MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 @Toleda = Μονοδρομος > http://www.tonymacx86.com/hdmi-audio/143760-audio-hdmi-audio-applehda-guide.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gaig Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ.. αρα μονο με την 4600 δεν παιζει ειχος και εικονα out fo the box? Θελει ματσακωνιες? Ρωταω γιατι περιμενω τα parts για την πρωτη μου αποπειρα με ipgu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παίδες θα μου πει και εμένα κάποιος τι να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παίδες θα μου πει και εμένα κάποιος τι να κάνω; Σου απαντησε ηδη ο MoviemakerGR... δοκιμασε με flags στον bootloader -v -x -f κτλπ. αλλιως φτιαξε ξανα installer με niresh. και ειχα αρκετες φορες θεμα στην εγκατασταση και μ σταματουσε καπου στο 3λεπτο,αλλα αλλαζα usb και μετα γινοταν κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2015 Ωχ.. αρα μονο με την 4600 δεν παιζει ειχος και εικονα out fo the box? Θελει ματσακωνιες? Ρωταω γιατι περιμενω τα parts για την πρωτη μου αποπειρα με ipgu! Ο ήχος είναι ανεξάρτητος από την εικόνα άρα παίζουν και τα δυο (αν πήρες και την σωστή μητρική),πιο πάνω μιλάμε για να τον μεταφέρεις μέσα από ένα καλώδιο,HDMI ως είθισται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Ερωτηση 1 για τα 100ευρο Υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως γινεται το Dual Screen σε Yosemite Clover με την 270Χ ? Εχω καταφερει να την αναγνωριζει επιτυχως με το AtiInjection στο configuration του Clover και επισης δοκιμασα και AtiConnectorData χωρις επιτυχια. Τυχαιος βρηκα στην πρωτη αποπειρα που εκανα με unibeast και multibeast οτι μετα απο Sleep mode η δευτερη οθονη δουλευει κανονικα. Και η ερωτηση 2 για την σοκοφρετα της ημερας Σε συστημα με GA - Z97 HD3 , i5 4690K , HD 4600 , 4Gb DDR3 1333 τα score που παιρνω ειναι τα εξης : Cinebench x64 OpenCL 32fps Cinebench x64 CPU 6.30 pts Geekbench x64 Single Core 3779 Geekbench x64 Multi Core 12205 Ειμαι σε σωστα επιπεδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mageiras293 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας παιδια το acer 7735zg και θελω να βαλω το mac os x mavericks το κατεβασα απο το torrent αλλα τωρα τι κανω??το γραφω σε dvd ???θελω να το κανω απο usb stick αλλα πως να το κανω βοοt installer το στικακι??ευχαριστω α και κατι ακομη πιο να χρησιμοποιήσω??κατεβασα το mavericks αλλα να βαλω το mountain ,,,η το lion 10,7?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Ερωτηση 1 για τα 100ευρο Υπαρχει καποιος που να γνωριζει πως γινεται το Dual Screen σε Yosemite Clover με την 270Χ ? Εχω καταφερει να την αναγνωριζει επιτυχως με το AtiInjection στο configuration του Clover και επισης δοκιμασα και AtiConnectorData χωρις επιτυχια. Τυχαιος βρηκα στην πρωτη αποπειρα που εκανα με unibeast και multibeast οτι μετα απο Sleep mode η δευτερη οθονη δουλευει κανονικα. Και η ερωτηση 2 για την σοκοφρετα της ημερας Σε συστημα με GA - Z97 HD3 , i5 4690K , HD 4600 , 4Gb DDR3 1333 τα score που παιρνω ειναι τα εξης : Cinebench x64 OpenCL 32fps Cinebench x64 CPU 6.30 pts Geekbench x64 Single Core 3779 Geekbench x64 Multi Core 12205 Ειμαι σε σωστα επιπεδα? Για το geekbench3 x64 ειδα τα δικα μου . @3.9 4100 signle 13.568 multi @4.2 4355 single 14.504 multi Νομιζω πως εισαι οκ , θεωρωντας οτι στο score προσμετρουνται και τα score της ram . Οριστε και τα outputs αν θελεις να συγκρινεις περισσοτερα @3.9 @4.2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Οριστε και τα outputs αν θελεις να συγκρινεις περισσοτερα @3.9 @4.2 Δεν μπορω να τα δω ειναι σε .txt και δεν μπορω να τα ανοιξω με το Geekbench Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Δεν μπορω να τα δω ειναι σε .txt και δεν μπορω να τα ανοιξω με το Geekbench Για παρε ολο τον φεκελο . .gb3 επρεπε να ειναι . https://www.dropbox.com/sh/cfy3esayp127t0l/AAA2syHNcgHfLzp_5gdx02tua?dl=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2015 Για παρε ολο τον φεκελο . .gb3 επρεπε να ειναι . Αριστερα ειναι τα δικα μου και δεξια τα δικα σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Hmmm . ¨Ιδιοι¨* επεξεργαστες ειναι σε αυτες τις συχνοτητες . Τα δικα μου ειναι σε Mavericks . Καπου στον tony ειχα διαβασει ή στο r/hackintosh , δεν θυμαμαι πως ενας που εκανε συγκριτικα Mavericks vs Yosemite , ειδε πως στα Yosemite ηταν λιγο πιο αργος . Οποτε αφου εχεις Yosemite μαλλον ειναι αυτο που ευθυνεται . *Πολυ σχετικο , ακομα και δυο ιδιους 4670k να παρεις και να μετρησεις μικρες διαφορες θα εχουν , οπως και καθε φορα που τρεχεις το geekbench εχεις μικρες αποκλισεις . (Just saying) Γενικα τα αποτελεσματα τα θεωρω φυσιολογικα . Περιμενω ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ε jk 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigasteo83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Γενικα τα αποτελεσματα τα θεωρω φυσιολογικα . Περιμενω ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ ε jk Εφτασε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AlienTechGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Ρε παίδες πείτε καμιά μητρική μέχρι 70 ευρώ που να υποστηρίζει καλά Yosemite κτλ ώστε να τη συνδυάσω με τον i3-4330 μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mageiras293 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2015 καποιο link η βιντεο για να δω πως γινεται?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα