sokinsohim Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Update κ από εμένα σε desktop k laptop Yosemite 10.10.2. Desktop: i7 920 4.0ghz Ati 4850x2 (αναγνωρίζει μόνο τον ένα πυρήνα 4850) Gigabyte X58 ud4 Laptop (πολύ hackintosh friendly): Dell n5110 i3 2310 Hd 4000π Gt 525m:(δυστυχώς δεν αναγνωρίζεται στα mac) Όλα δουλεύουν πολύ καλά κ μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Το airdrop πως μπορω να το ενεργοποιησω? Οχι μεσω ethernet, μονο wifi σε 10.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JOHNYS22031990 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 γεια σας εχω αυτο το sony vaio http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/sony-vaio-sve1512c6ew/prod3040268pp/ μπορω να περασω καποιο mac os x και αν ναι ποιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawb Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά!Έχω τον παρακάτω φορητό υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστικά:AcerModel: Acer 5739GCPU: intel Mobile core 2 Duo T6600 @ 2.20 GHz , 800 MHz FSB Penryn 45 nm TechnologyCores : 2Socket: P (478)Others of CPU: MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, SSE4.1 Intel 64 , NXMotherboard: Acer JM50-MV (U2E1)Chipset model : PM45 revision 07Southbridge model: Intel 82801M (ICH9-M)Slot type: PCI-ERAM type: DDR3Size: 4096 MBytes ( 4 GB) Dual channel DDR3 @ 398 MHz 6-6-6-15Channel: 2GRAPHICS: Generic non PnP Monitor (1024x768 @ 64 HzGPU: GT 216NVIDIA GeForce GT 240M (Acer Incorporated [ ALI ] (1025)AUDIO: Realtek High Definition (S/PDIF) Device High Definition AudioCodec: ALC888S Support: Direct 11.0NETWORK: Intel WiFi Link 5100 AGNAdapter type: IEEE 802.11 wirelessQualcomm Atheros AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet (NDIS 6.30)Wireless USB Adapter Network N 150 D-Link DWA-125 rev. A3Optical drivers :TSSTcorp CDDVDW TS-L633FTSST corp CDDVDW SE-208BDStorage: 456 GB Seagate ST500 LM012 HN-M500MBBSata type: SATA-II 3.0 Gb/s3726 GB Intenso USB 3.0 Device USB Device ( USB (SATA))Others:Touchpad SynapticsWebcam SuyinBluetooth BroadcomModem Agere T60M9516 Cell lion Batteryκαι έχω βρεί αυτόν τον οδηγό hackintosh για το μηχάνημά μου: http://www.yumapk.co...739G-6959.html.Επίσης έχω χωρίσει τον σκληρό μου (500 GB) σε τρία διαμερίσματα, για να φτιάξω ένα tripe boot system με windows 8.1 , Mavericks 10.9 και Linux Ubuntu 14 στο τελευταίο.Επίσης στο διαμέρισμα για τα macintosh έχω βάλει προς το παρόν τα Snow Leopard 10.6.3 αντί για τα Mavericks.Και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα:1. Για να ακολουθήσω τον παραπάνω οδηγό ,θα πρέπει να τρέξω το UniBeast εγκαταστάτη - εργαλείο. Όμως αυτό δεν τρέχει κάτω απο Snow Leopard 10.6.8 και όσες φορές προσπάθησα να αναβαθμίσω, μετά δεν έμπαινα με τίποτα μέσα στα Snow Leopard.2. Αλλά φτιάχνοντας και έναν εγκαταστάτη Mavericks , χρησιμοποιώντας το myhack, πάλι δεν μπορώ να συνεχίσω, διότι δεν γνωρίζω τον ακριβή συνδιασμό των Boot Flags.3. Αλλά και κατεβάζοντας το UniBeast - κάποια παλιότερη έκδοση 3.0.1- και τρέχοντας την μόλις επιλέγω το USB που φορμάρισα με mac os x extended (journaled) με options -master boot record και όχι με GUID Partition Table, δεν ολοκληρώνει η εγκατάσταση και λαμβάνω το μήνυμα λάθους: The installation failed. An unknown installation error occured. The installer encountered an error that caused the installation to fail. Contact the software manufacturer for assistance. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει , γιατί ειλικρινά έχω απελπιστεί. Το παλεύω πάνω απο 3 χρόνια και έχω καθίσει αρκετές ώρες μπας και το πετύχω, αλλά δεν το κατάφερα. Προσπάθησα και κουράστηκα και σωματικά και ψυχικά αφιερώνοντας ώρες ολόκληρες κάνοντας υπολογισμούς και φτιάχνοντας διάφορους συνδιασμούς Boot Flags ,για να πετύχω το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δυστυχώς όλες οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν και φτάνουν πάντα σε ένα σημείο και δεν προχωράνε.Ελπίζω κάποιος εδώ μέσα να έχει τον χρόνο ,την θέληση και τις γνώσεις για να με βοηθήσει. Περιμένω με πολύ αγωνία τις απαντήσεις σας και εύχομαι κάποιου οι απαντήσεις να εμπεριέχουν την λύση του όλου προβλήματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 κανενα info για ρυθμισεις με mulitbeast στην μητρικη της υπογραφης μου και οδηγο για nvidia drivers gtx 970 ξερει κανεις π θα βρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το airdrop πως μπορω να το ενεργοποιησω? Οχι μεσω ethernet, μονο wifi σε 10.10 Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις ενεργοποιείται μόνο του.. έχεις την ένδειξη Airdrop στον finder ? γεια σας εχω αυτο το sony vaio http://www.public.gr/product/computers-and-software/laptops/sony-vaio-sve1512c6ew/prod3040268pp/ μπορω να περασω καποιο mac os x και αν ναι ποιο? Δύσκολα τα Vaio έως και ασύμβατα τα πανελ τους,δοκίμασε Niresh κανενα info για ρυθμισεις με mulitbeast στην μητρικη της υπογραφης μου και οδηγο για nvidia drivers gtx 970 ξερει κανεις π θα βρω? ..θελουν πολυ ειδική μεταχείριση και η μητρική σου και η GTX 970 λόγω του οτι λειτουργεί μόνο με τους nVidia drvrs ,μονο με step by step οδηγό θα ειχες σημαντική βοήθεια,για ψαξτο μήπως.. @strawb Δύσκολο εγχείρημα το triple boot σε ένα δίσκο,πρώτα φτιάξε το osX σωστά και μετά θα δεις για όλα τ'αλλα.. στον οδηγο εχει τα flags που μπορείς να βάλεις στα mavericks αν δεν βγάλεις πάλι άκρη δοκίμασε και εσυ Niresh που ειναι μια ολοκληρωμένη λυση για ανθρώπους χωρίς πολύ εμπειρία στο Hackint0sh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 ..θελουν πολυ ειδική μεταχείριση και η μητρική σου και η GTX 970 λόγω του οτι λειτουργεί μόνο με τους nVidia drvrs ,μονο με step by step οδηγό θα ειχες σημαντική βοήθεια,για ψαξτο μήπως.. Μετα απο ψαξιμο ολη νυχτα, εκανα ενα mix με οδηγους απο gryphon z97 και gene vii, και η 970 ολα κομπλε, επανηλθα στα hackintosh αν και εχω μια ερωτηση ακομα για την 970, μετα απο το περασμα των web drivers πρεπει να περασω και τους cuda drivers για καλυτερες επιδόσεις?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μετα απο ψαξιμο ολη νυχτα, εκανα ενα mix με οδηγους απο gryphon z97 και gene vii, και η 970 ολα κομπλε, επανηλθα στα hackintosh αν και εχω μια ερωτηση ακομα για την 970, μετα απο το περασμα των web drivers πρεπει να περασω και τους cuda drivers για καλυτερες επιδόσεις?? Cuda drivers ειναι απαραιτητοι μονο αν θελεις να χρησιμοποιησεις cuda για development . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εγω ας πουμε στο Photoshop cc που δουλευω πολυ εχω διαβασει οτι χρειαζεται, ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο κατ'αρχην για την επιτυχία, τώρα ναι οι cuda χρειάζονται για κάθε πρόγραμμα που μπορεί και έχει κατασκευαστεί να τους χρησιμοποιεί.. και καλό είναι να υπάρχουν. Ο συνήθως διαβασμένος κ φίλος @Thanos το εχει μπερδέψει λιγο με το πακέτο cuda που δίνει στους dvlprs. Στο photoshop με αυτή την καρτα τερας προφανώς δεν θα δεις διαφορά,αλλά στο premiere θα έβλεπες τεράστια αφου θα είχες real time σε 4κ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 yy my bad @Metaksas @ΜoviemakerGr. Το τσεκαρα τωρα . Ειχα την εντυπωση οτι απλα σου εδινε το framework και τα cmd line tools για parallel programming . Btw μιας και που αναφερθηκε το premiere , εχει κανεις προσωπικη εμπειρια για μια απλη συγκριση με fcpx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Το καθένα έχει δυνατά,και αδύναμα σημεία σε σχέση με το άλλο όποιο ξέρει κάνεις να χειρίζεται καλύτερα αυτό είναι κ το καλύτερο.. και αυτό αν θέλεις είναι κ το δυνατό σημείο του hackint0sh δηλαδή οτι σου επιτρέπει να πάρεις από το καθ'ενα το καλύτερο.. yy my bad @Metaksas @ΜoviemakerGr. Το τσεκαρα τωρα . Ειχα την εντυπωση οτι απλα σου εδινε το framework και τα cmd line tools για parallel programming . Btw μιας και που αναφερθηκε το premiere , εχει κανεις προσωπικη εμπειρια για μια απλη συγκριση με fcpx ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Στις περισσότερες περιπτώσεις όταν πληρούνται οι προϋποθέσεις ενεργοποιείται μόνο του.. έχεις την ένδειξη Airdrop στον finder ? Έχω την ένδειξη του Airdrop στον finder αλλα με τις διαφορές που φαίνονται στις φωτογραφίες. Στην πρώτη φωτογραφία είναι τα hakcintosh και στην δεύτερη το MacBook. Πρακτικά δεν συνεργάζονται ενώ το MacBook δείχνει να ψάχνει για άλλους υπολογιστές το hackintosh μένει ως έχει στην φωτό Hackintosh Macbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Οκ τώρα κατάλαβα την ερώτηση σου, στο Yosi πλέον αν κάποιος θέλει να έχει όλα αυτά τα καλούδια για κάποιους,τζιβιτζουλιες για εμένα, είναι σχεδόν μονόδρομος ο Clover bootloader,και μάλιστα με κάποια patching ώστε ν'αναγνωριζεται το μηχάνημα όσο το δυνατόν ως real. Παρ'ολα αυτά κάπου εχει πάρει το ματι μου αυτό που ψάχνεις και επιφυλάσσομαι να το ποσταρω,αλλά να ξέρεις ως γενικό κανόνα,οτι ο κόπος και ο χρόνος ώστε να εχεις διαθέσιμα όλα αυτά είναι μη ανταποδοτικός με το αποτέλεσμα και την χρήση που κάνει κάποιος σε αυτά. Απο την αλλη καταλαβαίνω την επιθυμία κάποιου να εχει ενα μηχάνημα οσο το δυνατόν πιο κοντά στην real μορφή του,ειναι μια ιδεα που και εγω ειχα στο παρελθόν και μάλιστα αυτη με πηγε αρκετά μακριά σε γνωση,αλλα αλλάζουν τοσο γρήγορα όλα αυτα σε κάθε επόμενο λειτουργικό που καποια στιγμή μένεις στην ουσία του πράγματος και δεν δίνεις καμια σημασία σε όλα αυτά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν... εγκαταλείπω την ιδέα του airdrop γιατί πολύ απλά είναι αυτό που είπες. Στην ουσία είναι ότι θέλω να δουλεύουν τα περισσότερα όπως ενα real μηχάνημα χωρίς να είμαι σίγουρος πόσο συχνά θα τα χρησιμοποιώ.. Και κάτι λίγο πιο πρακτικό.. Θέλοντας να πάρω ήχο από το HDMI από τη μητρική με HD4600 (χωρίς κάρτα γραφικων), διάβασα αρκετά forum και οδηγούς και τα περισσότερα κατέληγαν στον οδηγό του tony, o οποίος για τα δικά μου δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολος. Κάπου μεταξύ άλλων έπεσα και σε αυτόν το τρόπο που φαίνεται πολύ εύκολος. Η ερώτηση μου είναι αν τον έχει δοκιμάσει κάποιος και αν δουλεύει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα