mtzs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Λεω να φτιαξω και εγω ενα native hackintosh για την καυλα, το budget ειναι 350-450 ευρω για μητρικη, ram και επεξεργαστη προτειμω μεταχειρισμενα και να δωσω πολυ βαση στον επεξεργαστη, ram θελω 4x8gb, καρτα γραφικων integrated να αντεχει οτιδηποτε application εκτος απο παιχνιδια φυσικα, καμια ιδεα τι να ψαξω και σε ποιες τιμες ? εδω θα βρεις συμβατα http://www.tonymacx86.com/365-building-customac-buyer-s-guide-june-2013.html οπως ειπε και ο φιλος παραπανω το σημαντικοτερο ειναι η μητρικη σκρουτζαρε αυτες που δινει και δες τι σου κανει http://www.tonymacx86.com/365-building-customac-buyer-s-guide-june-2013.html#motherboards Επεξεργαστης Ι3 η Ι5 ειναι μια χαρα.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Coming soon.. Dual boot Win 8 / OsX 10.8.4 (εξαιρετικός βαθμός δυσκολίας) (τίμιο καλοκαιρινό μηχανάκι) Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr
kingdragon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Coming soon.. Dual boot Win 8 / OsX 10.8.4 (εξαιρετικός βαθμός δυσκολίας) (τίμιο καλοκαιρινό μηχανάκι) Άντε να μου πεις και μένα μιας και το χτύπησα και εγώ
gigasteo83 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Γεια και χαρα και απο μενα ! Coming soon.. Dual boot Win 8 / OsX 10.8.4 (εξαιρετικός βαθμός δυσκολίας) (τίμιο καλοκαιρινό μηχανάκι) Μιλαμε για το Fujitsu Lifebook AH552 Slimline ?
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Γεια και χαρα και απο μενα ! Μιλαμε για το Fujitsu Lifebook AH552 Slimline ? Yeap αυτό.
polaki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Σωστός .. αλλα δεν έπαιζες προφανώς παιχνίδια στα Win η έχεις δεύτερο υπολογιστή γι'αυτο.. επίσης είχες διαθέσιμα τα χρήματα που χρειάζονται.. Ναι παιχνίδια δεν έπαιζα στο laptop, όσο για τα χρήματα να σου πω την αλήθεια λιγότερα μου πήγαν γιατί πούλησα το laptop 500 (ηταν αρκετά δυνατό) και πήρα ένα mac mini (300€ μτχ.) με το keyboard της apple (νομίζω 59€). Οθόνη και mouse δηλαδή κράτησα. Θα μου πεις δεν έχεις laptop.. ναι οκ, αλλά και που είχα δεν έβγαινε ποτέ απτο σπίτι οπότε οκ είναι Αλλά απ΄'οτι βλεπω απτην υπογραφή σου το κατάφερες εσυ οπότε μπράβο!!! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Coming soon.. Dual boot Win 8 / OsX 10.8.4 (εξαιρετικός βαθμός δυσκολίας) (τίμιο καλοκαιρινό μηχανάκι) PicFujitsu.jpg About.jpg fbench.jpg Final.jpg Επειδή υπάρχει ενδιαφέρον προφανώς λόγω της προσφοράς που τρέχει επανέρχομαι για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. LIFEBOOK AH552/SL Slimline. Πρόκειται για ένα τίμιο για τα χρήματα του μηχανάκι όπως έγραψα και πιο πάνω. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του θα τα βρείτε εδώ > https://lifebook.ts.fujitsu.com/products/pure-elegance/lifebook-ah552sl.html Εμάς όμως εδώ μας ενδιαφέρει η άλλη πλευρά του .. η κρυφή. Μετά από πολύ καιρό αποχή απο τα Notebooks και εν'οψη καλοκαιριού είπα να το δοκιμάσω.Να δοκιμάσω να χτίσω ένα dual boot μηχάνημα με osX 10.8.4 k Win 8. Τα χαρακτηριστικά του κ η τιμή του το επέτρεπαν οπότε έμενε η πράξη.Μετά από 3 ημέρες x20 ώρες την ημέρα έχω φτάσει σε ένα ασφαλές σημείο ώστε να μπορώ να γράψω 3 πράγματα. Το πρώτο είναι ότι τα φαινόμενα απατούν,και ότι τα desktop με τα notebook δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους στον τρόπο αντιμετώπισης και χτισίματος ενός Hackint0sh. ..και εξηγώ.. Η μαμά Intel έχει κυκλοφορήσει πάνω από 10 ναι καλά ακούσατε διαφορετικές revisions για την HD 4000.άρα έχει καταφέρει κάτι εντελώς συμβατό να χρειάζεται τον κόπο ασύμβατου για να λειτουργήσει. O iAtkos αν και κυκλοφόρησε τελευταίος και με μεγάλη καθυστέρηση το ML 2 έχει κάνει μια τρύπα στο νερό γιατί αν δεν λειτουργεί στα δύσκολα τότε στα απόλυτα συμβατά χρειάζεσαι έναν μόνο bootloader και ποιος ο λόγος να βάλεις το "άκαμπτο" iAtkos ? Όλα αυτά εκτόξευσαν τον βαθμό δυσκολίας Hackint0sh σε αυτό το μηχάνημα.Όποιος δεν έχει προηγούμενη αρκετή εμπειρία και δεύτερο μηχάνημα που να τρέχει osX θα του έλεγα ούτε καν να το σκεφτεί.. Τι δουλεύει μέχρι τώρα (η προσπάθεια συνεχίζεται). O i3 ivy bridge δουλεύει σε όλη την κλίμακα του και σωστά. H HD 4000 δουλεύει σωστά με μελανό σημείο μέχρι στιγμής την VGA Out έξοδο του υπολογιστή που δεν την υποστηρίζει, υποστηρίζει όμως την HDMI Πληκτρολόγια - Ποντίκια - Touchpad λειτουργούν σωστά. H Camera λειτουργεί σωστά. Το Εthernet επίσης σωστά. Τα Usb 3 k τα Usb 2 σωστά. Το bluetooth και αυτό. Ο Ήχος με voodooHDA Η ένδειξη Μπαταρίας. IMessage_Facetime_Find my Mac_iCloud_AppStore όλα δοκιμασμένα οκ. Τι δεν λειτουργεί. Η έξοδος VGA που έγραψα πιο πάνω. (υπάρχουν όμως κάποιες πιθανότητες ακόμα να λειτουργήσει ) και το Wi_Fi που εδώ θα γίνει αντικατάσταση της Wi_Fi κάρτας και θα λειτουργήσει.(θυσιάζοντας όμως το bluetooth γιατί ως γνωστόν οι combo κάρτες δεν ενδεικνύονται στο hackint0sh.Αν κάποιος παρ'ολα αυτά θέλει και το bluetooth απαραίτητα μπορεί να το έχει με έναν συμβατό usb αντάπτορα των 7 ευρώ. Fixed Τι δεν ακούμπησα ακόμα και τι απομένει. Η προσπάθεια για ένα τέλειο hackint0sh δεν σταματάει,εξάλλου η απόσταση που απομένει είναι μικρή. Τα Fn πλήκτρα είναι ένα από αυτά που δεν έχω ακουμπήσει ακόμα αν και κάποια λειτουργούν ήδη. UpDate > Λειτουργούν όλα εκτός της αυξομείωσης φωτεινότητας της οθόνης. Και φυσικά το sleep-wake που επειδή δεν μ'ενδιαφερει καθόλου το αφήνω τελευταίο και αν ασχοληθώ το κάνω μόνο για την γνώση. UpDate > και αυτό λειτουργεί σε λίγο μπερδευτικο μέχρι στιγμής αλλά παράλληλα ικανοποιητικό βαθμό. Συμπερασματικά λοιπόν η τιμιότητα παραμένει στο μηχανάκι και το ρητό "αν δεν βρέξεις κ@λ@ δεν τρως ψάρι" για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται.. Η συνταγή θα δέσει κάποια στιγμή με την σταθερή προστασία ενός DSDT που ενώ ως τύπος είμαι DSDT free σε αυτά τα μηχανήματα είναι απαραίτητη.. Υ.γ Τα υπόλοιπα συμπεράσματα τον Σεπτέμβρη όταν θα γυρίσω από τις διακοπές που θα έχω πάει μαζί του. ..και για τέλος κάτι λίγο από την άλλη πλευρά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr 1
kingdragon Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μπράβο ρε Movie και συγχαρητήρια ρε φίλε και πάλι...!!!
gigasteo83 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Να σαι καλα MM , να προσθεσω ΑΥΤΟ για τα πληρη χαρακτηριστικα και επισης ποια ειναι η προσφορα που τρεχει? εγω δεν πηρα χαμπαρι τπτ
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Να σαι καλα MM , να προσθεσω ΑΥΤΟ για τα πληρη χαρακτηριστικα και επισης ποια ειναι η προσφορα που τρεχει? εγω δεν πηρα χαμπαρι τπτ H Προσφορά είναι αυτή > http://www.insomnia.gr/topic/493491-laptop-fujitsu-lifebook-ah552-156-intel-core-i3-3110m-4gb-ram-500gb-hdd-slim-line-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1-x%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9/ ..και εδώ τελειωμένο και το Airport_Airdrop με αντικατάσταση της Wi_Fi pci καρτουλας.
mtzs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 @ΜΜ: Πως παει το μηχανημα (Φουτζιτσου) απο θερμοκρασιες; Εχει κανα θεμα σε full load, Εκανες τιποτα μετρησεις; Επισης το dual boot το εκανες με partition στον 500αρη;
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Όχι δεν το έχω στρεσάρει απ'οτι βλέπω όμως δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τους 55 ούτε στο bench . εδώ να σημειώσω ότι δεν ακούγεται ότι δουλεύει είναι παντελώς αθόρυβο.. μόνο από τα λαμπάκια το καταλαβαίνεις. Ναι χώρισα τον δίσκο στην μέση,έβαλα base 7 και καπάκι τα 8 με επιλογή να μην κρατήσει τίποτα από τα 7. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Πάντα η απογείωση για εμένα ήταν μια ευχάριστη στιγμή. Γι'αυτο σήμερα θα μιλήσουμε για επιδόσεις Καταρχήν μετέφερα την εγκατάσταση .σε έναν SSD Samsung 830 τότε ανακάλυψα ότι το mountain τον βλέπει κ τον διαχειρίζεται κανονικά ως SATA 3 που είναι,βάζοντας και το Trim patch μπορώ να έχω την ολοκλήρωση κ τις επιδόσεις του σταθερού μου στο Fujitsu. H δεύτερη ανακάλυψη είναι ότι το score του geekbench (6159-6180) είναι ισάξιο με το score ενός ι5 macbook air. H ενσωμάτωση λοιπόν του SSD απελευθέρωσε το μηχανάκι και αυτό απογειώθηκε (ως ι3 στα 2.4GHz) άλλαξε εντελώς χαρακτήρα κ ξέφυγε από τους ρυθμούς Reggae που του είχε επιβάλει ο Seagate των 5400 στροφών.Οπότε σε όποιον άλλον απέκτησε το συγκεκριμένο laptopaki,του προτείνω το συντομότερο δυνατόν να κάνει αυτή την αναβάθμιση.Προϋπόθεση να μην έχει την ανάγκη της μεγάλης χωρητικότητας του μηχανικού που και αυτό λύνεται εύκολα μετατρέποντας τον seagate "της Μαμάς" σε έναν εξωτερικό USB 3 . ..και τα ανάλογα screenshots 1
gigasteo83 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Παρατηρω οτι το εγραψες σημερα στις 6:46 το πρωι !!!! '' Δημοσίευση σήμερα, 06:46 '' Ευτυχως που δεν ειμαι μονον εγω που ξενυχταω με τετοια πραγματα .... Με εχεις βαλει σε σκεψεις με το εργαλειακι αυτο .
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παρατηρω οτι το εγραψες σημερα στις 6:46 το πρωι !!!! '' Δημοσίευση σήμερα, 06:46 '' Ευτυχως που δεν ειμαι μονον εγω που ξενυχταω με τετοια πραγματα .... Με εχεις βαλει σε σκεψεις με το εργαλειακι αυτο . Αν το χρειάζεσαι να το πάρεις .. αρκεί να τα καταφέρεις κ με το OsX .. Αν ήταν 13.5"-14κατι θα ήταν το ιδανικό για εμένα,αλλά δεν μπορεί να τα έχει όλα κανείς. θα σου ανεβάσω και 2 "offtopic" screenshots από τα win το ένα οι Usb 3 ταχύτητες και το άλλο η Sata 3 με τον sammy. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2013 από MoviemakerGr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα