Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@iTobaco

Μια χαρα δουλεια θα κανει η hd4600, οσο για το wifi δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα χρηματα.

Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html?και κανει μια χαρα!!

ευχαριστω για την απαντηση,απλα διαβασα στο tonymac οτι με αυτο που αναιφερα πριν θα εχω και airdrop

Δημοσ.

τελικα πηγα πηρα 

@iTobaco

Μια χαρα δουλεια θα κανει η hd4600, οσο για το wifi δεν χρειαζεται να δωσεις τοσα χρηματα.

Εχω αυτην https://www.skroutz.gr/s/416183/TP-LINK-TL-WN881ND.html?και κανει μια χαρα!!

τελικα πηγα και πηρα αυτο που ειπες και περιμενω τωρα ενα φιλο που εχει Macbook να ξεκινησουμε τις διαδικασιες 

Δημοσ.

τελικα πηγα πηρα 

τελικα πηγα και πηρα αυτο που ειπες και περιμενω τωρα ενα φιλο που εχει Macbook να ξεκινησουμε τις διαδικασιες 

Αν θέλεις για να μη ψάχνεις δεξιά αριστερά, μου δίνεις το mail σου και σου στέλνω τα δύο αρχεία που θα χρειαστείς.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Κάπως χαζή ερώτηση αλλα δεν έβγαλα άκρη με ενα τρίλεπτο που έψαξα.

Πήρα έναν μεγαλύτερο δίσκο και θέλω να μεταφέρω όπως ειναι την εγκατάσταση των Mavericks απο το desktop της υπογραφής μου σε αυτόν ώστε να μη ξαναχρειαστει στρώσιμο/εγκατάσταση. Γινεται; Πως;

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα,

Κάπως χαζή ερώτηση αλλα δεν έβγαλα άκρη με ενα τρίλεπτο που έψαξα.

Πήρα έναν μεγαλύτερο δίσκο και θέλω να μεταφέρω όπως ειναι την εγκατάσταση των Mavericks απο το desktop της υπογραφής μου σε αυτόν ώστε να μη ξαναχρειαστει στρώσιμο/εγκατάσταση. Γινεται; Πως;

Μπουταρε με linux live cd ή usb και με το gparted κάνε copy τα κομμάτια του δίσκου στον καινούργιο.
Δημοσ.

Παιδεία θέλω μια βοήθεια,μου βγάζει kernel panic την στιγμή που έχει φόρτωση το μήλο στο 1/4,ποιες εντολές να δοκιμάσω;

Δημοσ.

Μπουταρε με linux live cd ή usb και με το gparted κάνε copy τα κομμάτια του δίσκου στον καινούργιο.

Θα δουλέψει; Στα windows o δίσκος του Mac δε φαίνεται, θα φαίνεται στα λινουξ; Δε πρέπει να γράψει κάπως και ο bootloader (το εχω dual boot με 7-σε άλλο δίσκο το κάθε is)

Δημοσ.

Παιδεία θέλω μια βοήθεια,μου βγάζει kernel panic την στιγμή που έχει φόρτωση το μήλο στο 1/4,ποιες εντολές να δοκιμάσω;

Ακολουθησες πιστα τον οδηγο? πχ τα bios settings ειναι σωστα?

Αν ναι δοκιμασε σε πρωτη φαση boot με -x

Το γραφει και στον οδηγο  ;)

Δημοσ.

Δοκίμασα αλλά έχω το ίδιο αποτέλεσμα

Τελικά τα κατάφερα με τις εντολές

Με το -x δεν φορτώνει κάποια βασικά (που λογικά αφού bootαρεις..κάποιο από αυτά σου χτυπάει)..

Οπότε..-x....και πειράματα...μέχρι να βρεις τι είναι αυτό..

Δεν ονομάζεις επιτυχημένη εγκατάσταση αυτή με το -x σαν flag....

Δημοσ.

Το έκανα εγκατάσταση,τώρα προσπαθώ να βγάλω αρκεί με τα kext για την HD4600 γιατί έχω μια ανάλυση μαύρο χαλι

Δημοσ.

παιδιά το -x είναι το safe mode. Σε πρώτη φάση κάνεις boot με -v ΜΟΝΟ ώστε ακόμα και kernel panic να βγάλει, να είσαι σε θέση να δεις ποιο kext "χτυπάει" και το προκαλεί.

Μπαίνοντας σε safe mode πιθανών δεν πρόκειται να δεις kernel panic αλλά αυτό δε σημαίνει ότι προσπέρασες το πρόβλημα.

Επίσης η HD4600 υποστηρίζεται natively από το osx αρκεί να βάζεις τη σωστή έκδοση του osx (όχι δλδ κανα snow leopard).

Εσύ ποια έκδοση προσπαθείς να εγκαταστήσεις;

Αν προσπαθείς με mavericks ή yosemite κάνε μια εκκίνηση μόνο με -v και όπου κολλήσει τράβα μια φωτό και ανέβασέ την να δούμε τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...