MoviemakerGr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Δύσκολο ακόμα και για Ανθρώπους με εμπειρία. Για το δικό σου δεν υπάρχει οδηγός,αλλά αν βρεις κάποιον οδηγό για notebook με παρόμοια χαρακτηριστικά θα δουλέψει τουλάχιστον κατά βάση και σ'εσενα. "Για παιχνίδι" απευθύνσου σε έτοιμα distros όπως iAtkos η Niresh. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Be Next.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2015 Ο ήχος είναι ανεξάρτητος από την εικόνα άρα παίζουν και τα δυο (αν πήρες και την σωστή μητρική),πιο πάνω μιλάμε για να τον μεταφέρεις μέσα από ένα καλώδιο,HDMI ως είθισται. Την asus z97i-plus εχω.. Και 99% παει για σαλονι και hdmi. Κατα πασα πιθανοτητα θα εχω θεμα με τον ηχο? "ειχος", τί εγραψα πριν ο θεουλης.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Be Next.. Η HD3 θελει να αρχισεις με " -no-zp " Δεν γνωριζω για την Z97M αλλα η ATX θελει σιγουρα Αλλα ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις ειδη φιλτατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fingolfingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Το ότι δεν υποστηρίζει by default την σειρά 9xx της nVidia το osX ούτε στην 10.10.2 αποτελεί ένα προβληματάκι,που σε υποχρεώνει να περιμένεις την nVidia πριν κάνεις το UpDate να κυκλοφορήσει τους αντίστοιχους drvrs. Ευτυχώς υπάρχει η 760 που έσωσε την κατάσταση,μιας και πεισματικά δεν είχα boot ούτε με κάποιο flag. 10.10.2 επίσημα λοιπόν,με τα συνήθη patch στον Ήχο και το Trim support. 10.10.2.jpg Η 760 σου δουλευει κανονικά; Τι drivers χρησιμοποιησες; Εκανα πρόσφατα καθαρη εγκατασταση 10.10.2 αλλα χωρίς drivers δεν βλεπει την 2η οθόνη. Δεν μου τους κανει εγκατασταση και λεει ότι δεν είναι supported. Με τα mavericks όλα λειτουργουσαν κανονικά προφανως. Τέλος ποτέ δεν μπορέσα να κανω να δουλεψει το HDMI audio της 760. Εςχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με το θέμα αλλα θα ήθελα να διορθωθεί. Εχει απλοποιηθεί η διαδικασία καπως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Χωρίς τους nVidia drvrs εννοείς ? Δεν το έχω δοκιμάσει,γιατι έχω ένα μονιτορ αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να έχεις θέμα, αν όμως πράγματι έχεις και δεν οφείλεται κάπου αλλού,και με δεδομένο οτι η Apple αυτή την περίοδο δεν περνάει την καλύτερη φάση της με την nVidia εγκατέστησε τους drvrs. Φυσικά και είναι supported τους έχω μόνιμα πάνω στο Yosi. Site: 10.10.2 nVidia Για το HDMI έχω πιο πάνω το σωστό λινκ τώρα εύκολο δύσκολο εξαρτάτε από την εμπειρία του καθενός,και το σίγουρο είναι ότι για να έχεις τέλειο μηχάνημα θέλει τις εργατοώρες του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newman33 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 παιδια υπαρχει τροπος να φτιαξω usb και να περασω μεσα mac os σε μορφη iso και να το περασω στο laptop μου? οπως γινεται και με το ubuntu? αν οχι υπαρχει καποιος τροπος ευκολος και συντομος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 New nVidia Drivers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) ..."και όμως γυρίζει !" απλά οι καινούριες τεχνολογίες επιτρέπουν 'το παρκάρισμα" στα φουρφουρια της κάρτας γραφικών όταν είναι σε low-idle mode.. Brand new Black & White compact Workastation with Yosemite 10.10.2 κ Win 8.1 pro 4790k στα 4.4GHz16GB ram στα 1866MHzMsi GTX 960 oc edition2x250 SSD ένας για κάθε λειτουργικό.κλπ κλπ.. To φρέσκο της υπόθεσης αναγνωρίζει και λειτουργεί κανονικά την GTX 960 αλλά δεν την αναγράφει. (drvrs nVidia latest) Άλλες ειδήσεις είναι ότι η Raijintek που είχαμε μια συνομιλία για την υδροψυξη με ενημέρωσε για καινούρια προϊόντα και μου υποσχέθηκε ότι θα είμαστε από τους πρώτους που θα τα δούμε.. τους απάντησα "με χαρά" -ίδωμεν- Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2015 από MoviemakerGr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Για σας λέω να μπω και εγώ στο club σας αλλά θέλω μερικές βοήθειες. Λοιπόν έχω το λειτουργικό έχω και ένα φλασάκι 8gb έχω διαβάσει και το tutorial στο tonymac, αλλά δεν έχω mac υπολογιστή για να φτιάξω το φλασάκι τι μπορώ να κάνω? Επίσης γίνετε να χωρίσω τον σκληρό σε δύο μέρη στο ένα να βάλω mac και το άλλο να τον βλέπουν και τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Για σας λέω να μπω και εγώ στο club σας αλλά θέλω μερικές βοήθειες. Λοιπόν έχω το λειτουργικό έχω και ένα φλασάκι 8gb έχω διαβάσει και το tutorial στο tonymac, αλλά δεν έχω mac υπολογιστή για να φτιάξω το φλασάκι τι μπορώ να κάνω? Επίσης γίνετε να χωρίσω τον σκληρό σε δύο μέρη στο ένα να βάλω mac και το άλλο να τον βλέπουν και τα windows? Τι μητρική έχεις? Ρωτάω γιατί δεν δίνουν όλες οι μητρικές το ίδιο αποτέλεσμα.Υπάρχουν οδηγίες και για αυτούς που δεν έχουν Mac, στο tonymac. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μητρική έχω την z97 gaming 3 MSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Χρήστο εσυ δεν ήσουν στις αναβαθμίσεις που σου λέγαμε να μην πάρεις MSI ? Κανονικά θέλει patching bios η μητρική σου για να δουλέψει σωστά. Αλλά δες εδώ > http://www.tonymacx86.com/yosemite-desktop-support/145775-success-yosemite-msi-z97-gaming-5-i5-4670k-ati-270x.html και εδώ για τα υπόλοιπα > http://www.macbreaker.com/2014/11/how-to-install-os-x-yosemite-on-your-pc-with-yosemite-zone.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 μου είχες απαντήσει στο θέμα μου αλλά δεν είχαμε πει κάτι για την msi γιατί έλεγα οτι θα έπαιρνα gigabyte. Οπότε για να φτιάξω το usb και να bootαρω ακολουθώ το link και μέτα κάνω τις ρυθμίσεις για την μητρική και όλα λογικά θα είναι οκ? Καλύτερα να κάνω εγκατάσταση μετά τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Καλύτερα να υπολογίσεις δεύτερο σκληρό.. ακόμα και μηχανικό,ακόμα και μικρότερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 οκ βάζω στον ssd τα windwos και στον μηχανικό το yosemite. Γίνετε όμως τον μηχανικό να το χωρίσω στα 2 και το ένα κομμάτι να μπορεί να το διαβάσουν και τα windows? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα