BugsGounelas Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μετα απo την φανταστικη εγκατασταση τoυ Δεκεμβριoυ, μετα απo την δραματικη απεγκατασταση τoυ Μαρτιoυ, δεν αντεξα. Ξαναβαζω hackint0sh Κια επισης γυρναω στo thread ως ενεργo μελoς μετα απo τoσo καιρo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2015 Απαντάω στον @gaig εδώ μιας και που έγραψα τους λόγους μου για 10.9.5 (ίσως να φανεί χρήσιμο και σε κάποιον άλλον ! Συζήτηση να γίνεται ) Leopard , οκ solid os . Snow Leopard άψογα . Lion αρκετά νέα features με πολλά νεα stability issues και bugs Mountain Lion , συμμάζεμα απο Lion Mavericks Final State του OSX , πλέον πολύ ώριμο . Έχουν διορθωθεί πάρα πολλά bugs και είναι 99,999% stable . Yosemite , μια "καινούργια αρχή" με πολλά features και πολύ eye candy GUI . Πολλά καινούργια πράγματα = πολλα bugs . Τα Hackint0sh ξέρεις πως είναι . Θέλει δουλίτσα για να το στήσεις και πρέπει να έχεις κανει πολύ καλή έρευνα για gold (compatible wise) hardware . Για να μην σε κουράζω οι λόγοι που είμαι σε Mavericks είναι γιατί : 1)Το μηχάνημα θέλω να δουλεύει άψογα , όπως το έχω στήσει , χωρίς να ανησυχώ αν θα χάσω κατι , ή να έχω το άγχος αν θα bootαρει (Το χρησιμοποιώ για δουλειά). Αφιέρωσα αρκετό χρόνο για να είναι σχεδόν άψογο . Είμαι σε ενα solid, και θεωρώ το πιο ώριμο, OS της Apple . 2)Για το hardware μου και γενικότερα για Mavericks θεωρώ επίσης πιο ώριμο το community . 3)Δεν έχω να κάνω άλλα updates , κάτι το οποίο ορισμένες φορες μπορεί να έχει το ρίσκο του και μετά να χρειάζεσαι αρκετο χρόνο για να το επαναφέρεις σε λειτουργική κατάσταση . Αυτα πάνω κάτω . Θεωρώ πως και το Yosemite τώρα ειναι αρκετά stable , απλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να κάνω την αναβάθμιση . Από την αρχή αν το έστηνα πάλι σε Mavericks θα πήγαινα . Ίσως όταν κλείσει το κεφάλαιο με το Yosemite να το δοκίμαζα . PS1. Με ολα τα OSX μπορείς να έχεις ενα σχετικά stable μηχάνημα (εξαρτάται πάντα από το hardware και το effort σου)και να κάνεις την δουλειά σου . Το θέμα μου με το hackint0sh είναι να μην προσθέτω πολυπλοκότητα από την οποία δεν έχω να κερδίσω τίποτα παραμόνο να χάσω χρόνο στο troubleshooting . PS2. Αν το έστηνα για την πλάκα μου και δεν βασιζόμουν σε αυτό δεν θα είχα κανένα θέμα να "παίξω" με ότι καινούργιο έβγαινε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Για όποιον δεν θέλει να περιμένει την nVidia για UpDate στην OS X 10.10.3 (14D136) Πρώτα εγκαθιστούμε με KextWizard και μετά κάνουμε το Update. NVDAStartup.kext.zip 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Θεου δωρο ! thx Κυριακο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Για όποιον δεν θέλει να περιμένει την nVidia για UpDate στην OS X 10.10.3 (14D136) Πρώτα εγκαθιστούμε με KextWizard και μετά κάνουμε το Update. NVDAStartup.kext.zip Να 'σαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Για όποιον δεν θέλει να περιμένει την nVidia για UpDate στην OS X 10.10.3 (14D136) Πρώτα εγκαθιστούμε με KextWizard και μετά κάνουμε το Update. NVDAStartup.kext.zip WebDriver-346.01.02f02.pkg Επεξ/σία 19 Απριλίου 2015 από gigasteo83 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Παίζοντας με το SmBios .. k όχι μόνο .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ερώτηση.. Μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Την εβγαλα και το εβαλα το καλώδιο στην εξοδο1 της μητρικής. Εχω των i5 2500k = intel 4000. Πρίν ειχα nvidia 560ti. Εχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους αλλα δεν με βάζει. Κολλαει στο boot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ερώτηση.. Μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Την εβγαλα και το εβαλα το καλώδιο στην εξοδο1 της μητρικής. Εχω των i5 2500k = intel 4000. Πρίν ειχα nvidia 560ti. Εχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους αλλα δεν με βάζει. Κολλαει στο boot. Δοκιμασε καποια bootflags που χρησιμοποιουνται για να κάνεις εγκατασταση, οπως -x -v -f κτλ. Τωρα ειδα την υπογραφη.... ΥΓ. Ποιον bootloader χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basileios Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εβαλα unibeast. Να δοκιμάσω με κατι αλλο. Τα παραπάνω τα εχω δοκιμάσει εβαλα και αλλα τίποτα. Φυσικα δεν εχω δοκιμάσει αλλον bootloader... Για καποιο λογο ετσι χωρις να βαλω κατι άνοιξε lol. Μετα ετρεξα απο μεσα multibeast και εκει στα γραφικα εβαλα την επιλογή. Μετα απο επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά. Αλλα ειχα δοκιμάσει πολλες εντολές. Και ξαφνικα χωρις καμια με έβαλε. Τελος καλα ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ερώτηση και από μένα,Είμαι σε 10.10.3 με Clover, όλα καλά. Μόνο ένα θέμα έχω...παρατήρησα ότι το mounting των δίσκων το Yosemite το κάνει στο Login του User και όχι στο Boot. Πράγμα που στην περίπτωσή μου (έχω 1 HDD(Yosemite) + 6 HDD(ntfs) + 1 SSD(Win)), καθυστερεί το Login μου. Σε προηγούμενες εκδόσεις 10.9/8 κτλ δεν είχα θέμα στο ίδιο πάντα setup.Καμιά ιδέα? Ή ένα από τα "κουσούρια" του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Ερώτηση.. Μου κάηκε η κάρτα γραφικών. Την εβγαλα και το εβαλα το καλώδιο στην εξοδο1 της μητρικής. Εχω των i5 2500k = intel 4000. Πρίν ειχα nvidia 560ti. Εχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους αλλα δεν με βάζει. Κολλαει στο boot. O 2500k είναι sandy και έχει την HD 3000.. ( Εγκυκλοπαιδικα ) ..και αν χρειαστεί να την δηλώσεις κάποια στιγμή μην ψάχνεις λάθος. Ερώτηση και από μένα, Είμαι σε 10.10.3 με Clover, όλα καλά. Μόνο ένα θέμα έχω...παρατήρησα ότι το mounting των δίσκων το Yosemite το κάνει στο Login του User και όχι στο Boot. Πράγμα που στην περίπτωσή μου (έχω 1 HDD(Yosemite) + 6 HDD(ntfs) + 1 SSD(Win)), καθυστερεί το Login μου. Σε προηγούμενες εκδόσεις 10.9/8 κτλ δεν είχα θέμα στο ίδιο πάντα setup. Καμιά ιδέα? Ή ένα από τα "κουσούρια" του? Έχεις και tyxera η ntfs for mac πάνω ? Μάλλον η ποσότητα των δίσκων και το συγκεκριμένο πρόγραμμα σε καθυστερεί.. ψάξε για το τελευταίο update στο ntfs for mac.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Εβαλα unibeast. Να δοκιμάσω με κατι αλλο. Τα παραπάνω τα εχω δοκιμάσει εβαλα και αλλα τίποτα. Φυσικα δεν εχω δοκιμάσει αλλον bootloader... Για καποιο λογο ετσι χωρις να βαλω κατι άνοιξε lol. Μετα ετρεξα απο μεσα multibeast και εκει στα γραφικα εβαλα την επιλογή. Μετα απο επανεκκίνηση ανοίγει κανονικά. Αλλα ειχα δοκιμάσει πολλες εντολές. Και ξαφνικα χωρις καμια με έβαλε. Τελος καλα ευχαριστώ.. αδερφέ δεν ξέρω αν μπερδεύτηκες ή το έγραψες εν αγνοία σου αλλά ο i5 2500k έχει την intel hd3000 και όχι την 4000. Ίσως να έβαζες λαθος drivers και να μην έπαιζε σωστά. Πόσα mb ram δίνει στο hardware info; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Γίνεται να φτιαχτεί hackintosh σύστημα με 400 ευρώ;;Μόνο πύργος εννοείται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2015 ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα