atheatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 οπως ειπα εχω κατεβασει απο torrent ολες τις εδοσεις mac os τιποτα δεν καταφερα εκτος απο μια φορα ( που κατεβασα και εψαξα πως κανω install to snow leopard )που στην αρχη προχωρησε εδειξε το μηλαρακι αλλα μετα απο 3 λεπτα εκλεινε παντα το λαπτοπ παντα αυτο εκανε πρεπει να ειμαι πολυ κοντα αλλα κατι μου ξεφευγει ειχα 2 dvd στο ενα ειχα το ιβοοτ 3.3.0 (http://www.tonymacx86.com/downloads.php?do=cat&id=3)εκτος και αν δεν κατεβασα το σωστο ι βοοτ και στο αλλο dvd ειχα https://kickass.to/snow-leopard-10-6-1-10-6-2-intel-amd-made-by-hazard-t3267715.html προσπαθησε να φτιάξεις ένα usb με snow leopard απο τους οδηγούς στο internet. Θα βοηθούσε αν είχες πρόσβαση σε Mac ή αν έφτιαχνες ένα virtual machine με Mac. Δεν ξέρω κατα ποσό ο επεξεργαστής θα βοηθήσει να βάλεις κάτι παραπάνω απο lion και αν αξίζει γενικότερα να ταλαιπωρηθείς για αυτό το μηχάνημα. Καλό ειναι να βρεις στικάκια απο 8gb και πάνω επίσης.....Ψάξε για unibeast. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newman33 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα παιδια νομιζω οτι το συγκεκριμενο θεμα με αφορα...θελω να βαλω και εγω λειτουργικο mac εχω στο λαπτοπ μου το VMware αλλα δεν ξερω απο που να κατεβασω το mac λειτουργικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mageiras293 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 προσπαθησε να φτιάξεις ένα usb με snow leopard απο τους οδηγούς στο internet. Θα βοηθούσε αν είχες πρόσβαση σε Mac ή αν έφτιαχνες ένα virtual machine με Mac. Δεν ξέρω κατα ποσό ο επεξεργαστής θα βοηθήσει να βάλεις κάτι παραπάνω απο lion και αν αξίζει γενικότερα να ταλαιπωρηθείς για αυτό το μηχάνημα. Καλό ειναι να βρεις στικάκια απο 8gb και πάνω επίσης..... Ψάξε για unibeast. το εκανα κι αυτο με usb ,,,το εκανα με το transmac και με Win32DiskImager παλι το ιδιο δεν μπουταρει ,,,μπαινει κατευθειαν στα windows (βαζω 1 βοοτ απο τα bios το usb )η στην αρχη προχωρησε εδειξε το μηλαρακι αλλα μετα απο 3 λεπτα εκλεινε παντα το λαπτοπ αυτο σκεφτομαι κι εγω αν αξιζει ο κοπος (τελικα βαλω το snow leopard αλλα δεν ειναι αυτο που περιμενω οπως το maverick η τελικα το βαλω και το λαπτοπ πηγαινει πιο αργα και απο καρο) εβαλα τα linux παει πολυ καλα το μηχανημα δεν κολλαει ιους ,,εχω ενημερωσεις συναιχεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2015 Καλησπερα, εχω αυτο το λάπτοπ http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/K52N/specifications/ Amd phenom n660 dual core Μπορω να περάσω Mac os; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxcv Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 εχει δοκιμασει κανεις σε λαπτοπ Asus vivobook A551LN????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newman33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παιδια εμενα θα με βοηθησει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Παιδια εμενα θα με βοηθησει κανεις? δεν μπορούμε γιατί ειναι πειρατικό περιεχόμενο.... Ψάξε για κάποιο iso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newman33 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 υπαρχει κατι τουλαχιστον να το αγοαραζεις και μετα να το φτιαχνεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 υπαρχει κατι τουλαχιστον να το αγοαραζεις και μετα να το φτιαχνεις!!!! H apple το δίνει μόνο σε όσους έχουν προσβαση στο app store για os x. Υπάρχει φτιαγμένο image δεν είναι επίσημη διανομή και γίνεται με αποκλειστικά δικια σου ευθυνη. Yosemite Installation ΥΓ. Μπορείς να αγοράσεις installation disc μεταχειρισμένα στο ebay ή οπουδήποτε αλλού πάλι είναι δικιά σου ευθύνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για τους Κύριους με τα λαπτοπ,ο Niresh έχει ρίξει πολύ δουλειά για να σας βοηθήσει. Το Λαπτοπ λόγω "πληρότητας" έχει περισσότερη δουλειά,και θέλει και περισσότερο διάβασμα για να έχει κανείς επιτυχές αποτέλεσμα. Πάντα ξεκινάμε από την συμβατότητα των συσκευών μας. Στα παλαιότερα μηχανήματα κοιτάζουμε iAtkos,αν και σε μερικά απο αυτά καλύτερα ν'απευθηνθουμε σε μια linux έκδοση για ανανέωση τους. Για AMD εκδόσεις αποκλειστικά κ μόνο Niresh. Δια ταυτα. Κοιτάζουμε αν υπάρχουν αναφορές εγκαταστάσεων η οδηγοί,σύμφωνα με το μοντέλο μας. Αναλύουμε και αποκτούμε την γνώση από τι συσκευές αποτελείται το Laptop μας εξετάζοντας την συμβατότητα τους. Δεν δοκιμάζουμε πρώτα σχεδόν ποτέ την τελευταία κ πιο δύσκολη έκδοση του osX λειτουργικού.( Yosi εν'προκειμένω ) Διαβάζουμε Διαβάζουμε Διαβάζουμε και αφιερώνουμε χρόνο,αν βρείτε ασυμβατότητες εκτός ελαχίστων, δεν αιρωνται αρα θα χάσετε χρόνο. Καλή επιτυχία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos555 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 παιδια για amd μην βάζετε niresh έχω ρίξει πολύ δουλειά σε αυτό το κομμάτι αν θέλετε να μην κουραστείτε χρησιμοποιηστε myhack και αλλάξτε το kernel με ενα για amd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλημέρα! Πως μπορώ να κάνω boot χωρίς το usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλημέρα! Πως μπορώ να κάνω boot χωρίς το usb? Πρέπει να εγκαταστησεις κάποιον boot loader στο σύστημα,οπως περίπου ειναι εγκαταστημένος στο usb σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Έβαλα τον chimera 4.0.1 αλλά και πάλι τα ίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Έβαλα τον chimera 4.0.1 αλλά και πάλι τα ίδια. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση? Boot flag κτλ. Δοκίμασε επίσης απο το bios τα boot options. Το πιο σίγουρο πάντως ειναι το clover αλλα θέλει ρύθμιση για να προχωρήσει η διαδικασία ,αλλα αν το πρόβλημα σου ειναι το boot selection μόνο, θεωρώ οτι ειναι ο καλύτερος. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2015 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα