vpatac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δημιουργια bootable USB drive Snow Leopard 10.6.1 με το TransMac ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Δεν ξεκιναει με τιποτε απο usb το εχω δοκιμασει 10 φορες. Δοκιμασα τα Mavericks ομως αλλα τιποτε η καρτα. Θα ξαναδοκιμασω αλλη φορα οταν θα εχω στα χερια μου αλλη καρτα αλλα απο DVD αυτη τη φορα. Thanks Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από dimitrisrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Δεν ξεκιναει με τιποτε απο usb το εχω δοκιμασει 10 φορες. Δοκιμασα τα Mavericks ομως αλλα τιποτε η καρτα. Θα ξαναδοκιμασω αλλη φορα οταν θα εχω στα χερια μου αλλη καρτα αλλα απο DVD αυτη τη φορα. Thanks Χρειάζεσαι και bootloader στο usb.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Χρειάζεσαι και bootloader στο usb.... Ιστορια. Θα καψω ενα DVD αυριο. Επισης παιδια να ρωτησω ποια καρτα ειναι πιο συμβατη? BMC? Atheros? RTL? Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από dimitrisrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 για συμβατές κάρτες wifi δείτε Site: αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και από εμένα, Τι είναι καλύτερο;;Να τσιμπήσω Macbook Late '08 ή '09 μεταχειρισμένο ή κάποιο δυνατό laptop και έπειτα να του περάσω OSX;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Γνωμη μου το δευτερο , αλλα θα πρεπει να διαβασεις αρκετα πριν επιλεξεις και επειτα για να το στησεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και από εμένα, Τι είναι καλύτερο;;Να τσιμπήσω Macbook Late '08 ή '09 μεταχειρισμένο ή κάποιο δυνατό laptop και έπειτα να του περάσω OSX;; Εξαρτάται γιατί το θες. Αν το θες απλώς για να δεις, καλό ειναι και το μεταχειρισμένο. Αν θες να κανείς κάτι συγκεκριμένο πας σε hackintosh. Πάντως απροβλημάτιστη εμπειρία os x δύσκολα δίνει ένα hackintosh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Καλημέρα και από εμένα, Τι είναι καλύτερο;;Να τσιμπήσω Macbook Late '08 ή '09 μεταχειρισμένο ή κάποιο δυνατό laptop και έπειτα να του περάσω OSX;; Macbook αλλά νεότερο μοντέλο αν μπορείς με i5 δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σκεφτόμουν ένα N5110 το οποίο αποτελείται από i5-2410M,4GB RAM,Intel HD 3000 και Nvidia GT525M.Απ'ότι διάβασα υποστηρίζεται αρκετά καλά από Yosemite...η κυρία απορία μου είναι αν ένα Macbook με Core2Duo επεξεργαστή,υπάρχει περίπτωση να έχει καλύτερες επιδόσεις από το συγκεκριμένο μηχάνημα (N5110).Mac OSX θέλω κυρίως για να γνωρίσω το λειτουργικό και φυσικά είμαι έτοιμος να ρίξω όσο διάβασμα χρειαστεί! Macbook αλλά νεότερο μοντέλο αν μπορείς με i5 δηλαδή.Μέχρι 400 ευρώ μπορώ να δώσω οπότε δεν παίζει να βρω Macbook με i5 σε αυτά τα χρήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εφόσον θες μέχρι 400 ευρώ και με core I5 ρίξε μια ματιά στο Site: λίνκ αυτό που θα σε κατατοπίσει λίγο τι δουλεύει και τι όχι σε κάποια λάπτοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Σημερα εβαλα τα Mavericks, δεν ξερω αν τα εκανα σωστα ολα αλλα δειχνει να δουλευει καλα. Ιντερνετ ακομη ειμαι με εξωτερικο usb αλλα θα παρω μια καρτα και θα βαλω . Piterakos83 ευχαριστω για το site με τις καρτες εχω 3 επιλογες που ειναι συμβατες. Απο θερμοκρασιες Cpu1-51C, Cpu2-51C , Gpu-52 και δισκος 42 ετσι μου λεει το HWMonitor. Update δεν εκανα ακομη σε 10.9.5 ειμαι στο 10.9 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 εφόσον θες μέχρι 400 ευρώ και με core I5 ρίξε μια ματιά στο Site: λίνκ αυτό που θα σε κατατοπίσει λίγο τι δουλεύει και τι όχι σε κάποια λάπτοπ Ωραίο το link,thx!Ξέρει κανένας τις ελάχιστες απαιτήσεις για τρέξει καλά το Yosemite;;Φαντάζομαι από i3 sandybridge και πάνω σε συνδυασμό με 4GB RAM,είμαι καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Με update στο 10.9.5 εκτος του οτι μου ανεβαζει θερμοκρασιες δουλευει συνεχεια 70+ κανει και κοληματα λεω να το αφησω στο 10.9 προς το παρων. Ετσι οι θερμοκρασιες μου παιζουν απο 55-65 με ταινια online. Ειναι οκ? Μνημη εχω ενα θεμα νομιζω οτι δεν του εφταναν τα 3G και του προσθεσα ακομη μια 2αρα που ειχα προχειρη αλλα το θεμα ειναι οτι η μια ειναι 2GxR16 και η αλλη 2GxR8 τι γινεται εδω? Πολυ μνημη ομως παιδια, στην καθισια τρωει 1.8G και μολις ανοιγω παραθυρα φτανει 3+..... Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2015 από dimitrisrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTobaco Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2015 Παιδεια οποιος γνωριζει θελω μια βοηθεια πριν προχωρησω,επειδη αυτη την στιγμη το wifi φλασακι που εχω πανω στον υπολογιστη για να πιανω ιντερνετ μαλλον δεν θα δουλευει μετα η καλυτερη επιλογη ειναι αυτη εδω? http://www.ebay.com/itm/Apple-iMac-802-11AC-BCM94360CD-BT4-0-1000Mbps-Wifi-Card-Adapter-4xAntenna-Cable-/191392971578?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8fe8fb3a,επισης επειδη αυτη την στιγμη δεν εχω καρτα γραφικων η καρτα γραφικων της μητρικης θα κανει δουλεια? ειναι η HD4600 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα