Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στα boot μου αν περάσει το bios πάει νερό μετά.

4.4 turbo ειναι default βρε αυτός ο επεξεργαστής (σε συνδυασμό με τα default της μητρικής) μέχρι 4.8 είδα και εκεί να σου πω την αλήθεια το gbench δεν είχε την ικανότητα να "γεμίσει" τον επεξεργαστή αλλιώς το σκορ θα είχε εκτιναχθεί.

Αν εννοείς δικό μου steping οχι δεν βάζω ποτέ,δεν μ'ενοχλει " ο δρασκελισμος" του επεξεργαστή,και ούτε μου έχει αποδείξει οτι κερδίζω κάτι πλην ίσως έναν πιο ομαλό βηματισμό στα tests,και στο powermanagment.. εξάλλου ποιος νοιάζεται για το power saving σε ενα   μηχάνημα επιδόσεων ?

Με λίγα λόγια κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις δεν μπορείς σε αυτά τα σκορ να έχεις ενα παντελώς αθόρυβο μηχάνημα,και να είναι και optimal αφού έτσι και αλλιώς το καταργείς με το oc.. :)

Επίσης στην real life και σε ενα μηχάνημα που δουλεύει 24/7/365 το πρώτο σου μέλημα πρέπει να ειναι η σταθερότητα,η χαμηλή θερμοκρασία,η συγκρατημένη κατανάλωση,και να έχεις και πολυ ησυχία,κατι που έρχεται σε σύγκρουση με τις extreme επιδόσεις που είναι στην ουσία ένα παιχνιδάκι ικανοποίησης και μόνο για την σωστή σύνθεση,(τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό),γι'αυτο αφού μετρηθεί το μηχάνημα,επανέρχεται στα default και μένει εκεί "για πάντα."

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πολυ ωραιος @MoviemakerGr. 

Σκέφτομαι ισως ενα profile πιο extreme μονο για μεγάλα exports , χωρις stepping αναγκαστικά . 
Κατα τα αλλα στα 4.2 σταθερα με αρκετα χαμηλο vcore .

Ευχαριστω για το insight!

Πολυ ωραιος @MoviemakerGr. 

Σκέφτομαι ισως ενα profile πιο extreme μονο για μεγάλα exports , χωρις stepping αναγκαστικά . 
Κατα τα αλλα στα 4.2 σταθερα με αρκετα χαμηλο vcore .

Ευχαριστω για το insight!

Για μεγάλα exports προσανατολίσου σε i7 στο μέλλον μόνο εκεί θα δεις ουσιαστική διαφορά,και φυσικά θέλεις 16GB ram πλέον.

• Like 1

Για μεγάλα exports προσανατολίσου σε i7 στο μέλλον μόνο εκεί θα δεις ουσιαστική διαφορά,και φυσικά θέλεις 16GB ram πλέον.

Ναι καλο θα ηταν , αλλα λεω μιας και που εχω πεσει σε καλο κομματι 4670k , stock voltage και 4.2, λεω να τον κρατησω . 15k στο Geekbench . 

Σιγουρα το hyperthreading θα μετρησει στο export αλλα συνηθως μεσα σε ενα βραδυ(και πολυ λιγοτερο) εχω ξεμπερδεψει . (Το oc για την ευχαριστηση μου το κανω , οχι οτι μου χρειαζεται )

Απο την αλλη προς το παρον δουλευω με 720p και δεν βλεπω bottleneck ποτε απο τον επεξεργαστη . 

Βλεπω πως γεμιζω πολυ ανετα τα 2GB της 760 .

Επισης μονο σε ενα project ειδα να χρησιμοποιησω swap (500MB) που αυτο θελω να δω για να πω πως αξιζει η παραπανω Ram .

Κατα τα αλλα το μεγαλυτερο bottleneck το βλεπω οταν δουλευω με HDD .

Μηπως κανω λαθος για την Ram , αλλα οπως σου λεω μια φορα ειχα δει να παιρνω απο swap . (Παντα κανω monitor οταν δουλευω)

• Like 1

Όχι δεν κάνεις λάθος,εγώ σου λέω τον κανόνα εσύ μου λες τι πραγματικά χρειάζεσαι και δίκιο έχεις εσύ.

Και έχεις ανοχές ακόμα απ'οτι καταλαβαίνω και για πιο ισχυρά projects. ;)

• Like 1

εχω δοκιμασει με παρομοιο ανταπτορα και δουλευει μια χαρα

Εχεις καποια ρυθμιση στο bios? Δοκιμασα καθε πιθανο συνδιασμο και με jumper και χωρις αλλα χωρις αποτελεσμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθαρή εγκατάσταση Yosi under Chameleon.. (πάει και άλλο)

post-227308-0-29194700-1420795329_thumb.jpg

Επίσης 2 κάρτες γραφικών και 2 Sata Controlers αναγνωρισμένοι ως πρέπει και έτοιμοι για όποιο Raid..

post-227308-0-07152100-1420797893_thumb.jpg

post-227308-0-02151400-1420797913_thumb.jpg

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 4

εχω περασει τα mac os yosemite niresh,

αυτο που θα θελα να ρωτησω ειναι το εξης:

επειδη αυτο το λειτουργικο κανονικα ειναι για APPLE,

εγω ομως που τα εχω περασει και τα δουλευω σε υπολογιστη PC, υπαρχει πιθανοτητα κινδυνου τετοια ωστε να προκληθει ζημια σε μητρικη, επεξεργαστη, σκληρο ή καρτα γραφικων ; 

αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του laptop pc sto οποιο περασα τα niresh yosemite

10xyfb9.jpg

Παιδιά,υπάρχει τρόπος να περάσω τα Snow Leopard σε netbook (N270,2GB,SSD) χωρίς εξωτερικό drive και χωρίς άλλον Mac υπολογιστή;;Δεν γίνεται να περάσω κάπως μία έκδοση σε Virtual Machine και από κει να φτιάξω bootable USB stick χρησιμοποιώντας το .iso του iAtkos S3;;

Παιδιά,υπάρχει τρόπος να περάσω τα Snow Leopard σε netbook (N270,2GB,SSD) χωρίς εξωτερικό drive και χωρίς άλλον Mac υπολογιστή;;Δεν γίνεται να περάσω κάπως μία έκδοση σε Virtual Machine και από κει να φτιάξω bootable USB stick χρησιμοποιώντας το .iso του iAtkos S3;;

Φυσικά κ γινεται απλα ειναι διπλός κόπος,για netbook καλύτερη μέθοδος με netbook installer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...