Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωχ.. αρα μονο με την 4600 δεν παιζει ειχος και εικονα out fo the box? Θελει ματσακωνιες?

Ρωταω γιατι περιμενω τα parts για την πρωτη μου αποπειρα με ipgu! :D

Τελικα  οι φοβοι επιβεβαιωθηκαν..

Asus z97i-plus με 4600 (intel 4590)

Ολα παιζουν πλην του ηχου. Καμια ιδεα?

Μηπως να παλεψω με clover αντι για multibeast?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία μητρικουλα φιλαράκι αυτή κρίμα να μην ξέρεις να της κάνεις πιο πολλά πράγματα κ να την σεταρεις super..

(patch bios Wi_Fi bluetooth κλπ) το ALC 892 από το multibeast δεν σου παίζει ?

κάτι δε κάνεις σωστά προσπάθησε ξανά με το multibeast όπως σου λέει ο moviemakergr κανονικά στη μητρική σου παίζουν τα πάντα ακόμα και ενσωματωμένη  κάρτα WiFi/Bluetooth (BCM4352) 2,4Ghz - 5Ghz , Handoff κτλ. ακόμα και ήχο από την HDMI μπορείς να βγάλεις ...

Αν δε βγάζεις άκρη στη τελική δοκίμασε να περάσεις τους VoodooHDA

απο multibeast δεν επαιξε "out-of-the-box" μονο με 892. Εγκατεστησα και το Optional HD3000/HD4000 HDMI Audio και δεν επαιξε. Μετα βρηκα ενα παλιοτερο multibeast και εβαλα και το Intel 9 Series Motherboard Support, και παλι τζιφος. Ηχος ουτε απο hdmi, αλλα ουτε και απο τα jacks. Βλεπω κανονικα τα controls του ηχου, αλλα ηχος γιοκ. Γιατι το λες ετσι για το VoodooHDA..ειναι τελευταια λυση αν ολα πανε στραβα με τον ηχο, αλλα κανονικα δεν ενδεικνυται? Και η εγκαταστη γινεται απο το multibeast παλι? (παρατηρησα οτι εχει ενα σωρο εκδοσεις, αρα ποια απο ολες?)

Σορυ για τις πολλες ερωτησεις, αλλα οπως καταλαβαινετε ειμαι φρεσκος και το h@ckintosh απο οτι βλεπω δεν ειναι ακομη τοσο plug-n-play διαδικασια  :-)

Bluetooth και wifi δεν υπαρχει αναγκη αφενος γιατι εχω το iogear gbu951 που ειναι στη λιστα, αφετερου γιατι το μηχανημα ηταν ουτως η αλλως τοποθετημενο κατω απο την τηλεοραση διπλα στο μοντεμ και ειναι συνδεδεμενο με ethernet.

Στα windows χρησιμποιω magic trackpad και apple wireless keyboard, οποτε θεωρησα οτι ειναι αμαρτια να μην δοκιμασω να εγκαταστησω OSX!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα δουλέψει; Στα windows o δίσκος του Mac δε φαίνεται, θα φαίνεται στα λινουξ; Δε πρέπει να γράψει κάπως και ο bootloader (το εχω dual boot με 7-σε άλλο δίσκο το κάθε is)

Το λινουξ βλέπει τα πάντα... Δοκίμασε με superduper http://www.shirt-pocket.com/SuperDuper/SuperDuperDescription.html οπως προαναφέρθηκε αφού τα bootloaders ειναι σε άλλο δίσκο θα δουλέψει λογικά.

απο multibeast δεν επαιξε "out-of-the-box" μονο με 892. Εγκατεστησα και το Optional HD3000/HD4000 HDMI Audio και δεν επαιξε. Μετα βρηκα ενα παλιοτερο multibeast και εβαλα και το Intel 9 Series Motherboard Support, και παλι τζιφος. Ηχος ουτε απο hdmi, αλλα ουτε και απο τα jacks. Βλεπω κανονικα τα controls του ηχου, αλλα ηχος γιοκ. Γιατι το λες ετσι για το VoodooHDA..ειναι τελευταια λυση αν ολα πανε στραβα με τον ηχο, αλλα κανονικα δεν ενδεικνυται? Και η εγκαταστη γινεται απο το multibeast παλι? (παρατηρησα οτι εχει ενα σωρο εκδοσεις, αρα ποια απο ολες?)

Σορυ για τις πολλες ερωτησεις, αλλα οπως καταλαβαινετε ειμαι φρεσκος και το h@ckintosh απο οτι βλεπω δεν ειναι ακομη τοσο plug-n-play διαδικασια :-)

Bluetooth και wifi δεν υπαρχει αναγκη αφενος γιατι εχω το iogear gbu951 που ειναι στη λιστα, αφετερου γιατι το μηχανημα ηταν ουτως η αλλως τοποθετημενο κατω απο την τηλεοραση διπλα στο μοντεμ και ειναι συνδεδεμενο με ethernet.

Στα windows χρησιμποιω magic trackpad και apple wireless keyboard, οποτε θεωρησα οτι ειναι αμαρτια να μην δοκιμασω να εγκαταστησω OSX!

Δοκίμασε να ξανά περάσεις το bios firmware.

Δες μήπως θέλει cmos η μητρική . Αν βλέπεις όλα τα υπομενου του bios δεν χρειάζεται.

ΥΓ. Σε μια παρόμοια της Msi που έχω,δουλευουν δυο out με voodoo....

• Like 1

ειμαι στο σωστο δρομο πιστευω γιατι τα εχω βρει ολα αυτα εδω και δυο μερες, αλλα ειναι ολα με discrete gpu. Δεν ειναι διαφορετικη    περιπτωση που θελω ηχο απο την onboard hdmi?

Αυτο που βλεπω διαφορετικο ειναι οτι εχει iMac 14,2 smbios ενω ενω σε μενα για MacPro. Παιζει ρολο αυτο?

Δες μήπως θέλει cmos η μητρική . Αν βλέπεις όλα τα υπομενου του bios δεν χρειάζεται.

ΥΓ. Σε μια παρόμοια της Msi που έχω,δουλευουν δυο out με voodoo....

Εννοειται οτι εκανα clear cmos και αλλαγη καποιων ρυθμισεων πρωτου αρχισω την εγκατασταση. Χρειαζεται κατι αλλο? 

Λοιπόν εκανα τη διαδικασία της μεταφοράς με super duper αλλα αρνείται να δουλεψει με το Bootloader ότι και αν εκανα... κατεβασα και την καθαρη εγκατασταση του chimera αλλα τίποτα για καποιο λόγο. Βγαζει Boot0=error στο σημείο που θα φόρτωνε κανονικά την οθονη επιλογής δίσκου/λογισμικού όταν εχω μονο τον δισκο των mavericks ενώ όταν βαλω και των windows μπαινει απευθείας στα win.

Τι κανω λαθος;

πόσα tb είναι ο δίσκος που μετέφερες τα mavericks;

1 tb.

Οταν συνδέσω το στικάκι της εγκατάστασης που είχε νομιζω τον bootloader μου βγάζει κανονικα την οθόνη επιλογής λογισμικού και μπαίνει αλλα μολις το βγάλω ξανά τίποτα...

Καλησπέρα παιδιά.Ετοιμάζομαι να φτιάξω αυτή την σύνθεση και να του περάσω Hackintosh(yosemite συγκεκριμένα).

Cpu : i5 4460

Mobo : gigabyte socket 1150 GA-h97m-d3h

Ram : Crucial 8gb 1600mhz

Ssd : samsung evo 850 120gb

Psu : Corsair vs series 550w 80 plus

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω mac ούτε κάποιον γνωστό να μου τα κατεβάσει απ το appstore.

Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση?

"Αν τα βρω" :-D  απ το ίντερνετ μετα μπορώ να κάνω update και να τα έχω απ το appstore?

Στο appstore πουλάνε τα mountain lion,εγώ που δεν έχω κάποια συσκευή της apple μπορώ να τα αγοράσω και μετά να κάνω update σε yosemite?

@paylidis

σύνδεσε το στικάκι της εγκατάστασης και πήγαινε στον OS X installer μόλις φτάσει στον installer

- πάτα Utilities --> Disk Utility κανε Unmount τον δίσκο που έχεις εγκατεστημένο το MacOS
- μετα Utilities --> Τερμιναλ
- Δώσε την εντολή diskutil list και σημείωσε το identifier του partition που έχεις εγκατεστημένο το MacOs

- μετά γράψε την εντολή dd if=/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s1
*το disk0s1 ειναι παράδειγμα εσύ θα βάλεις το δικό σου identifier που είχες σημείωση πριν

κάνε reboot  βγάλε το στικάκι και  λογικά θα σου εμφανίσει τον bootloader από το σκληρό

ΥΓ. Σε περίπτωση που δε σου βρίσκει το αρχείο boot1h μέσα από το path  usr/standalone/i386/  πες μου να στο ανεβάσω  

@gaig
Για να έχεις και ήχο από την HDMI πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό εδώ

http://www.tonymacx86.com/hdmi-audio/143760-audio-hdmi-audio-applehda-guide.html

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...