή macbook pro κοιτας. Στα 400 ευρω περιπου, κανενα κουτι και τροφοδοτικο καπου θα εχεις (αν και προσωπικα δε θα ρισκαρα με ενα φθηνιαρικο τροφοδοτικο)

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=39219&cat=3&sub=385&pmanuf=2&sort=3&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35770&cat=2&sub=384&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20286&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=42591&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

• Like 1

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα...το boot από M.2 γενικά είναι "ζόρικο". Εξαρτάται από τη ευελιξία της μητρικής (UEFI) με κάποιες "μόντες", με RAID και μόνο με Clover. Αν κάποιος το 'χει δοκιμάσει (MoviemakerGR ??), ας μας δώσει τα φώτα του! 

Από μια γρήγορη ματιά που έριξα...το boot από M.2 γενικά είναι "ζόρικο". Εξαρτάται από τη ευελιξία της μητρικής (UEFI) με κάποιες "μόντες", με RAID και μόνο με Clover. Αν κάποιος το 'χει δοκιμάσει (MoviemakerGR ??), ας μας δώσει τα φώτα του! 

παντους τους (M.2) εχουν στο tonymac

παντους τους (M.2) εχουν στο tonymac

Σε 2-3 build που δα και γω στο tony λέγανε για patchάρισμα του bios.. μπορεί να 'ναι outdated...

Πάντως αν παίζουν τότε οι M.2 δεν βρίσκω λόγο να μην παίξει και αυτός.

Στήνω το pc του σαλονιού hackintosh με χαρακτηριστικά AMD Athlon 64 x2 3800+, Asrock 939A785GMH/128M, 3gb ram, Gigabyte radeon HD5770.

Λόγω παλαιότητας του amd επέλεξα niresh 10.8.5 και μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από ένα glitch.

Η radeon αναγνωρίζεται ως HD5000 και μόνο αν επιλέξω uakari framebuffer τη βλέπει σαν 5770. Το θέμα όμως είναι πως με αυτόν τον framebuffer δε βλέπει την έξοδο ήχου στο hdmi που το έχω συνδέσει με αποτέλεσμα ενώ το audio out του hdmi να δουλεύει, να μη μπορεί να γίνει port μέσα από τη θύρα hdmi. Δοκίμασα αρκετούς framebuffers χωρίς αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά η κάρτα μου έχει διαφορετικό layout από την αντίστοιχη apple branded 5770 εξ'ου και το πρόβλημα.

Πριν καταφύγω στη λύση να πατσάρω τον framebuffer (που είναι βουνό) έχει κανείς να προτείνει τίποτα;

Σημειώνω ότι δεν έχω πειράξει τα official kexts αφού η κάρτα αναγνωρίζεται OOB και λόγω ότι είναι το pc του σαλονιού, το hdmi είναι μονόδρομος.

Στήνω το pc του σαλονιού hackintosh με χαρακτηριστικά AMD Athlon 64 x2 3800+, Asrock 939A785GMH/128M, 3gb ram, Gigabyte radeon HD5770.

Λόγω παλαιότητας του amd επέλεξα niresh 10.8.5 και μέχρι στιγμής όλα καλά εκτός από ένα glitch.

Η radeon αναγνωρίζεται ως HD5000 και μόνο αν επιλέξω uakari framebuffer τη βλέπει σαν 5770. Το θέμα όμως είναι πως με αυτόν τον framebuffer δε βλέπει την έξοδο ήχου στο hdmi που το έχω συνδέσει με αποτέλεσμα ενώ το audio out του hdmi να δουλεύει, να μη μπορεί να γίνει port μέσα από τη θύρα hdmi. Δοκίμασα αρκετούς framebuffers χωρίς αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά η κάρτα μου έχει διαφορετικό layout από την αντίστοιχη apple branded 5770 εξ'ου και το πρόβλημα.

Πριν καταφύγω στη λύση να πατσάρω τον framebuffer (που είναι βουνό) έχει κανείς να προτείνει τίποτα;

Σημειώνω ότι δεν έχω πειράξει τα official kexts αφού η κάρτα αναγνωρίζεται OOB και λόγω ότι είναι το pc του σαλονιού, το hdmi είναι μονόδρομος.

Δοκίμασε voodoo ....Eίναι  kext αλλα δουλεύει χωρίς να δημιουργεί ιδιαιτερο προβλημα στο υπόλοιπο συστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...