Piterakos83 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 με vmware γίνεται παντού να βάλεις osx. Μπορείς και να το εγκαταστήσεις κανονικά (χωρίς vmware) Από τα specs της μητρικής δε βλέπω κάτι ασύμβατο εκτός από την onboard κάρτα γραφικών της μητρικής αλλά αυτό λύνεται με μια παλιά συμβατή discrete GPU. Προχώρα άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Προσπαθώ να περάσω με vmware και συμφωνα με αυτόν τον οδηγό τα μαβερικς σε ενα laptop aspire 5732z αλλά μου πετάει αυτό το μήνυμα και δεν με αφηνει να προχωρησω Ποιό είναι το προβλημά του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 ποια έκδοση του vmware έχεις; είναι free/demo ή πληρωμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Το workstation 9 και είναι κατεβασμένο απ το λινκ που δίνει ο τύπος στο youtube.Αυτό μπορει να φταίει?Να δοκιμάσω με την trial έκδοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει αλλά πιθανολογώ ότι φταίει η έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Δεν ξέρω τι περιορισμούς μπορεί να έχει αλλά πιθανολογώ ότι φταίει η έκδοση Υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος οδηγός για mac os x σε vmware η virtualbox? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Yosemite 10.10.3 is OuT and On nVidia Drvrs for 10.10.3 > http://go.redirectingat.com/?id=292X457&site=insanelymac.com&xs=1&isjs=1&url=http%3A%2F%2Fus.download.nvidia.com%2FMac%2FQuadro_Certified%2F346.01.02f01%2FWebDriver-346.01.02f01.pkg&xguid=f03a97a3a731c2c34bac88513273f5f7&xuuid=1639983374e6ccb79be975ae78891f84&xsessid=d84e0e839224a9b7056dfdc5b6b69288&xcreo=0&xed=0&sref=http%3A%2F%2Fwww.insanelymac.com%2Fforum%2Ftopic%2F301416-nvidia-web-driver-updates-for-yosemite%2Fpage-17&pref=http%3A%2F%2Fwww.insanelymac.com%2Fforum%2Fforum%2F157-new-releases-and-updates%2F&xtz=-180 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Μέχρι στιγμής μια χαρά τρέχει το 10.10.3 στο fujitsu με μόνο glitch ότι δε δουλεύει το τριμ από το multibeast 7.2.0. Με δύο εντολές στο τέρμιναλ επανέρχεται όμως και όλα καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Ήμουν και είμαι windows user από τα γεννοφάσκια μου (αν και αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές, μιας και πρόλαβα εποχές MS-DOS το οποίο λάτρευα), ενώ έχω χρησιμοποιήσει εντελώς περιστασιακά linux το οποίο -δεν ξέρω αν δεν του έδωσα αρκετό χρόνο- δεν με βόλεψε για μόνιμη χρήση. Επί του παρόντος εξετάζω την περίπτωση να στήσω καινούριο μηχάνημα και σκέφτομαι ΑΝ αξίζει τον κόπο να επιλέξω τα parts έχοντας ως κριτήριο και το να μπορώ να τρέξω απροβλημάτιστα hackintosh. Δεν είχα δουλέψει ποτέ σε Mac, προσπαθώ να μείνω όσο μπορώ αμέτοχος σε flame wars (χωρίς να υπόσχομαι ότι διατηρώ πλήρη αντικειμενικότητα), αλλά ήθελα να μάθω αν αξίζει τον κόπο να το ψάξω το θέμα... Παιχνίδια παίζω πλέον πολύ σπάνια, δουλεύω ως επί το πλείστον σε 3DS Max, AutoCAD, Unity τώρα τελευταία, λίγο Photoshop, ακόμα λιγότερο Adobe Audition κι από κει και πέρα την συνήθη χρήση (εφαρμογές office, browsing, movies κλπ). Ενδεχομένως να ασχοληθώ στο άμεσο μέλλον και με video editing, αλλά μιας και δεν είναι ότι πχ έχω μάθει στο Premiere και θα πρέπει να κάτσω να μάθω νέο πρόγραμμα για MacOS δεν το βάζω ως άμεσο κριτήριο.. Α, και κάτι σημαντικό (από όσο είδα στο λίγο που έψαξα δεν είναι εντελώς αυτονόητο) δουλεύω σε dual monitor... Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι αν αν πέρα από τις διαφορές σε user interface και γενικότερα "πλοήγηση" μέσα στο λειτουργικό, έχω κάτι να κερδίσω από την στιγμή που θα μπω στην εφαρμοφή και μετά. Δηλαδή θα καταλάβω διαφορά από την στιγμή που θα μπω για παράδειγμα μέσα στο 3DS Max και μετά ανάμεσα σε Windows και MacOS; Θα γίνεται πιο γρήγορα το render; Θα κάνω πιο άνετη πλοήγηση μέσα στο viewport; Εκμεταλλεύεται το λειτουργικό καλύτερα τους πόρους του συστήματος όπως μνήμη, CPU κλπ; Γιατί αν η απάντηση στα παραπάνω είναι "όχι ιδιαίτερα" δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι σε φάση να μπω τώρα σε τέτοια διαδικασία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Αρκετά από τα προγράμματα που ανέφερες υπάρχουν και σε mac. Τώρα για το αν θα σε βολέψει, μόνο εσύ μπορείς να μας το πεις αφού το δοκιμάσεις. Την ίδια πορεία με σένα περίπου έχω και γω (ms-dos, win3.1, κτλ, κτλ, δοκίμασα και linux, κτλ μέχρι το 2007 που δοκίμασα mac). Λόγω δουλειάς (μοντάζ) έμεινα σε osx και δεν το έχω μετανιώσει παρότι έχω δουλέψει και σε win μοντάζ αρκετά. Πλέον με βολεύει καλύτερα και μου φαίνεται πιο οικείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Πάντα 2 επιλογές είναι καλύτερη από μια.. Όλη η σουίτα της Adobe τρέχει σε osX δεν χρειάζεται να ξεμαθεις τίποτα η να πάει χαμένος ο χρόνος σου. Υπάρχουν όμως προϋποθέσεις συγκεκριμένα για το Hackint0sh,η θα πάρεις απόφαση ν'ασχοληθεις σοβαρά,και να διαβάσεις και να πειραματιστής,και ν'αφιερώσεις χρόνο, ώστε να έχεις ένα σωστό και σταθερό μηχάνημα,η θα απευθυνθείς σε άτομα που έχουν εμπειρία και μπορούν να το κάνουν αυτό για εσένα.. Το 95% των οδηγών που υπάρχουν παρέχουν ένα 'πρώτου επιπέδου" hackint0sh το ονομάζω εγώ,μερικοί μένουν σε αυτό,και είναι ευχαριστημένοι άλλοι νομίζουν ότι αυτό είναι όλο και το απορρίπτουν.. υπάρχει όμως πίσω από αυτό σχεδόν άλλο τόσο κ με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.. Το δια ταύτα λοιπόν είναι και η γνώμη μου,ότι ναι στο συμβατό Hardware αν και εφόσον μπορείς να εξαντλήσεις κ να φτάσεις στο έπακρο τις δυνατότητες του και στα δυο λειτουργικά.είναι ένας σημαντικός εναλλακτικός ορίζοντας το osX. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2015 από MoviemakerGr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Το ότι υπάρχουν τα προγράμματα και σε MacOS το γνωρίζω, γιατί και στα tutorials που έχω ακολουθήσει ως εκπαιδευτικό υλικό έχω δει ότι χρησιμοποιούν MacOS. Το κύριο που με ενδιαφέρει είναι αυτό: Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι αν αν πέρα από τις διαφορές σε user interface και γενικότερα "πλοήγηση" μέσα στο λειτουργικό, έχω κάτι να κερδίσω από την στιγμή που θα μπω στην εφαρμοφή και μετά. Δηλαδή θα καταλάβω διαφορά από την στιγμή που θα μπω για παράδειγμα μέσα στο 3DS Max και μετά ανάμεσα σε Windows και MacOS; Θα γίνεται πιο γρήγορα το render; Θα κάνω πιο άνετη πλοήγηση μέσα στο viewport; Εκμεταλλεύεται το λειτουργικό καλύτερα τους πόρους του συστήματος όπως μνήμη, CPU κλπ; Γιατί αν η απάντηση στα παραπάνω είναι "όχι ιδιαίτερα" δεν είμαι σίγουρος ότι είμαι σε φάση να μπω τώρα σε τέτοια διαδικασία... Και φυσικά το να δουλεύει απροβλημάτιστα με dual monitor (χτες έβλεπα ένα βιντεάκι στο youtube από έναν τύπο που έστηνε το μηχάνημά του προοριζόμενο για hackintosh -φαινόταν ότι το είχε ξανακάνει- και μάλιστα με 3 οθόνες, αλλά έλεγε ότι για να δουλέψει χρειαζόταν ένα κολπάκι, ξεκινούσε το σύστημα με ΜΙΑ οθόνη, έμπαινε σε sleep mode και μετά κούμπωνε τις άλλες 2 οθόνες.. Το βρήκα το βιντεάκι, είναι αυτό: ) Ο λόγος που ρωτάω τα παραπάνω, είναι γιατί αν δεν υπάρχει γενικότερη διαφορά στην απόδοση ΜΕΣΑ στις εφαρμογές, μάλλον θα ψάξω το setup που θα αποδώσει καλύτερα στην δουλειά μου. Εννοώ, πως αν η A GPU είναι καλύτερο value-for-money αλλά έχει θεματάκια με το Hackintosh ενώ η B GPU παίζει τέλεια με Hackintosh αλλά είτε είναι πιο ακριβή είτε δεν δουλεύει τόσο καλά πχ με Vray που χρησιμοποιώ για το 3DS Max, ε τότε θα προτιμήσω την επιλογή Α και θα αφήσω στην άκρη το θέμα Hackintosh.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadako Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Βασικά μόλις είδα ότι δεν υπάρχει έκδοση 3DS max για Mac... Ίσως το δίλημμα μου λήξει πιο νωρίς από ότι περίμενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Έχει διάφορες επιλογές,φυσικά και παίζουν πολλαπλά μονιτορ,και χωρίς τέτοιες πατέντες.. Αυτό εννοούσα πιο πάνω,διαβάζεις κάτι και το θεωρείς δεδομένο,αλλά απλά δεν είναι αρκετά ψαγμένο.. Ναι κερδίζεις,επί ίσοις όροις μιας και μιλάμε για το ίδιο hardware στο osX τα ίδια προγράμματα θα αποδίδουν καλύτερα. Πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχει στηθεί σωστά κ μετρημένα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2015 gtx 760 2x1440p+1080p monitors(3) , νομιζω ειναι καθαρα θεμα συμβατοτητας gpu +100000 για ο,τι λεει ο @MoviemakerGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα