Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το configuration θα ειναι οι δύο ssd και ο μηχανικός (με ενδεχόμενη μελλοντική προσθήκη δεύτερου μηχανικου).

Διαθέτω γύρω στα 800 με 1000 ως το απολύτως ανώτατο όριο, για μητρική (Z97 chipset με δυνατότητες overkocking), επεξεργαστή σειράς Κ, μνήμη (16gb), gpu, τους δύο ssd, τροφοδοτικό (τουλάχιστον 800άρι) και το κουτί (coolermaster Silencio 652s). Ειδικά το κουτί, επειδή ο υπολογιστής θα μπει σε σαλόνι, θέλω να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή ηχομόνωση οπότε τυχόν άλλες ήσυχες προτάσεις θα εκτιμηθούν δεόντως

Υπάρχει ο 4tb σκληρός, μόνιτορ και προφανώς πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το yosemite δε βλέπει 4άρηδες δίσκους;

Χρήση photoshop, lightroom και gaming και προφανώς office, internet.

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Silencio επειδή έφτιαξα πρόσφατα το μικρότερο της είναι ένα μέτριο σε υλικά κουτί, επίσης σχεδόν όλα τα κουτιά που έχουν μονώσεις και μπροστινά καπάκια δεν έχουν καλό airflow ώστε να φιλοξενούν k επεξεργαστές.

Όσο αφορά τώρα τον 4TB αφού υπάρχει ήδη δεν υπάρχει θέμα,απλά όταν μπαίνει κανείς στην λογική hackint0sh καλό είναι ν'αποφευγει τυχών "δυσανεξίες" ώστε να μην προσθέτει αλλά να αφαιρεί όσο το δυνατόν τέτοια συμπτώματα.(που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς).

Τα 1000 ευρώ να τα θεωρείς σίγουρα αν στοχεύεις σε καλή κάρτα γραφικών,ίσως τα ξεπεράσεις κατ'ελαχιστον.

Δεν ξέρω αν σου αρέσουν οι ITX μητρικές,(εμένα πολύ) οπότε μια Z97N - ITX - Wi_Fi  είναι μια καλή λύση.

Άλλες ιδέες μπορείς να πάρεις από εδώ που είναι ένα δικό μου configuration.> http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/382829-gaming-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-videophotosound-editing-%CE%BC%CE%B5-mac-osx-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-windows-81-pro/

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δε με τρελαίνουν οι ΙΤΧ λύσεις. Μου φαίνονται λίγο στενάχωρες. 

Για το silencio το φοβόμουν. Υπάρχουν άλλες εναλλακτικες για αθόρυβο κουτί;

Η msi είναι αθόρυβη κάρτα; Νομίζω πως δεν έχει DisplayPort σωστά;

Δημοσ.

Είναι στενάχωρες αλλά είναι και πλήρης,

Αν θέλεις πραγματικά καλό κουτί ATX δες αυτό,έχει και αυτο μονωτικά (αλλά άριστο airflow) στο πλάι μάλιστα με ποσοστό από μολύβι (ότι καλύτερο σε σχέση με τα αφρώδες) αν ψαχτείς μπορεί να βρεις και ξεχωριστό πλαϊνό με παράθυρο αν σ'ενδιαφερει. > http://www.skroutz.gr/s/5354176/Aerocool-DS-200-White-Edition.html

Εγώ έχω κάνει στροφή σε πιο μαζεμένα κουτιά και μητρικές,αυτό που έχω δουλέψει πολύ σε διάφορα χρώματα  και είμαι ικανοποιημένος είναι πάλι της Aerocool > http://www.skroutz.gr/s/5012397/Aerocool-DS-Cube-Blue-Edition-Window.html

Οι Msi μαζί με τις Asus είναι οι πλέον αθόρυβες.

Δημοσ.

To Aerocool DS200 δείχνει ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το έχεις δουλέψει; Έχει καλή ηχομόνωση; Ειχες καποια δυσκολία στο cable management (Διάβασα σε review ότι σε αυτό τον τομέα ίσως μειονεκτεί και μαλλον θα ήθελε 1-2 χιλιοστά πλάτος ακόμη);

Δημοσ.

To έχω δουλέψει ναι έχουν δίκιο σε αυτό (από την πίσω μεριά) αλλά αυτό "σε βοηθάει" να κάνεις και καλύτερο cable management,πρόβλημα πάντως σίγουρα δεν έχεις τώρα που όλα τα τροφοδοτικά (modular semimodular) έχουν πλακέ καλώδια.

Ενα κουτι ακόμα που εχω ακούσει πολυ καλά λόγια είναι της bquiet.

Δημοσ.

Το ότι δεν υποστηρίζει by default την σειρά 9xx της nVidia το osX ούτε στην 10.10.2 αποτελεί ένα προβληματάκι,που σε υποχρεώνει να περιμένεις την nVidia πριν κάνεις το UpDate να κυκλοφορήσει τους αντίστοιχους drvrs.

Ευτυχώς υπάρχει η 760 που έσωσε την κατάσταση,μιας και πεισματικά δεν είχα boot ούτε με κάποιο flag.

10.10.2 επίσημα λοιπόν,με τα συνήθη patch στον Ήχο και το Trim support.

post-227308-0-48004700-1422389857_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

10.10.2 και στο Fujitsu ah552 και όλα κομπλέ εκτός από το serial number που για κάποιο λόγο λέει unavailable ενώ υπάρχει κανονικά στο smbios.plist

Καμμιά ιδέα κανείς;

yosi.jpg

Δημοσ.

δοκίμασα τα πάντα, δεν αλλάζει με τίποτα.

Έψαξα και σε φόρουμ και είδα ότι το πρόβλημα αυτό εμφανίζεται και σε official macs λόγω του ότι φαίνεται να λειτουργεί η ίδια έκδοση λογισμικού σε διαφορετικά συστήματα (κλώνους).

Η λύση σε official mac είναι να ξαναδώσεις το s/n μέσα από κάποια low level διαδικασία η οποία λειτουργεί μόνο μια φορά αλλά σε hack δε λειτουργεί.

Μάλλον δε θα ασχοληθώ περαιτέρω αφού δε δημιουργεί κάποιο θέμα

άκυρο το βρήκα. Φταίει το AppleACPIPlatform.kext

Έβαλα πάλι το official και όλα κομπλέ εκτός από τη μπαταρία που μου τη δείχνει με Χ (γι΄αυτό το είχα αλλάξει)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι δεν υποστηρίζει by default την σειρά 9xx της nVidia το osX ούτε στην 10.10.2 αποτελεί ένα προβληματάκι,που σε υποχρεώνει να περιμένεις την nVidia πριν κάνεις το UpDate να κυκλοφορήσει τους αντίστοιχους drvrs.

Ευτυχώς υπάρχει η 760 που έσωσε την κατάσταση,μιας και πεισματικά δεν είχα boot ούτε με κάποιο flag.

10.10.2 επίσημα λοιπόν,με τα συνήθη patch στον Ήχο και το Trim support.

attachicon.gif10.10.2.jpg

Yosemite 10.10.2 is OuT and On.

επίσης

ολοκαίνουριοι nVidia Drivers και Cuda υποστήριξη - boost στα προγράμματα που τους υποστηρίζουν. (vEditing και όχι μόνο).

post-227308-0-29672800-1422451049_thumb.jpg

post-227308-0-55597600-1423043349_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1
Δημοσ.

η HD 4600 είναι συμβατή όπως και η 4000, ο επεξεργαστής σου δεν εχει καμία απο τις δυο,εκτός αν εχεις άλλον επεξεργαστή.

Δηλαδη η 4600 ειναι η μοναδικη με πληρη υποστηριξη χωρις ματσακωνιες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...