InHabia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα από μένα, χθες έκανα την πρώτη μου απόπειρα για Hackintosh, πέρασα ένα Yosemite με boot από pc, αλλά δεν ήταν σωστή εγκατάσταση. Κατέβασα το 10.10.2 από Appstore και ακολούθησα οδηγό και πήγαν όλα τέλεια, πέρασα και drivers και πάνω που κάνω restart για να γίνουν οι αλλαγές τσουπ! αυτό: δεν με αφήνει να κάνω επανεγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα από μένα, χθες έκανα την πρώτη μου απόπειρα για Hackintosh, πέρασα ένα Yosemite με boot από pc, αλλά δεν ήταν σωστή εγκατάσταση. Κατέβασα το 10.10.2 από Appstore και ακολούθησα οδηγό και πήγαν όλα τέλεια, πέρασα και drivers και πάνω που κάνω restart για να γίνουν οι αλλαγές τσουπ! αυτό:DSC_0120.jpg δεν με αφήνει να κάνω επανεγκατάσταση. Τι bootloader έχεις? δοκίμασε με graphic enabler no. Δοκίμασε και αλλα boot flags.ΥΓ. Φαίνεται για driver του που ρυθμίζει το power management της cpu. Πάντα πρέπει να φτιάχνεις ένα backup με την τελευταία επιτυχημένη εγκατάσταση ώστε να μπουταρεις απο αυτή και να διορθώνεις τα οποια προβλήματα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InHabia Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Στην αρχή ακολούθησα αυτόν τον οδηγό https://www.youtube.com/watch?v=YyyK_g4i6UI&index=1 και αφού έκανα την εγκατάσταση ακολούθησα αυτόν http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html μέσο του MacOS έχω δοκιμάσει αρκετά bootflags και καμιά ελπίδα. ΥΓ. τι κάνουμε τώρα δηλαδή? Δεν με αφήνει ούτε boot από USB να κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Στην αρχή ακολούθησα αυτόν τον οδηγό https://www.youtube.com/watch?v=YyyK_g4i6UI&index=1 και αφού έκανα την εγκατάσταση ακολούθησα αυτόν http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-guides/143976-unibeast-install-os-x-yosemite-any-supported-intel-based-pc.html μέσο του MacOS έχω δοκιμάσει αρκετά bootflags και καμιά ελπίδα. Καλό ειναι να το ξανά στησεις σε ένα εξωτερικό usb σκληρό ή στικάκι και μετά αφού ειναι όλα καλα το κανείς copy(superduper,cc κτλ.) στο partition ή σκληρό που τελικά θα τρέξει. Δηλαδή δεν γίνεται να δουλεύεις σε σύστημα χωρις backup, άλλωστε αν ξεκειναγες τωρα απο το backup,θα ήταν πιο εύκολη η διόρθωση....θα έτρεχες ένα προγραμμα επαναφοράς των kext στο δίσκο και λογικά θα λυνόταν. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Χαιρετω το forum... Ψαχνομαι και εγω για hackintosh τελευταια. Το συστημα μου ειναι: CPU: Intel Core2Duo E8500 3.16GHzMoBo: Asus P5QRAM: Kingston HyperX 1066Mhz 5GBSSD: Samsung 850 EVO 120GBPSU: 350Wλογικα θα χρειαστει και καποια καρτα γραφικων η οποια θα αγοραστει (μια συμβατη).Τι λετε, μπορει να τρεξει Hackintosh (ενδιαφερομαι κυριως για 10.9 ή 10.10);Αν ναι, ποια καρτα γραφικων μου προτεινετε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ναι μπορεις ξεκινα διαβασμα απο εδω> http://www.tonymacx86.com/mavericks-desktop-support/113637-asus-p5q-mavericks-installation-success.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaExpress Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στο δευτερο συστημα της υπογραφης μου αποφασισα να κανω dual boot τα mac osx yosemite και windows 10.Το προβλημα ειναι 1:Δεν θελω σε καμια περιπτωση να κανω φορματ.2:εχω δυο σκληρους ssd hdd,εχω βαλει να κανει boot απο τον ssd και θελω και τα 2 να ειναι στον πρωτο για να bootαρουν πιο γρηγορα.3:δεν εχω προσβαση σε κανενα mac υπολογιστη.Καμια ιδεα για να κανω dual boot?εχει κανει κανεις ποτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Τωρα που εβγαλα την λιστα απο το bios ποιες ειναι πιο συμβατες καρτες γενικα για OS X? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μονο αυτό κανουμε εδω πέρα..... Mac OS X σε non-apple υπολογιστές Αυτό που λες με το φορμάτ,τι ακριβώς εννοείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChaniaExpress Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 οτι τωρα εχω εγκατεστημενα τα windows 10 στον ssd και δεν θελω να διαγραφτουνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iTobaco Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Καλησπερα,στο συστημα της υπογραφης μου μπορω να περασω MacOS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) οτι τωρα εχω εγκατεστημενα τα windows 10 στον ssd και δεν θελω να διαγραφτουνεΔεν μπορείς να τα κανεις backup? Οχι γιατί θα διαγραφτουνε. Μπορούνε να μείνουν αρκει να μπορουν να συρικνωθουν και να δημιουργηθεί ενα partition για mac.Αλλά και πάλι ξαναρωτάω τι σε αποτρέπει να τα κάνεις backup ώστε σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά να τα ξαναβάλεις? Το format θα γίνει μόνο αφού εχεις κάνει backup. Μπορόυνε να ξαναμπόυνε αργότερα όπως ήταν χωρίς να χαθεί αρχείο. Ξαναρατάω υπάρχει κατι που σε αποτρέπει να κάνεις backup και restore? ΥΓ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν ειναι η διαγραφή, αλλά το boot. Το αρχείο με τα boot settings κάθε λειτουργικού βρίσκεται σε ένα μικρό partition στο σκληρό και συνήθως όσοι φτιάχνουν hackintosh επειδή ξέρουν οτι αν μπερδευτούν τα boot settings των δυο λειτουργικών θα έχουν πρόβλημα στην εκκίνηση και εγκατάσταση των windows αποφεύγουν να έχουν τα δυο λειτουργικά στον ίδιο δίσκο. Το πρόβλημα λύνεται με τον κατάλληλο bootloader σε διαφορετικό δίσκο απο αυτό που βρίσκεται το windows. Δηλαδή στο δίσκο με το windows θα έχεις το bootloader του windows μονο και στον άλλο δίσκο τον bootloader του Mac, άσχετα αν το Mac βρίσκεται στον προηγούμενο δίσκο με το windows παρέα. Τέλος πάντων κάνε backup τα πάντα και εδώ είμαστε αν έχεις πρόβλημα... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2015 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σημερα μετα απο update ασφαλειας δν μ αναγνωριζε τον driver της nvidia, εγινε πολυ laggy και κατεβασα το νεο update και εφτιαξε.... σας ετυχε εσας κατι τετοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Σε όλους με 9xx nVidia που έχουν κ nVidia drvrs υποχρεωτικά. αυτό συμβαίνει γιατί αλλάζει το build number και δεν φορτώνουν οι drvrs, άλλα υπάρχει κόλπο και τους φορτώνεις διορθώνοντας σε πιο biuld να φορτώνουν με edit στο kext. Έχουν και οι Cuda update .. το έκανες ? περνάνε στην 7.x.x version. Καλησπερα,στο συστημα της υπογραφης μου μπορω να περασω MacOS? Ναι φίλε μου μπορείς .. βρες την μητρική σου στο Tonymac και ακολούθα τις οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2015 To iso snow leopard πως μπορω να το βαλω σε usb για να κανω την εγκατασταση απο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα