Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιο tutorial προτεινεται να ακολουθησω για εγκατασταση hackintosh σε laptop samsung np530u4c

intel i5 3317u @ 1.7 8 giga ram intel hd 4000 nvidia 620 m

το εχω με δυο δισκους πανω στον 1ο εχω win δεν θα εχω προβλημα να τα περασω στον 2ο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εδώ θα πάρεις μια ιδέα: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

Γενικά στα σταθερά είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Για μητρική να προτιμήσεις Gigabyte ή Asus με intel επεξεργαστές. Τουλάχιστον αυτές προτείνουν όλοι, ενώ και με AMD γίνεται αλλά συνήθως μπλέκουν πιο πολύ.

Απο'κει και πέρα θέλει ψάξιμο αναλόγως το hardware, για kexts και συμβατότητες ή προβλήματα σε σελίδες όπως http://www.hackintoshosx.com/ή http://www.insanelymac.com/

Δεν είχε πολλά parts το πρώτο link... Στο hackintoshosx μάλλον θα στηριχτώ σε builds που παίζουν καλά για να αγοράσω ανάλογα parts! Thanks!

Ημερολόγιο Καταστρώματος

Δοκιμή στην 10.10.2 Beta 3 ( Ως γνωστόν πια,τα πράγματα αρχίζουν να στρώνουν στο καινούριο λειτουργικό )

Ωριμάσαν - Έστρωσαν και οι εγκαταστάσεις.. και με τους δυο τρόπους - bootloaders.

Έλλειψη υπάρχει στα patches με 9x chipsets ( ευτυχώς δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση από το 8x και "διασκεδάζεται" το θέμα )

Όσοι δεν έχουν Maxwell αλλά έχουν Yosi να παραμείνουν στους ενσωματωμένους Drvrs για την nVidia ο λόγος κυνηγιούνται οι δυο τους (Apple/nVidia) στα UpDates και τα έχουν μπερδέψει τα πράγματα,περιμένετε να κατασταλάξουν.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος πια να έχει κάποιος clover σε legacy mode, η Uefi mode λοιπόν, η Chameleon.

Γενικά πέρασε η άχαρη περίοδος,και η κοινότητα ωρίμασε και δίνει ωραία χρηστικά πραγματάκια για το Yosi.

post-227308-0-75604800-1418445507_thumb.jpg

Σκέφτομαι κατά τα Χριστούγεννα να αλλάξω την κάρτα γραφικών

και από την NVIDIA 9600GT (512MB Ram) να πάω σε μία GTX 760 (2GB Ram)

τι λέτε αξίζει;

Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι αυτή την αναβάθμιση είναι όταν πάω σε full screen κάποια παράθυρα (ανάλογα την εφαρμογή)

παρουσιάζεται ένα lag. Οπότε με μια καλύτερη κάρτα θα το αποφύγω αυτό το πρόβλημα;

Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποφύγεις ένα μικρο σκαλοπάτι κυρίως αν έχεις Yosi.

Κατά τ'αλλα φυσικά και η αναβάθμιση αξίζει τα μέγιστα.

Thanks.

Θα γράψω εντυπώσεις αν όλα πάνε καλά.

Λοιπόν έγινε η αγορά και η εγκατάσταση της GTX 760 και όλα δείχνουν ότι η αναβάθμιση άξιζε με 10000!!!

Γενικά όλα φαίνονται ακόμα ποιο ομαλά σε σχέση με πριν B)

• Like 1

Λοιπόν έγινε η αγορά και η εγκατάσταση της GTX 760 και όλα δείχνουν ότι η αναβάθμιση άξιζε με 10000!!!

Γενικά όλα φαίνονται ακόμα ποιο ομαλά σε σχέση με πριν B)

:) Αν έχεις Yosi κράτα της Apple,αν έχεις Mav βάλε nVidia drvrs..  καλοτάξιδος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της υπογραφής σου είναι ? εξήγησε μας τι μας δείχνεις βρε μπαγάσα.. αν είναι της υπογραφής σου να σου στείλω ένα DSDT που έχω έτοιμο.. :P

Επεξ/σία από MoviemakerGr
  • Like 1

Της υπογραφής σου είναι ? εξήγησε μας τι μας δείχνεις βρε μπαγάσα.. αν είναι της υπογραφής σου να σου στείλω ένα DSDT που έχω έτοιμο.. :P

:D

Οχι δεν ειναι της υπογραφης μου , ευχαριστω παντως ! 

System: GigaByte EP45-DS3R

CPU: Intel Core 2 Quad Q9300 @ 2.5GHz

Εκανα καποια test στο παραπανω μηχανημα και γελασα τοσο πολυ οταν ειδα τα 24GHz στο πρωτο boot . 

Mε DSDT θα συνελθει :) 

Καλησπερα !! Εχω μια ερωτιση ! Θα ηθελα να μου πειτε τι πληροφοριες χρειαζετε να σας δωσο ωστε να μου πειτε αμα το συστημα μου ειναι συμβατο με Hackintosh. Ευχαριστω πολυ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...