kingdragon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Κάνε ρε movie και κανα οδηγό να μην παιδευομαστε μέσα στη ζέστη....
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Όπου κολλήσεις με ρωτάς,τώρα αν μου πεις πως να κάνω την εγκατάσταση χωρίς να έχω δεύτερο μηχάνημα osx και αν γίνεται μέσα από τα Windows δεν θα ξέρω να απαντήσω.. Το δεύτερο μηχάνημα πάντως είναι προαπαιτούμενο όπως κ το γνήσιο αντίγραφο του Mountain,τουλάχιστον εγώ αυτόν τον δρόμο ξέρω μόνο..
kingdragon Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Έχω στήσει άλλα 2 μηχανάκια με τη βοήθειά σου οπότε δε νομίζω ότι θα είναι δύσκολο. Απλά να ξεκινήσω με iAtkos ML2?
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 To Ml 2 σε εμένα δεν bootare καν οπότε πήγα όπως γράφω πιο πάνω.. Unibeast κ original εικόνα του mountain. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπήκαν κ οι τελευταίες πινελιές.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr 1
gigasteo83 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Αυξηθηκε το score στα Benchmark μετα απο αυτην την αλλαγη? Η' απλα την αναγνωριζε αλλιως αλλα τα γκαζια ειναι ιδια?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Στο geekbench ξέρεις ότι δεν έχει συμμετοχή η Gpu η με ενσωματωμένη μετρήσεις η με 770 θα σου δείξει το ίδιο.. Αυτό που άλλαξε είναι η σπιρτάδα - ανταπόκριση.αποτυπώνεται στο screenshot,- αλλά είναι η πιο σωστή αναγνώριση που έγινε στην κάρτα και οχι η λίγη παραπάνω √ram στην ουσία..
gigasteo83 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Με καλυψες γιατι ειχα καποιες υποψιες και εγω στο "μικρο" i3 3225 με την καρτα γραφικων , κατι με ετρωγε απο την αρχη . Θυμιζω ειχα κανει 2 αποπειρες 1η με unibeast και αυθεντικα ML και 2η με iAtkos , η δευτερη δουλεψε καλυτερα με την καρτα γραφικων και νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου αλλα τελικα ισχυει . --------------------------------------------------------------------------------------------------- Αλλαγη θεματος Κυριακο εχεις στησει συστημα με 2 καρτες γραφικων σε SLI ποτε? Νομιζεις οτι ειναι εφικτο για μας ? Σκεφτομαι πολυ σοβαρα αντι για αλλαγη σε 7 σειρα να παρω μια ακομα gtx 660 και να τις δουλεψω σε SLI .
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Δεν υποστηρίζεται.Φυσικά τις δέχεται αλλά δουλεύει μόνο την μια το είχα κάνει παλιά με 5770. Υπάρχει υποψία όμως,οτι στα mavericks θα υπάρξει η υποστήριξη crossfire μιας κ το νέο iMac εχει διπλή Gpu. Εγώ είμαι της άποψης όμως οτι ούτε αυτο θα ισχύσει. ====================================================================================== Logic pro X στο μικρο. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr
ninos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα. Αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα μετα την εγκατάσταση του iatkos L2, αφου στην αρχή πέρασα κάποια εμπόδια τωρα καθώς μπουτάρει μου βγαζει kernel panic. Παραθετω το screenshoot που πηρα σε verbose mode.Σύστημα:intel core 2duoasus p5k 2gb ramgeforce 6600gt500gb hdd satadvd-rom*Καθαρή εγκατάσταση χωρις δευτερο λειτουργικο κτλ.Ευχαριστώ και καλή συνέχεια.
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Με -x δεν μπαίνεις ? η καρτα γραφικών σου κανει το πρόβλημα εβαλες καμιά περίεργη επιλογή στο iAtkos ?
ninos22 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Οχι τίποτα περιεργο.. Επέλεξα την πρώτη επιλογή που είχε στην καρτελα VGA. Είχε αν θυμάμαι NVEnabler, G92, GF100. και επέλεξα το NVEnabler.Το -x δεν ξερω τι είναι όπως και τα -v που βλεπω κτλ. Ποια είναι τα αντίστοιχα σε κανονικό πληκτρολογιο?
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Oooops αδιάβαστος.. Κανε πάλι την εγκατάσταση μην βάλεις κανέναν enabler καλύτερα στην αρχή.. και δες πως θα πάει.. Αν δεν θέλεις να ξανακανεις εγκατάσταση σταματάς την μπάρα που τρέχει στην αρχή με F8 αν θυμάμαι καλά,και ατα bootoptions (πατα ενα space να δεις που) γραψε -x . Καταλαβαίνεις όμως οτι ενα φορουμ δεν μπορει να σου φτιάξει το Hackint0sh σου,απλα μπορεί να σε βοηθήσει οπου κολλήσεις οπότε πρέπει να διαβάσεις μια εγκατάσταση κ να καταλάβεις τουλάχιστον τα βασικά.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δεν υποστηρίζεται.Φυσικά τις δέχεται αλλά δουλεύει μόνο την μια το είχα κάνει παλιά με 5770. Υπάρχει υποψία όμως,οτι στα mavericks θα υπάρξει η υποστήριξη crossfire μιας κ το νέο iMac εχει διπλή Gpu. Εγώ είμαι της άποψης όμως οτι ούτε αυτο θα ισχύσει. ====================================================================================== Logic pro X στο μικρο. LoGic Pro x.jpg Εισαι δικος μας και συ; (Μουσικος Τι παιζεις και εχεις το λοτζικ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα