Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gtx 760 2x1440p+1080p monitors(3) , νομιζω ειναι καθαρα θεμα συμβατοτητας gpu 

+100000 για ο,τι λεει ο @MoviemakerGr

Κάτι διάβασα σε σχέση με την σειρά 6xx και τους nVidia drivers.. την 760 με τι drvrs την έχεις εσύ και είχες κανένα θέμα με το 10.10.3 ?

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι διάβασα σε σχέση με την σειρά 6xx και τους nVidia drivers.. την 760 με τι drvrs την έχεις εσύ και είχες κανένα θέμα με το 10.10.3 ?

10.9.5 ακομα για πολλους λογους

J4u51pC.png

• Like 1
Δημοσ.

Καλή Ανάσταση,

είμαι στο χώρο του Hackintosh από εποχής PearPC!!!
Τα τελευταία 2 χρόνια ωστόσο, λιγότερα ενεργός(ως προς το ψάξιμο/κάψιμο  :P ).

Είπα λοιπόν να περάσω από Mavericks σε Yosemite και με την αφορμή της έλευσης του 10.10.3.
Ακολούθησα την γνωστή διαδικασία με UniBeast και όλα καλά.

Θέλοντας να ενεργοποιήσω τα iMessages, είδα ως μόνη αξιόλογη και αξιόπιστη διαδικασία είναι να αλλάξω
bootloader σε Clover. Και εδώ είναι που αρχίζουν τα ωραία. Σαφέστατα απευθύνεται σε ψαγμένους χρήστες.
Τον είχα δει παλαιότερα στα πρώιμα στάδια του, έχει γίνει "φιλικότερος" αλλά εξακολουθεί να είναι Pro.

Τον εγκαθιστώ λοιπόν..ως δια μαγείας δείχνει να δουλεύει...μέχρι την ολοκλήρωση του boot στο login screen...απλά black screen.
το σύστημα από πίσω δουλεύει.. γνωρίζοντας το λειτουργικό..έκανα login στα τυφλά, έσκασε κ το μήνυμα ότι τα iMessages ενεργοποιήθηκαν και καπάκι restart για ψάξιμο. Άρα σε γενικές γραμμές ο Clover δούλεψε.. μας μένει ή κάρτα γραφικών.
(να σημειώσω πως από το UEFI έχω την onboard disabled).

Άρα το πρόβλημα είναι με την παραμετροποίηση της κάρτας γραφικών (nVidia 770GTX).
Ίδιο πρόβλημα που είχα όταν άλλαξα από 580 σε 770, η λύση ήταν απλά να δώσω το flag, GraphicsEnabler=No.
Τώρα με τον Clover πέρασα το ίδιο custom flag αλλά και πάλι μαύρη μαυρίλα  :P.
Καμιά ιδέα?

Να σημειώσω έχω τη δυνατότητα πάντα να bootάρω με Chimera/Chameleon, χωρίς προβλήματα.
Για την ώρα είμαι με τον stock driver και όχι τον webdriver της nVidia.
Specs: i7 2600k // Gigabyte Z68XP-UD4 // 770GTX

Δημοσ.

Καλή Ανάσταση,

είμαι στο χώρο του Hackintosh από εποχής PearPC!!!

Τα τελευταία 2 χρόνια ωστόσο, λιγότερα ενεργός(ως προς το ψάξιμο/κάψιμο  :P ).

Είπα λοιπόν να περάσω από Mavericks σε Yosemite και με την αφορμή της έλευσης του 10.10.3.

Ακολούθησα την γνωστή διαδικασία με UniBeast και όλα καλά.

Θέλοντας να ενεργοποιήσω τα iMessages, είδα ως μόνη αξιόλογη και αξιόπιστη διαδικασία είναι να αλλάξω

bootloader σε Clover. Και εδώ είναι που αρχίζουν τα ωραία. Σαφέστατα απευθύνεται σε ψαγμένους χρήστες.

Τον είχα δει παλαιότερα στα πρώιμα στάδια του, έχει γίνει "φιλικότερος" αλλά εξακολουθεί να είναι Pro.

Τον εγκαθιστώ λοιπόν..ως δια μαγείας δείχνει να δουλεύει...μέχρι την ολοκλήρωση του boot στο login screen...απλά black screen.

το σύστημα από πίσω δουλεύει.. γνωρίζοντας το λειτουργικό..έκανα login στα τυφλά, έσκασε κ το μήνυμα ότι τα iMessages ενεργοποιήθηκαν και καπάκι restart για ψάξιμο. Άρα σε γενικές γραμμές ο Clover δούλεψε.. μας μένει ή κάρτα γραφικών.

(να σημειώσω πως από το UEFI έχω την onboard disabled).

Άρα το πρόβλημα είναι με την παραμετροποίηση της κάρτας γραφικών (nVidia 770GTX).

Ίδιο πρόβλημα που είχα όταν άλλαξα από 580 σε 770, η λύση ήταν απλά να δώσω το flag, GraphicsEnabler=No.

Τώρα με τον Clover πέρασα το ίδιο custom flag αλλά και πάλι μαύρη μαυρίλα  :P.

Καμιά ιδέα?

Να σημειώσω έχω τη δυνατότητα πάντα να bootάρω με Chimera/Chameleon, χωρίς προβλήματα.

Για την ώρα είμαι με τον stock driver και όχι τον webdriver της nVidia.

Specs: i7 2600k // Gigabyte Z68XP-UD4 // 770GTX

Χρησιμοποιείς clover configurator, σωστά?
Δημοσ.

Χρησιμοποιείς clover configurator, σωστά?

Ναι, πάντα με τον Clover Configurator! Αλλιώς, με την πολυπλοκότητα του, χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια :P

Δημοσ.

Ναι, πάντα με τον Clover Configurator! Αλλιώς, με την πολυπλοκότητα του, χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια :P

Σ¨εμενα η 750τι δουλεψε με τα boot flags στον Clover Configurator (λιγη εμπειρια, τωρα ειμαι με Chameleon)           

nvda_drv=1

loadvbios

GraphicsEnabler=No

αλλα μονο με τους webdrivers της nvidia.      

Δημοσ.

Τέλος καλό, όλα καλά!
Βρέθηκε η λύση, παιδαριώδες λάθος τελικά. Είχα επιλέξει smbios MacPro6,1 αντί του MacPro5,1.
Όλα καλά λοιπόν, έχουμε εικόνα! :P
Και το πιο ευχάριστο..πλήρως λειτουργικά iMessages και Facetime, μιας και εξού η ταλαιπωρία!

Δημοσ.

Καλησπέρα μετά από καιρό και από μένα!Ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται το Thinkpad E330 από κάποια έκδοση (κατά προτίμηση από το Yosemite);; 

Δημοσ.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μετά από καιρό και από μένα!Ξέρει κανείς αν υποστηρίζεται το Thinkpad E330 από κάποια έκδοση (κατά προτίμηση από το Yosemite);; 

Αν είναι αυτό,έχεις καλές πιθανότητες να φτάσεις μέχρι και Yosi. > http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-Edge-E330-Notebook.83754.0.html

Εχω αγορασει το Y50-70 και απο οτι ειδα δεν μπορει να δουλεψει σε yosemite με την nvidia gtx 860.Αυτο που ανεβασες ειναι και για αυτην την καρτα γραφικων η οχι?

Ευχαριστω!

Εσύ έχεις πολύ περισσότερη δουλειά,πέρα από την nVidia έχεις και την HD4600 η μια εκδοχή είναι να παλέψεις με αυτή κ τα πράγματα θα είναι πιο απλά.

Η δευτερη επιλογη ειναι με Clover bootloader ν'απομονώσεις την ενσωματωμένη και να προσπαθήσεις την nVidia που ναι σε Yosemite έχεις καλές πιθανότητες με αυτούς τους drvrs.

Απ'οτι βλέπω εδώ,ο βαθμός δυσκολίας είναι σε αρκετά υψηλό επίπεδο,είναι μια καλή αρχή πάντως. > http://www.tonymacx86.com/yosemite-laptop-guides/153390-guide-lenovo-y50-clover.html

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ.

Ωπα, wait a moment! Παιζει ρολο τι μηχανημα δηλωνουμε? Εβαλα ενα στην τυχη -νομιζα οτι ειναι μονο για το εφε να το βλεπω στο system properties. Βαζουμε ολοι MacPro5,1??

Τέλος καλό, όλα καλά!
Βρέθηκε η λύση, παιδαριώδες λάθος τελικά. Είχα επιλέξει smbios MacPro6,1 αντί του MacPro5,1.
Όλα καλά λοιπόν, έχουμε εικόνα! :P
Και το πιο ευχάριστο..πλήρως λειτουργικά iMessages και Facetime, μιας και εξού η ταλαιπωρία!

Δημοσ.

βεβαίως και παίζει ρόλο. Καλό είναι σε desktop να διαλέγεις mac pro ή imac ή mac mini ανάλογα το hardware που έχεις και το τι σε ενδιαφέρει να κάνεις με αυτό.

πχ το mac mini συνήθως δίνει περισσότερα p-states στον επεξεργαστή, το imac "βλέπει" συνήθως out-of-the-box την ενσωματωμένη ethernet και διάφορα άλλα τέτοια. Επίσης παίζει ρόλο ποιο προφίλ θα διαλέξεις (πχ mac pro 3,1/4,1/5,1/6,1 κοκ)

• Like 1
Δημοσ.

βεβαίως και παίζει ρόλο. Καλό είναι σε desktop να διαλέγεις mac pro ή imac ή mac mini ανάλογα το hardware που έχεις και το τι σε ενδιαφέρει να κάνεις με αυτό.

πχ το mac mini συνήθως δίνει περισσότερα p-states στον επεξεργαστή, το imac "βλέπει" συνήθως out-of-the-box την ενσωματωμένη ethernet και διάφορα άλλα τέτοια. Επίσης παίζει ρόλο ποιο προφίλ θα διαλέξεις (πχ mac pro 3,1/4,1/5,1/6,1 κοκ)

Α μαλιστα. Υπαρχει καποιος πινακας που να δειχνει ποιο προφιλ πρεπει να επιλεξω? Η τα παιρνω σβαρνα και οποιο κατσει καλυτερα?

Δηλαδη ο 4790 ταιριζει καλυτερα σε imac και οχι σε mac pro που εχει επιλεγει αυτοματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...