dimitrisrs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και Καλη Χρονια. Εγκατεστησα κ εγω Υοσεμιτε (Niresh) στο hp dv5. Ολα καλα μεχρι τωρα διαπιστωνω οτι ειναι πιο γρηγορο σε ολα (ανοιγμα προγραμματων και περιηγηση). Την εγκατασταση την εκανα με usb (εγινε με το transmac) . Μεχρι τωρα δουλευουν ολα οσα εχω δοκιμασει (usb, εικονα+ηχος απο HDMI).Το wifi agn5100 κλασικα δεν λειτουργει και εχω εξωτερικο μεχρι να βρω BCM. Εκεινο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ειναι πολυ πιο κρυος απο τα win ακομη και σε online ταινιες (βεβαια το ανεμιστηρακι το ακουω οταν εχει ησυχια). Τωρα παω στα θεματα. Την αναστολη μπορω να την φτιαξω οταν κλεινω το καπακι? Ενω μου εμφανιζει την μπαταρια πανω δεξια δεν μου βγαζει το ποσοστο φορτισης. Υποστιριξη trim μου λεει Ναι, ειναι οντως ενεργοποιημενη? Που μπορω να δω ποση μνημη τρωει σε μια συγκεκριμενη στιγμη? Τα υπολοιπα σιγα σιγα. Φωτογραφιες πως ανεβαζω εδω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μετα το update δεν δουλευει η μια usb. Και τωρα δεν μπαινει στο Υοσεμιτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εγω ακομα να βρω λυση με την καρτα ηχου μου στην μητρικη να την ενεργοποιησω στο yosemite :/ εχει βρει κανεις η εχει ακουσει κανενα tip για την maximus gene vii? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασες multibeast for Yosi ALC 1150 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisrs Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μετα το update δεν δουλευει η μια usb. Και τωρα δεν μπαινει στο Υοσεμιτε Διορθωση γι αυτο εγκατεστησα εγω κατι και δεν μπαινει δεν φταiει το update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σκέφτομαι να φτιαξω ενα hackintosh μηχάνημα. Θέλω να ρωτησω κάποια πραγματα. 1.σε socket 1366,1155,1156,775 θα μπορέσω να βάλω Yosemite; 2.θα μπορω να κάνω update; 3.τι διάφορα εχει το 1150 σε σχέση με τα προηγούμενα ως προσ την εγκατάσταση και τη χρηση; Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2015 από dusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 1 & 3. Το καλυτερο ειναι να μας πεις τι hardware διαθετεις. Απο εκει ξεκιναμε πρωτα... 2. Το Update λειτουργικου ειναι λιγο περιεργη κατασταση. Μερικοι εκαναν χωρις προβλημα και αλλοι το πηραν στο χερι οπως εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω hardware. Έχω όμως βρει στις αγγελίες κάποια κομματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μπες εδω http://www.tonymacx86.com/home.phpκαι ξεκινα διαβασμα.... Αποφασισε το ποσο που διαθετεις και δες το συμβατο hardware απο εκει που λεει ''Buyer's Guide'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 LGA 1155 και πάνω - θα σε βοηθησει το UEFI bios,έτσι μπορείς να φτάσεις κ Yosemite που δεν είναι κ τίποτα ιδιαίτερο μιας και το δυνατό του σημείο είναι "οι συνεργασίες" με τα αλλα Apple προϊόντα,και τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dusty Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορω σε hackintosh να έχω και windows; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορω σε hackintosh να έχω και windows; Ναι κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κατ.αρχήν Τα Χριστούγεννα είναι δημιουργία και αγάπη,σας εύχομαι να αγαπάτε ότι δημιουργείτε λοιπόν και σίγουρα πάνω από μια μέρα τον χρόνο.. είναι όμως και Αη Βασίλης.. και θα μοιραστώ μαζί σας ένα Yosemite Hackint0sh Build (ήδη είναι καθ'οδον) CPU > i7 4790k Motherboard > GByte Z97X Gaming 7 GPU > GByte GTX 970 G1 RAM > 16GB Corsair Vengeance Pro 16GB PSU > CoolerMaster G650M SSDs > 2x Crucial 256GB MX100 Water cooling > Raijintek Triton (μην βιαστείτε μπορεί να μην χωράει με την G1 xoxoxo) ..σε ένα κουτί έκπληξη αμφίπλευρο κ αναρχικό αφού το DvD ανοίγει στην πίσω πλευρά. Χρόνια πολλά σε όλους μας.. Το πρώτο μας boot (ακόμα δεν έχω μπει στο bios) UpDate Η συνταγή επιβεβαιώνεται.. όπως κ ο φίλος @ThanosA Υπάρχει δείγμα ότι πρόκειται για εξαιρετικό κομμάτι 4790κ είδα x48 που είναι δύσκολο για αυτόν τον επεξεργαστή η υδροψυξη συνεργάζεται άριστα αλλά,..... το φωνάζει με αυτόν τον πολλαπλασιαστή. Μπορούσε κ περισσότερο.. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από MoviemakerGr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μυριζομαι new record χαλαρα ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 @MoviemakerGr άψογα ! Να φανταστω εισαι πανω απο 4.3 GHz , πως μπουταρεις ? <key>GenerateCStates</key> <string>No</string><key>GeneratePStates</key><string>No</string> Εχεις stepping ? To optimal για μενα θα ηταν να μην εχω cap στην συχνοτητα(4.3) και να εχω stepping . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα