coffeex Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παίδες πείτε καμιά μητρική μέχρι 70 ευρώ που να υποστηρίζει καλά Yosemite κτλ ώστε να τη συνδυάσω με τον i3-4330 μου. Για κοίτα Site: αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα επειδη ειμαι ετοιμος για αναβαθμιση καρτας γραφικων και εχοντας ενα macbook pro 13 σκεπτομαι να κανω και το desktop Macosx το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου και το ερωτημα ειναι αν αξιζει το κοπο....ποια ειναι η γνωμη σας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 σκεφτομαι να κανω χακινντος στο lenovo L 520 με τον Intel Pentium B960 θα μπορεσω να το κανω ή θα εχω διαφορες ασυμβατότιτες ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Για το geekbench3 x64 ειδα τα δικα μου . @3.9 4100 signle 13.568 multi @4.2 4355 single 14.504 multi Νομιζω πως εισαι οκ , θεωρωντας οτι στο score προσμετρουνται και τα score της ram . Οριστε και τα outputs αν θελεις να συγκρινεις περισσοτερα @3.9 @4.2 Άκουσα οτι παίζουν κάτι Σοκοφρέτες ... @ 3.9 καλησπερα επειδη ειμαι ετοιμος για αναβαθμιση καρτας γραφικων και εχοντας ενα macbook pro 13 σκεπτομαι να κανω και το desktop Macosx το συστημα μου ειναι στην υπογραφη μου και το ερωτημα ειναι αν αξιζει το κοπο....ποια ειναι η γνωμη σας?? Μάλλον δεν θα σε βοηθήσει η μητρική σου,ψάξε αν υπάρχουν αναφορές στο Net. σκεφτομαι να κανω χακινντος στο lenovo L 520 με τον Intel Pentium B960 θα μπορεσω να το κανω ή θα εχω διαφορες ασυμβατότιτες ?? Βαλε εναν καθαρό δίσκο και δοκίμασε,μονο ετσι θα μάθεις ακριβώς και υπεύθυνα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techmaniac09 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Εχω το παρακάτω συστημα: CPU: Intel Core i7 920 2,67GHz Motherboard: MSI X58 Platinum (MS-7522) Memory: 16Gb DDR3 PC3-12800 Graphic card: ATI Radeon HD 4770 Dual PCI Express x16, CrossFire capable x2 Hard Drive: Crucial MX100 128GB SATA 6Gb/s 2.5" Internal SSD Μπορώ να εγκαταστήσω το Snow Leopard? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Κάποιος οδηγός εγκαταςταςης στα ελληνικά υπάρχει;; Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Μάλλον δεν θα σε βοηθήσει η μητρική σου,ψάξε αν υπάρχουν αναφορές στο Net. ok ησουν σαφης και η επομενη ερωτηση εχει να κανει με το αν σto υφισταμενο pc με win7 με σατα σκληρο ελευθερο μπορω να κανω την εγκατασταση σε αυτον και να τρεχω και τα 2 λειτουργικα και παλι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Αποσαφήνισε την ερώτηση σου γιατί δεν βλέπω καμιά διαφορά με την προηγούμενη. κάτι άλλο έχεις προφανώς στο μυαλό σου.. ok ησουν σαφης και η επομενη ερωτηση εχει να κανει με το αν σto υφισταμενο pc με win7 με σατα σκληρο ελευθερο μπορω να κανω την εγκατασταση σε αυτον και να τρεχω και τα 2 λειτουργικα και παλι ευχαριστω Κάποιος οδηγός εγκαταςταςης στα ελληνικά υπάρχει;;Sent from my iPhone using Insomnia Στα Ελληνικά δύσκολο αλλά με βασικά Αγγλικά θα βγάλεις άκρη, επειδή έχεις λαπτοπ ψάξε την μέθοδο niresh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 το μυαλο μου και μια λιρα ο οδηγος αφορα καθαρη εγκατασταση σε pc σε ενα σκληρο η σε partition του σκληρου αν δεν κανω λαθος μπορω να εχω ενα pc να εχω και τα 2 λειτουργικα σε διαφορςτικους δισκους η partition ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 σε διαφορετικούς δίσκους η διαδικασία είναι ίδια με το να έχεις έναν δίσκο. Ουσιαστικά το κάθε λειτουργικό πάει σε δικό του σκληρό. Τώρα για να τα έχεις στον ίδιο σκληρό με partition, γίνεται. Προσωπικά δεν το έχω κάνει με ήδη προεγκατεστημένα τα windows αλλά φαντάζομαι γίνεται απλά είναι πιο περίπλοκη διαδικασία. Εγώ πρώτα φορμάρω δίσκο μέσα από το disk utility του osx και φτιάχνω τα 2 partitions, μετά εγκαθιστώ osx και κατόπιν windows και λειτουργούν όλα μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ok καταλαβα το θεμα ειναι να δω τι γινεται με τη μητρικη(dfi lanparty) ως προς τη συμβατοτητα οπως και τη καρτα γραφικων(ati 4670) και βλεπουμε καποια λυση θα βρεθει ευχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george kesoglu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 To OS X είναι πιο ελαφρύ απο τα windows ;;<br> Επειδή δεν βλέπω να τα καταφέρνω υπάρχει κανείς που αναλαμβάνει να κάνει εγκατάσταση του OS X σε λαπτοπ ;;;; Με το αζημίωτο φυσικά <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 To OS X είναι πιο ελαφρύ απο τα windows ;;<br> Επειδή δεν βλέπω να τα καταφέρνω υπάρχει κανείς που αναλαμβάνει να κάνει εγκατάσταση του OS X σε λαπτοπ ;;;; Με το αζημίωτο φυσικά <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia ´Οχι δεν ειναι πιο ελαφρύ. Ειναι full 64bit και δεν έχει εκδόσεις ή distros που να το κάνουν πιο ελαφρύ,όπως αλλά λειτουργικά. Απλά ειναι το ενα απο τα πιο όμορφα λειτουργικά, με επίσημη υποστήριξη απο τους developers και ανερχόμενη δύναμη στον χώρο του cloud. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 εκανα μερικα benchmark, σημερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2015 παιδιά έχω το Samsung NP300E5A-S05R με 8 giga ram μπορώ να βάλω κάτι σηκώνει? και αν υπάρχει κανένας οδηγός (τελείως ανίδεος) θέλω να παίξω λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα