ThanosA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει καποιος με εμπειρια στη gtx 260 . Αυτα που διαβαζω ειναι αμφιλεγομενα . Απο δοκιμη που ειχα κανει , χωρις να το παλεψω ιδιαιτερα , ειχα black screen οσο εκανε boot απο το usb . Με verbose δεν ειχα βγαλει ακρη . Ειχα δοκιμασει τα flags GraphicsEnabler. Επομενη δοκιμη ειναι με το flag για PCI . Δεν το εχω στα χερια μου το μηχανημα οποτε οποια εμπειρια ειναι χρησιμη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα..δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και δούλεψε για 265 που είχα παλιά.. Θα ψάξω και γω αν μου λέει κάτι στο γούγλι..και σου λέω.. Αν θυμάμαι...εγω χρειάστηκα μονο το GraphicsEnabler=Yes απο ρεύμα είναι εντάξει το πιτσί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Κανένα fix για iMessage/Facetime βρέθηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα..δεν θυμάμαι τι είχα κάνει και δούλεψε για 265 που είχα παλιά.. Θα ψάξω και γω αν μου λέει κάτι στο γούγλι..και σου λέω.. Αν θυμάμαι...εγω χρειάστηκα μονο το GraphicsEnabler=Yes απο ρεύμα είναι εντάξει το πιτσί? Ναι ολα μια χαρα ειναι. Ειχα κανει ενα test installation με την δικια μου και ολα ηταν μια χαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greek85 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα, στο yosemite hackintosh τι χρονους εχετε στο boot; στο δικο μου κανει απο 40δευτερα μεχρι 1 λεπτο ειναι περασμενα σε λαπτοπ pc με 4gb ram, nvidia 516mb geforce 9600Gt και cpu core 2 duo(centrino 2) τυπικα αυτα τα χαρακτηριστικα αρκουν για yosemite; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Πως μπορω να αλλαξω την σειρα των δισκων? πχ εχω 4 σκληρους και στο disk utility τα εχει με την εξης σειρα (με click στο info): disk0=> ssd 240gb (λειτουργικο Yosemite) disk1=> hdd 500gb (data) disk2=> hdd 2tb (data) disk3=> hdd 1tb (data) σε disk0=> ssd 240gb (λειτουργικο Yosemite) disk1=> hdd 500gb (data) disk2=> hdd 1tb (data) disk3=> hdd 2tb (data) Δοκιμασα αλλαζοντας τα sata cable μεταξυ τους και αλλα δεν εγινε τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Κατ.αρχήν Τα Χριστούγεννα είναι δημιουργία και αγάπη,σας εύχομαι να αγαπάτε ότι δημιουργείτε λοιπόν και σίγουρα πάνω από μια μέρα τον χρόνο.. είναι όμως και Αη Βασίλης.. και θα μοιραστώ μαζί σας ένα Yosemite Hackint0sh Build (ήδη είναι καθ'οδον) CPU > i7 4790k Motherboard > GByte Z97X Gaming 7 GPU > GByte GTX 970 G1 RAM > 16GB Corsair Vengeance Pro 16GB PSU > CoolerMaster G650M SSDs > 2x Crucial 256GB MX100 Water cooling > Raijintek Triton (μην βιαστείτε μπορεί να μην χωράει με την G1 xoxoxo) ..σε ένα κουτί έκπληξη αμφίπλευρο κ αναρχικό αφού το DvD ανοίγει στην πίσω πλευρά. Χρόνια πολλά σε όλους μας.. Καθαρή εγκατάσταση Yosi under Chameleon.. (πάει και άλλο) NewRecord.jpg Επίσης 2 κάρτες γραφικών και 2 Sata Controlers αναγνωρισμένοι ως πρέπει και έτοιμοι για όποιο Raid.. GPU.jpg Sata.jpg Final 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Πρόσφατα αγόρασα ένα πρόγραμμα για το OS X εκτός app store του οποίου η άδεια κλειδώνει σε ένα και μόνο μηχάνημα, στην περίπτωση που κάποια στιγμή κάνω clean install θα έχω πρόβλημα (λόγο multibeast) ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τι εννοείς ? κλειδώνει στο serial ? αν ναι ενδέχεται το multibeast να σου δώσει άλλο serial, αν όχι τότε δεν έχεις πρόβλημα όπως στο 99% των προγραμμάτων. Αν κάνεις install από πάνω που λέμε,χωρίς να κάνεις φορματ η erase τον δίσκο,τότε πάλι δεν έχεις πρόβλημα, αφού θα κρατηθεί το S/N και στο multi θα επιλέξεις μόνο τ'απαραιτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το serial που δίνει το multibeast το αλλάζω από το smbios.plist και βάζω το τρέχον serial. Δεν ξέρω πως κλειδώνει το πρόγραμμα σε έναν μόνο υπολογιστή αλλά από ότι διάβασα σου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το serial number από τον X υπολογιστή και να το ενεργοποιήσεις στον Y. Το θέμα είναι να μην ξεχάσω να κάνω την παραπάνω διαδικασία και χτυπάω το κεφάλι μου μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Το serial που δίνει το multibeast το αλλάζω από το smbios.plist και βάζω το τρέχον serial. Δεν ξέρω πως κλειδώνει το πρόγραμμα σε έναν μόνο υπολογιστή αλλά από ότι διάβασα σου δίνει την δυνατότητα να απενεργοποιήσεις το serial number από τον X υπολογιστή και να το ενεργοποιήσεις στον Y. Το θέμα είναι να μην ξεχάσω να κάνω την παραπάνω διαδικασία και χτυπάω το κεφάλι μου μετά... Εγώ σου έχω εμπιστοσύνη πάντως.. χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μπορώ να πάρω μια συμβατή μητρική χωρίς wifi adapter και κάποια στιγμή να αγοράσω εναν που να κουμπώνει σε pci ή καλύτερα να πάρω μια μητρική με ενσωματωμένο wifi; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 θα έλεγα ότι συνίσταται να πάρεις μητρική χωρίς ενσωματωμένο wifi καθώς τα περισσότερα δε λειτουργούν σε osx. Μετά πέρνεις ένα wifi adapter σε pci ή pci-x και τελειώνει το πανηγύρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iganiats Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Σε κάτι τέτοιο προσανατολιζόμουν. Μπορώ να ζήσω και χωρίς airdrop Επίσης ήθελα να ρωτήσω Για το ακόλουθο σενάριο: Σκέφτομαι να έχω έναν ssd για τα windows (min 240gb χωριτικότητα), εναν 4tb μηχανικό δίσκο (ίσως χωρισμένο σε δύο partitions) και έναν ssd (μικρότερης χωρητικότητας το πολύ 100gb) για το osx. Είναι λειτουργικό αυτό το σενάριο; Η επιλογή για το ποιός δίσκος θα μπουτάρει γίνεται μόνο απο το bios της μητρικής ή υπάρχει και λύση software για να την εναλλαγή των λειτουργικών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις για αυτό το Pc και για τι χρήση το προορίζεις ? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις Wi_Fi μητρικές της GByte αλλάζοντας την mini Pci καρτουλα. Η Θα πας σε 3 δίσκους μιας και μιλάμε για desktop 2xSSD για τα λειτουργικά,και 1xHDD αποθήκη, η θα πας σε 1SSD και έναν HDD και με 8.1 μπορείς να τα βάλεις στον HDD με καλή απόκριση,και speedboot στον SSD. καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα 3TB για να μην μπλέξεις με προγράμματα που χρειάζονται για να δεις το 4ο. H Επιλογή γίνεται από τον bootloader δεν χρειάζεσαι το bios για να επιλέξεις δίσκο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα