paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 @paylidis σύνδεσε το στικάκι της εγκατάστασης και πήγαινε στον OS X installer μόλις φτάσει στον installer - πάτα Utilities --> Disk Utility κανε Unmount τον δίσκο που έχεις εγκατεστημένο το MacOS - μετα Utilities --> Τερμιναλ - Δώσε την εντολή diskutil list και σημείωσε το identifier του partition που έχεις εγκατεστημένο το MacOs - μετά γράψε την εντολή dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s1 *το disk0s1 ειναι παράδειγμα εσύ θα βάλεις το δικό σου identifier που είχες σημείωση πριν κάνε reboot βγάλε το στικάκι και λογικά θα σου εμφανίσει τον bootloader από το σκληρό ΥΓ. Σε περίπτωση που δε σου βρίσκει το αρχείο boot1h μέσα από το path usr/standalone/i386/ πες μου να στο ανεβάσω @gaig Για να έχεις και ήχο από την HDMI πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ http://www.tonymacx86.com/hdmi-audio/143760-audio-hdmi-audio-applehda-guide.html εισαι φοβερός! δουλευει αλλα πεταει ενα μυνημα πριν την οθονη με το μηλο που απο οτι προλαβα να δω λεει "this bootloader is not supported". Με επηρρεάζει καπου (αφου δουλευει νομιζω πως οχι αλλα just for the records)
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Ένας απο τους λόγους που προτιμώ τον clover έστω και αν θέλει δουλειά στο settarisma, ειναι γιατι δεν αντιμετωπίζω προβλήματα boot σαν και τα παραπάνω. Βάζω τον efi φάκελο σε ένα efi partition που δεν αλλάζει και ησυχάζω...όσοι θυμούνται το refit ειναι απλώς μια πιο εξελιγμένη παραλλαγή του.
giannis2429 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 vmware?? Δηλαδή?Αν δεν βαριέσαι να μου πεις περίπου πως γίνεται?
gaig Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δηλαδή?Αν δεν βαριέσαι να μου πεις περίπου πως γίνεται? μεσα στα windows στηνεις ενα virtual συστημα. Πώς το κανεις? Κατεβαζεις και εγκαθιστας το vmware. Μεσα απο αυτο εγκαθιστας καποιο OSX λειτουργικο το οποιο στην ουσια τρεχει εικονικα μεσα στα windows. Αλλα εχεις ενα OSX που τρεχει και μπορεις να κανεις δουλεια σου. Αυτα..επιγραμματικα @gaig Για να έχεις και ήχο από την HDMI πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ http://www.tonymacx86.com/hdmi-audio/143760-audio-hdmi-audio-applehda-guide.html guaranteed?? Σεντονι βλεπω, αλλα θα το προσπαθησω! Ευχαριστω!
thory Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Γειά χαρά.Κατέβασα και εγκατέστησα τα mavericks σύμφωνα με αυτον τον οδηγό http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-guides/112389-unibeast-install-os-x-mavericks-any-supported-intel-based-pc.html Η εγκατάσταση πήγε καλά. Τώρα μπορώ να κατεβάσω απ'το appstore τα yosemite?Ρωτάω πριν το κάνω για να μην γίνει καμια λαλακία
pet90 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @paylidis Αν δε παρατηρείς κάτι περίεργο και μέσα στο MacOS όπως παράδειγμα να μη δουλεύει η κάρτα ήχου κτλ. μη του δίνεις σημασία άστο μπορείς πάντως να εγκαταστήσεις ξανά το Chimera 4.0.1 μήπως και φύγει. @gaig Mε mavericks και clover για bootloader μου είχε δουλέψει κανονικά σε yosemite δεν το έχω επιχειρήσει γιατί είμαι με την 770 τώρα @thory Ναι κανονικά απ το appstore και ακολουθείς ξανά τα ίδια βήματα για να φτιάξεις το usb με την εγκατάσταση http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html 2
gaig Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @gaig Mε mavericks και clover για bootloader μου είχε δουλέψει κανονικά σε yosemite δεν το έχω επιχειρήσει γιατί είμαι με την 770 τώρα Καλα, αμα δεν παιξει για mavericks με βλεπω και μενα! Λογικα θα εχει πιο ωριμους drivers και θα ειναι περισσοτερο debugged (αν και ειμαι με asus mobo)
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Το Hackin0sh δεν είναι μια αυτοτελής πράξη - εγκατάσταση,είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο, το ότι καταφέρνει κανείς ακολουθώντας έναν οδηγό να εγκαταστήσει osX στον υπολογιστή του και σε βάθος χρόνου ν'ανακαλυπτει ατέλειες,δεν σημαίνει ότι 'αυτό είναι και τέλος". Γι'αυτον τον λόγο έχει σημασία να στήσει κανείς μια σωστή βάση σε συμβατότητα,και να την ενισχύσει με σωστό bios,και σωστό bootloader,μετά πάνω σε μια πολύ σταθερή βάση,μπορεί να εξελίξει και να πειραματιστεί όσο θέλει .. 1
AlienTechGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και από εμένα,σε ένα Dell Latitude E6420 με i5 2430m,Intel HD 3000,Ultra II 120GB,8GB RAM μπορώ να περάσω Yosemite;; Το πρόβλημα με τους περισσότερους οδηγούς που έχω δει,είναι ότι απαιτούν ένα πραγματικό Mac σύστημα κάτι το οποίο δυστυχώς δεν έχω.Μπορώ να κάνω κάτι σε αυτή τη περίπτωση;;
thory Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 @thory Ναι κανονικά απ το appstore και ακολουθείς ξανά τα ίδια βήματα για να φτιάξεις το usb με την εγκατάσταση http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html Ξέχασα να αναφέρω οτι το image των mavericks δεν είναι απ το appstore αλλά το "βρήκα" στο ιντερνετ.Δεν θα υπάρχει πρόβλημα έτσι?
darklordvader77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλημέρα παίδες, τώρα που εχω ρεπό κατάφερα να περάσω Yosemite στο Hackintosh που στηνω μεσω Unibeast. Τώρα ασχολούμαι με Clover και Dual Boot Win 8.1 . Μετά απο αρκετό ψάξιμο έπεσα τυχαία πάνω στο Ozmosis. Ειναι εναλλακτικο UEFI BIOS που διευκολύνει αρκετά την διαδικασία και σε ενα γερμανικό φόρουμ έχουν ανεβάσει τα Images για αρκετές μητρικές, μεταξύ των οποίων και η δική μου (GA-Z97N-WIFI). Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό? Είναι καλό ή θα την κάψω την μητρικούλα?
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Καλύτερος ο clover και πιο εξελίξιμος.. - εύπλαστος. Ο ozmosis ανδρώθηκε απο κατι τύπους που εβγαλαν μια μητρική υποτίθεται που να δεχεται ολα τα λειτουργικά oob και στην αποτυχία τους,γιατι δεν ηταν τίποτα αλλο παρά μια GiGabyte με αλλο όνομα,και μάλιστα ασύμβατο chip ηχου κυκλοφόρησαν τον ozmo για να σώσει την κατάσταση.. 1
gaig Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Το Hackin0sh δεν είναι μια αυτοτελής πράξη - εγκατάσταση,είναι ένας ζωντανός οργανισμός που συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται καλύτερο, το ότι καταφέρνει κανείς ακολουθώντας έναν οδηγό να εγκαταστήσει osX στον υπολογιστή του και σε βάθος χρόνου ν'ανακαλυπτει ατέλειες,δεν σημαίνει ότι 'αυτό είναι και τέλος". Γι'αυτον τον λόγο έχει σημασία να στήσει κανείς μια σωστή βάση σε συμβατότητα,και να την ενισχύσει με σωστό bios,και σωστό bootloader,μετά πάνω σε μια πολύ σταθερή βάση,μπορεί να εξελίξει και να πειραματιστεί όσο θέλει .. Εννοεις να το παλεψω μεχρι να δουλεψει ο ηχος? Αυτο ειπα και εγω..απλα προετοιμασα και την εναλλακτικη!
gkar206 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Δημοσ. 7 Απριλίου 2015 Καλησπέρα και καλως σας βρήκα Έχω ένα desktop 6ετιας με Επεξεργαστή : Core 2 duo 6300 Mητρική : Intel D946GZIS Ram : Kingston 2gb ddr2 Λειτουργικό : Ubuntu 14.04 Kαι σκέφτομαι να βάλω hackintosh τα mavericks πχ, με vmware να δω πως είναι? Γίνεται σε αυτή τη μητρική με αυτό το cpu?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα