jumaru99 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Α μαλιστα. Υπαρχει καποιος πινακας που να δειχνει ποιο προφιλ πρεπει να επιλεξω? Η τα παιρνω σβαρνα και οποιο κατσει καλυτερα? Δηλαδη ο 4790 ταιριζει καλυτερα σε imac και οχι σε mac pro που εχει επιλεγει αυτοματα? Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο table, αλλά προσοχή στο τι διαλέγεις! πχ. το πιο αξιόπιστο ως προς την συμβατότητα/λειτουργία είναι το MacPro3,1, από την άλλη αν επιλέξεις MacPro4,1/5,1, επειδή αυτά είχα ECC μνήμες, πρέπει είτε να σβήσεις το αρχείο αυτό ή αν χρησιμοποιείς Clover να το απομονώσεις. Για το 6,1 δεν ξέρω(εξού και το πρόβλημα μου) ίσως κάτι άλλο. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα επί του θέματος, παρακαλώ. Υ.Γ. Αν έχετε "λειτουργικά" iMessages, δεν συνιστώ αλλαγές, μήπως "σπάσει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Παιδιά,μπορείτε να προτείνετε μια μητρική,συμβατή με hackintosh,μέχρι 130-140 ευρώ για socket 1150 και κατά προτίμηση H97-Z97. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Μπες στη σελίδα everymac.com και δες εκεί σε ποιο mac ταιριάζει πιο πολύ το harware σου αν και στη δική σου περίπτωση ειδικά αν ο 4790 σου είναι Κ μοντέλο θα σου έλεγα να πας σε imac 15,1 που έχει αυτόν τον επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Παιδιά,μπορείτε να προτείνετε μια μητρική,συμβατή με hackintosh,μέχρι 130-140 ευρώ για socket 1150 και κατά προτίμηση H97-Z97. Gigabyte GA-Z97N WIFI, ειναι mini-ITX και την έχω βάλει σε ενα λευκό Prodigy με υδροψυξη και αλλα καλουδια.. 130Ε μου πήγε η καρτα. Πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής, παίζει και σε Chimera και σε Clover χωρις τρελό Configuration. Πήγαινε στου Tonyx86 αν δεν θες mini-ITX έχει αρκετές συμβατές σε άλλα μεγεθη. Γενικά πάντως Gigabyte και ASUS είναι αρκετά συμβατές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η MSI H97 Gaming 3 δεν κάνει,είναι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Η MSI H97 Gaming 3 δεν κάνει,είναι;; msi Z97 gaming εγω με clover κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω για την Η97... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 msi Z97 gaming εγω με clover κανένα πρόβλημα. Δεν ξερω για την Η97...Ωραία,πιστεύω ότι και η H97 παρόμοια θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ωραία,πιστεύω ότι και η H97 παρόμοια θα είναι.Μην είσαι τοσο σίγουρος. Googlarise το και αν δεν δεις τουλάχιστον δυο να το έχουν κάνει με την ίδια μητρική μην την πάρεις.θα χρησιμοποιήσεις τα ενσωματωμένα γραφικά ή εξωτερική κάρτα? αν εξωτερική κάρτα τότε δεν θα έχεις κάποια προβλήματα με μητρικές που δεν μπορεί να αναγνωριστεί η ενσωματωμένη στο OS x, που για μένα ειναι το κυριότερο πρόβλημα στην δημιουργία ενός hackintosh. Το θέμα με τον επεξεργαστή νομίζω ειναι οτι εχει πια ξεπεραστεί με τους καινούργιους bootloaders, αλλά το θέμα γραφικών παραμένει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ένας στο tonymac είπε ότι λειτουργεί άριστα η έκδοση 10.10 στη συγκεκριμένη μητρική.Εγώ προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη HD4600 του i3 4330. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εξαιρετική μητρική και Ζ97Χ με μόλις 7 ευρώ παραπάνω. http://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Ένας στο tonymac είπε ότι λειτουργεί άριστα η έκδοση 10.10 στη συγκεκριμένη μητρική.Εγώ προς το παρόν θα χρησιμοποιήσω την ενσωματωμένη HD4600 του i3 4330.Ένας δεν ειναι αρκετός. Αν δεν επιβεβαιωθεί και απο άλλους μπορεί να μην δεις να δουλευουν σωστα,τα ενσωματωμένα γραφικά ποτέ....ή τουλάχιστον θα δεινοπάθησεις μέχρι να τα κανείς να δουλέψουν. Ποιο δοκιμασμένες ειναι οι Z97. Δεν ξέρω δοκίμασε το, αλλά απο προσωπική εμπειρία, αν δεν ειναι κάτι δοκιμασμένο σίγουρα η εύρεση λύσης γίνεται κουραστική σε σημείο να τα παρατήσεις και να πάρεις άλλη μητρική.... ΥΓ. Και εγώ εχω αδυναμία στις μητρικές της MSI αλλά δεν ειναι τοσο εύκολες για hackintosh, όλες τους.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2015 Εξαιρετική μητρική και Ζ97Χ με μόλις 7 ευρώ παραπάνω. http://www.skroutz.gr/s/4869783/Gigabyte-Z97X-Gaming-3.html Μάλλον σε αυτή θα πάω τελικά μιας και βλέπω ότι υποστηρίζεται κανονικά.Μια ερώτηση,ο Pentium G3258 υποστηρίζεται με εξωτερική κάρτα γραφικών;;Από τι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο υποστηρίζεται απλά θέλει πατέντες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κατ'αρχην ο επεξεργαστής ειναι ξεκλείδωτος άρα φυσικά κ θα πας σε Z97 και όχι σε H97 ακόμα και αν κάποιες υποστηρίζουν oc και σε αυτό το chipset.(οι msi πάντως όχι απ'οσο γνωρίζω). Για κάρτα πάρε μια φτηνή σειρά GT 7xx GT 6xx ακόμα κ από αγγελία μην βασανιστείς άδικα.. μέχρι να καταλήξεις στην βασική σου κάρτα αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Μια ερώτηση,ο Pentium G3258 υποστηρίζεται με εξωτερική κάρτα γραφικών;;Από τι είδα με ένα γρήγορο ψάξιμο υποστηρίζεται απλά θέλει πατέντες... εγώ πάντως προ τριμήνου που έστησα hackint0sh με αυτόν τον επεξεργαστή, μόνο στο mountain lion μπορούσα να μπουτάρω. Πιο πάνω απλά δεν... και καταλήξαμε να τον αλλάξουμε με έναν i3 οπότε και λύθηκε το θέμα. Βέβαια εγώ δοκίμαζα αποκλειστικά εκδόσεις από το appstore. Δεν ξέρω αν υποστηρίζεται από καμμιά niresh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2015 Κατ'αρχην ο επεξεργαστής ειναι ξεκλείδωτος άρα φυσικά κ θα πας σε Z97 και όχι σε H97 ακόμα και αν κάποιες υποστηρίζουν oc και σε αυτό το chipset.(οι msi πάντως όχι απ'οσο γνωρίζω). Για κάρτα πάρε μια φτηνή σειρά GT 7xx GT 6xx ακόμα κ από αγγελία μην βασανιστείς άδικα.. μέχρι να καταλήξεις στην βασική σου κάρτα αργότερα. Μα στην Gigabyte Z97X-Gaming 3 θα πάω Εδώ είδα τις "πατέντες" που θέλει ο συγκεκριμένος CPU:http://www.insanelymac.com/forum/topic/303407-how-to-install-yosemite-mac-os-x-1010-on-a-pentium-g3258-or-other-unsupported-cpu/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα