AlienTechGR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα Acer aspire 5732z με τα εξης χαρακτηριστικά : Pentium dual core T4400 Intel GMA 4500M 3GB RAM Broadcom 802.11n Network Adapter Atheros AR8132 PCI-E Fast Ethernet Controller Realtek High Definition Audio Video WebCam Launch Manager (Keyboard) Alps Pointing-device (Mouse) Windows 7 Μπορώ σ'αυτό το μηχάνημα να εγκαταστήσω mac os? Δυστυχώς η 4500M απ'όσο ξέρω δεν υποστηρίζεται από καμία έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μηπως φταει το flag που εχω σηκωσει ? npci=0x2000 Εγώ εγκατέστησα και τα δυο σε asus p5q με kext utility και δουλεύουν μια χαρα P5Q και P5Q SE εχουν ακριβως τα ιδια τσιπακια Lan και Audio θα επρεπε να παιζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πριν εγκαταστησω τον ήχο διεγραψα όλα τα appleHDA και HDAenabler απο S/L/E Ελπίζω να βοηθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Πριν εγκαταστησω τον ήχο διεγραψα όλα τα appleHDA και HDAenabler απο S/L/E Ελπίζω να βοηθησα Ναι το εκανα και εγω - αλλα δεν νομιζω οτι χρειαζεται γιατι το κανει BackUp σε ενα φακελο και βαζει το δικο του. Ευχαριστω παντως για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 KP Εδω Μετα απο εγκατασταση HDA enabler για τον ηχο που ολοι λενε οτι δουλευει με αυτη την μητρικη αυτη η εικονα που παραθετεις παντως ΔΕΝ ειναι kernel panic. Αν κολλαει εκει κατι αλλο φταιει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Gigasteo δοκίμασε να ρεσεταρεις το chipset. CMOS. Πάλι καλά,που στην Msi βάλανε κουμπί, γιατί Ουκ ολίγες φορές έχανα το bios... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2015 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Να ρωτησω τελικα αν υπαρχουν drivers για την intel wifi link 5100 agn? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 kexts για wifi πέραν όσων καρτών περιέχουν τσιπάκια Atheros,broadcom και realtek λίγο δύσκολα θα βρεις. Και πάλι δε λειτουργούν όλα τα τσιπάκια από αυτές τις εταιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Ο δικος μου που εχει λιστα στο bios και παιρνει μονο intel 5100 agn και bcm 4322 και δεν μπορω να βρω ευκολα τι κανω? Μπορω να κανω κατι στο bios και να βγαλω την λιστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 ψάξε να βρεις whitelist bios για το συγκεκριμένο λάπτοπ και θα παίρνει ότι θες μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ψάξε να βρεις whitelist bios για το συγκεκριμένο λάπτοπ και θα παίρνει ότι θες μετά Το mod στο bios εγινε μ επιτυχια απαλαχτικα επιτελους απο την 5100 ειχα μια προχειρη 3945 την εβαλα και δουλευει τελεια μεχρι τωρα. τωρα μια συμβουλη μεχρι τι μπορω να του βαλω. Εχει intel P8600 - 1066 μνημη τωρα φοραει 2G αλλα εχω να του βαλω μεχρι 3 στα 667 ssd sandisk ειναι και 5ετιας και απο καρτα wifi αυτη που εβαλα τωρα εχει drivers η να ψαξω αλλη, νομιζω καπου εχω δει. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από dimitrisrs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Το mod στο bios εγινε μ επιτυχια απαλαχτικα επιτελους απο την 5100 ειχα μια προχειρη 3945 την εβαλα και δουλευει τελεια μεχρι τωρα. τωρα μια συμβουλη μεχρι τι μπορω να του βαλω. Εχει intel P8600 - 1066 μνημη τωρα φοραει 2G αλλα εχω να του βαλω μεχρι 3 στα 667 ssd sandisk ειναι και 5ετιας και απο καρτα wifi αυτη που εβαλα τωρα εχει drivers η να ψαξω αλλη, νομιζω καπου εχω δει. Δοκίμασε snow leopard και αν όλα πάνε καλα backup και ξεκίνα και ανεβαινε lion,mountain lion κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 η 3945 που αναφέρεις τι μάρκα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 η 3945 που αναφέρεις τι μάρκα είναι; Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 δες αυτό το Site: Ο τύπος έχει την ίδια wifi κάρτα με εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα