Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καθαρή εγκατάσταση Yosi under Chameleon.. (πάει και άλλο)

attachicon.gifNewRecord.jpg

Επίσης 2 κάρτες γραφικών και 2 Sata Controlers αναγνωρισμένοι ως πρέπει και έτοιμοι για όποιο Raid..

attachicon.gifGPU.jpg

attachicon.gifSata.jpg

Έλα πες την αλήθεια. Έχεις καράβια, εργοστάσια, τι έχεις?

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παλιά δίναμε 2000 για ένα laptop windows τα ξέχασες ?

Τώρα με κάτι τις λιγότερο στήνεις τέτοιο μηχάνημα..

Αν δεν "πίνεις" και "καπνίζεις" κιόλας (ξενέρωτος χαχα) σε παίρνει κ για κάτι παραπάνω.. :D

• Like 3

Αν δεν "πίνεις" και "καπνίζεις" κιόλας (ξενέρωτος χαχα) σε παίρνει κ για κάτι παραπάνω.. :D

Πιστέψτε με..μόνο ξενέρωτος δεν είναι...

"Διάολος" με πάθος για σκάλισμα!!!

killer combination!

Υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης Mavericks η Yosemite σε Intel S1155 M/B Gigabyte B75M D3H, Pentium G2020, 4GB Ram DDR3 1333, SSD iNTEL 520 60gb?

Θα χρειαστείς μια συμβατή κάρτα γραφικών που δεν έχεις,μπορεί να είναι μια φτηνή σειρά 6xx η 7xx nVidia.

Εχω εναν core i3 4160, οποτε μαλλον θα χρησιμοποιησω αυτον με την Asus z87 pro.

Πριν το στησω, μπορω να δω τις δυνατοτητες του προγραμματος σε ενα oracle virtual box που τρεχει σε Asrock Z97 Extreme 4, Intel I7 4771, 16GB Ram DDr3? φανταζομαι πως ναι, αν και μαλλον θα πρεπει να κανω καποιες αλλαγες στο bios, απ'οτι διαβαζω. Αυτο μενει να μου το επιβεβαιωσετε αν ισχυει.

O 4160 έχει την HD 4400 θα δυσκολευτείς,και αν.. αυτό που μπορούμε να σου επιβεβαιώσουμε είναι ότι κατ'αρχην πρέπει να βάλεις μια τάξη στις σκέψεις σου - αποφάσεις σου,και να ρίξεις λίγο διάβασμα στο Tonymac. Απο το virtual μπορείς να δεις το ελάχιστο από τις δυνατότητες του osX.

καλησπέρα, σκέφτομαι να κάνω το πρώτο μου βήμα προς το Mac OS. Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε μια πρόβλεψει (όπως παραπάνω) για το αν θα παίξει το OS στο PC μου.
Διαθέτω τα εξής : Intel Pentium G3258, ASRock Η81Μ-HDS, 6GB RAM έναν SSD και μια ATI HD 4850 1GB. Το hardware μου είναι συμβατό? θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα?

H κάρτα σου θελει ειδική μεταχείριση και patch για να λειτουργήσει, το αν δυσκολευτείς θα μας το πεις εσύ μετά,

βρες μια εγκατάσταση με την μητρική σου και ακολούθησε την αρχικά με -x (safe boot) μετά φτιάχνεις κ την κάρτα.

με τον G3258 είχα πρόσφατη κακή εμπειρία καθώς δεν έλεγε να με αφήσει να τρέξω ούτε mavericks ούτε yosemite παρά μόνο mountain lion.

Μετά από πολύ ψάξιμο τον αντικατέστησα με έναν core i3 και τελείωσε το πανηγύρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...