Χρήστος15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Θα το προσπαθήσω τώρα να δω αν γίνετε κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackm76 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 γεια σας παιδια.εχω ενα λαπτοπ compaq 615.εχω με dual boot windows kai linux.η απορια μου ειναι η εξης.μπορω να εγκαταστησω mac os σε οποιοδηποτε λαπτοπ και υπολογιστη η πρεπει να ειναι υποχρεωτικα της apple;;;;;για την ακριβια θελω να αλλαξω λιγο το dual boot μου.θελω να αντικαταστησω τα windows me mac os.γινετε;;;;και αν ναι πως;;;;;και γενικα ασχετα με το dual boot μπορει εγω τωρα να θελω να κανω φορματ.γινετε να βαλω mac os;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλημέρα παίδες, θα στήσω ενα Hackintosh/Win 8.1 για το playroom σε ενα Bitfenix Prodigy, θα αγοράσω εκ νέου την μητρική Gigabite GA-Z97N-WIFI και τον Core i5 4690, τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχω έτοιμα (μνημες, τροφοδοτικο, ssd+hdd, GeForce GTX 295) Η ερώτησεις μου είναι: 1) Να πάω για τον 4690Κ ή το S που τρωει λιγοτερα Watt? Εχουν μεγάλες διαφορες στις επιδόσεις? (Δεν υπαρχει θέμα στο τροφοδοτικο ειναι αρκετα μεγαλο). Ο i7 4790 μου φαίνεται λίγο overkill σε αυτά τα χρήματα και για τη χρήση που προορίζω. 2) Υπάρχει κάποια μητρική mini-ITX πιο συγρονη/καλύτερη απ τη συγκεκριμενη στα ιδια λεφτα? 3) Θεμα συμβατοτητας θα εχω με την 295GTX όσον αφορά Kext? Αν ναι θα δουλεύει με την intel του CPU χωρις να χρειαζεται να τη βγαζω γιατι ειναι και λίγο κτηνος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 1) και οι δυο είναι overikill για την χρήση,ο (κ) θα σου δώσει καλύτερη μεταπώληση. 2) λίγο καλύτερη μπορεί να είναι μόνο η ίδια σε Z87 (αν θέλεις dsdt κλπ) 3) Όχι πρέπει να την αφαιρέσεις και να κάνεις την εγκατάσταση συμφωνά με αυτή που θα χρησιμοποιείς.. η HD4600 λειτουργεί άψογα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παίδες, θα στήσω ενα Hackintosh/Win 8.1 για το playroom σε ενα Bitfenix Prodigy, θα αγοράσω εκ νέου την μητρική Gigabite GA-Z97N-WIFI και τον Core i5 4690, τα υπόλοιπα εξαρτήματα τα έχω έτοιμα (μνημες, τροφοδοτικο, ssd+hdd, GeForce GTX 295) Η ερώτησεις μου είναι: 1) Να πάω για τον 4690Κ ή το S που τρωει λιγοτερα Watt? Εχουν μεγάλες διαφορες στις επιδόσεις? (Δεν υπαρχει θέμα στο τροφοδοτικο ειναι αρκετα μεγαλο). Ο i7 4790 μου φαίνεται λίγο overkill σε αυτά τα χρήματα και για τη χρήση που προορίζω. 2) Υπάρχει κάποια μητρική mini-ITX πιο συγρονη/καλύτερη απ τη συγκεκριμενη στα ιδια λεφτα? 3) Θεμα συμβατοτητας θα εχω με την 295GTX όσον αφορά Kext? Αν ναι θα δουλεύει με την intel του CPU χωρις να χρειαζεται να τη βγαζω γιατι ειναι και λίγο κτηνος? Εγώ έστησα πρόσφατα hackintosh σε Msi z97 Mini itx,gaming ac. Αν εξαιρέσω το ασύρματο δίκτυο και το Bluetooth για τα οποία περιμένω καρτούλα, δουλεύει μια χαρά με i7 4790s και χωρις patching το bios.Βέβαια αν δεν είχα ήδη Macintosh δεν θα τα κατάφερνα. Το setup έγινε με clover και Vietnam. Κατάφερα να έχω dual boot,Mac σε fusion και windows 7, Με τετρατερο σκληρό και 120 ssd! Έδωσα 3.5 τερα στο Yosemite με fusion και οτι περίσσεψε απο τον 4τερο έγινε windows 7. Όλα αυτα μετά απο τρέλα ξενύχτια μιας βδομάδας συνολικά περίπου.....γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο internet. ΥΓ. Το μηχανήμα που έφτιαξα δεν προορίζεται για playroom, αν και το κουτί το οποίο ειναι της streacom ταιριάζει. Σκοπός του ειναι τελείως αθόρυβη λειτουργία για μουσική παραγωγή. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από atheatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κατ αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..!! 1) και οι δυο είναι overikill για την χρήση,ο (κ) θα σου δώσει καλύτερη μεταπώληση. 2) λίγο καλύτερη μπορεί να είναι μόνο η ίδια σε Z87 (αν θέλεις dsdt κλπ) 3) Όχι πρέπει να την αφαιρέσεις και να κάνεις την εγκατάσταση συμφωνά με αυτή που θα χρησιμοποιείς.. η HD4600 λειτουργεί άψογα. 1) HTPC/Gaming PC με Dual Boot OS X/Win 8.1 θα ναι η χρηση του-Θα ρουφαει ενα 4TB Share απ το Xpenology NAS μου με το πληρες σετ MESS/MAME αλλα και συγχρονα παιχνιδια μεσω XBMC+Rom Collection Να σημειωσω πως εχω ήδη 2 Mac απλά θέλω να πειραματιστώ να το περάσω και σε PC. Αρα πιστευω μια χαρα θα ναι ο i5, εδώ ο 2500S του iMac τρεχει νερακι. 2) Αυτην εννοεις? http://www.amazon.com/Gigabyte-Intel-6Gbps-Motherboards-GA-Z87N-WIFI/dp/B00D94X7WW Θα χει πιο ευκολο στησιμο και καλυτερες επιδοσεις εννοεις? 3) Χμμμ.. ειναι καλή κάρτα η GTX ειναι η διπυρηνη SLI εκδοση φαντασου σε μια PCI Express που πιανει σαν ογκο 2 θεσεις, καποια αντιστοιχων επιδοσεων υπαρχει που να ναι και πληρως συμβατη με Yosemite? Εγώ έστησα πρόσφατα hackintosh σε Msi z97 Mini itx,gaming ac. Αν εξαιρέσω το ασύρματο δίκτυο και το Bluetooth για τα οποία περιμένω καρτούλα, δουλεύει μια χαρά με i7 4790s και χωρις patching το bios.Βέβαια αν δεν είχα ήδη Macintosh δεν θα τα κατάφερνα. Το setup έγινε με clover και Vietnam. Κατάφερα να έχω dual boot,Mac σε fusion και windows 7, Με τετρατερο σκληρό και 120 ssd! Έδωσα 3.5 τερα στο Yosemite με fusion και οτι περίσσεψε απο τον 4τερο έγινε windows 7.Όλα αυτα μετά απο τρέλα ξενύχτια μιας βδομάδας συνολικά περίπου.....γιατί δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο internet.ΥΓ. Το μηχανήμα που έφτιαξα δεν προορίζεται για playroom, αν και το κουτί το οποίο ειναι της streacom ταιριάζει. Σκοπός του ειναι τελείως αθόρυβη λειτουργία για μουσική παραγωγή. Εισ' ωραιος!! Και γω δε πιστευω να δυσκολευτω πολυ μιας και εχω ήδη Mac για να φτιαξω Images κτλ. Σε ξεχωριστους δισκους εχεις OS X/ Win ή στον ιδιο? Απ οτι εχω δει ειναι πιο ευκολο σε ξεχωριστο δισκο παρα στον ιδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Κατ αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..!! 1) HTPC/Gaming PC με Dual Boot OS X/Win 8.1 θα ναι η χρηση του-Θα ρουφαει ενα 4TB Share απ το Xpenology NAS μου με το πληρες σετ MESS/MAME αλλα και συγχρονα παιχνιδια μεσω XBMC+Rom Collection Να σημειωσω πως εχω ήδη 2 Mac απλά θέλω να πειραματιστώ να το περάσω και σε PC. Αρα πιστευω μια χαρα θα ναι ο i5, εδώ ο 2500S του iMac τρεχει νερακι. 2) Αυτην εννοεις? http://www.amazon.com/Gigabyte-Intel-6Gbps-Motherboards-GA-Z87N-WIFI/dp/B00D94X7WW Θα χει πιο ευκολο στησιμο και καλυτερες επιδοσεις εννοεις? 3) Χμμμ.. ειναι καλή κάρτα η GTX ειναι η διπυρηνη SLI εκδοση φαντασου σε μια PCI Express που πιανει σαν ογκο 2 θεσεις, καποια αντιστοιχων επιδοσεων υπαρχει που να ναι και πληρως συμβατη με Yosemite? Εισ' ωραιος!! Και γω δε πιστευω να δυσκολευτω πολυ μιας και εχω ήδη Mac για να φτιαξω Images κτλ. Σε ξεχωριστους δισκους εχεις OS X/ Win ή στον ιδιο? Απ οτι εχω δει ειναι πιο ευκολο σε ξεχωριστο δισκο παρα στον ιδιο. Fusion...ενωσα τον 4τερο με τον 120ssd και βγηκε ενας σκληρος 4,1 τερα. Από αυτόν τα 3,5 περίπου πηγε mac.To υπόλοιπα 600 γβ περιπου πήγαν σε wimdows. Mια ρύθμιση στο bios να βλέπει τον cλover uefi os και έχεις το dual boot.... YΓ. το δύσκολο είναι να εγκαταστήσεις το windows, εκει έπεξε μπαλα μέχρι linux gparted στην αρχή....δυσκολεύτηκα μεχρι να το καταφέρω.Χρειάστηκε να αποσυνδέσω τον ssd ωστε να γίνει η εγκατάσταση και να τον ξανασυνδέσω αφού τελείωσα με την εγκατάσταση του windows.Το mac πέρασε με superduper. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Ps.. το bios δεν θέλει patch για να δουλέψει,θέλει patch για να δουλέψει σωστά το powermanagemet και το speedstep του επεξεργαστή.. Αν αφαιρέσεις το nullpowermanagement.kext το οποίο κανένα μηχάνημα μου δεν το έχει θα γίνει κατανοητή η διαφορά.. Το ίδιο και οι hswell refresh θέλουν ssdt ακόμα οι καλύτερες κάρτες παραμένουν της σειράς 7xx π.χ 760 από θέμα συμβατότητας. Το z97 δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα απο την apple όποια συμβατότητα είναι επειδή μοιάζει πολύ με το z87 τα dsdt edits που υπάρχουν και τα κυκλοφορεί μόνο ένα άτομο παγκοσμίως έχουν σταματήσει στο z87. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Ps.. το bios δεν θέλει patch για να δουλέψει,θέλει patch για να δουλέψει σωστά το powermanagemet και το speedstep του επεξεργαστή.. Αν αφαιρέσεις το nullpowermanagement.kext το οποίο κανένα μηχάνημα μου δεν το έχει θα γίνει κατανοητή η διαφορά.. Το ίδιο και οι hswell refresh θέλουν ssdt ακόμα οι καλύτερες κάρτες παραμένουν της σειράς 7xx π.χ 760 από θέμα συμβατότητας. Το z97 δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα απο την apple όποια συμβατότητα είναι επειδή μοιάζει πολύ με το z87 τα dsdt edits που υπάρχουν και τα κυκλοφορεί μόνο ένα άτομο παγκοσμίως έχουν σταματήσει στο z87. Έχεις δίκιο. Δυστυχώς με 160 w τροφοδοτικό δεν μπορώ να κάνω και παρά πολλά...Πάντως με single core 4027 και multicore 14726 στο geekbench3 που βγάζει,εγώ είμαι ικανοποιημένος. ΥΓ. Ακόμα παλεύω με τον ήχο. Όταν τον τελειώσω ίσως το δοκιμάσω... Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2015 από atheatos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis2429 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά.Έχω ένα Acer aspire 5732z με τα εξης χαρακτηριστικά : Pentium dual core T4400 Intel GMA 4500M 3GB RAMBroadcom 802.11n Network AdapterAtheros AR8132 PCI-E Fast Ethernet ControllerRealtek High Definition AudioVideo WebCamLaunch Manager (Keyboard) Alps Pointing-device (Mouse) Windows 7 Μπορώ σ'αυτό το μηχάνημα να εγκαταστήσω mac os? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εφαγα το Ιντερνετ να βρω ενα σωστο guide για να παιζει ο ηχος στην P5Q SE (no DSDT) σε Yosemite αλλα δεν βρηκα κατι που να παιζει. Εχεις κανεις προσφατη εμπειρια? Ο ηχος ειναι ALC1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 KP Εδω Μετα απο εγκατασταση HDA enabler για τον ηχο που ολοι λενε οτι δουλευει με αυτη την μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 KP Εδω Μετα απο εγκατασταση HDA enabler για τον ηχο που ολοι λενε οτι δουλευει με αυτη την μητρικη Το all in one audio solution απο τον niresh δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Χρησιμοποιησα αυτα τα αρχεια που δινει εδω ο τυπος .Το Ethernet το δοκιμασα μονο του και παιζει μια χαρα , στον ηχο ειναι το προβλημα. Το Niresh all in one audio το δοκιμασε ποιο πριν σε αλλη εγκατασταση και μου εδινε και αυτο KP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vpatac Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Εγώ εγκατέστησα και τα δυο σε asus p5q με kext utility και δουλεύουν μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα