Προς το περιεχόμενο

Mac OS X σε non-apple υπολογιστές

georgeadams

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα.

Εχω εγκαταστησει τη συγκεκριμενη εκδοση σε ενα laptop , ολα καλα απο θεμα hardware support, ΕΚΤΟΣ απο την καρτα δικτυου. Ειναι μια broadcom. Εχω δοκιμασει να περασω 2 διαφορετικα .kext και εχω το ιδιο θεμα και με τα δυο.

Δεν μπορει να παρει IP απο το router μεσω DHCP αλλα ουτε οταν βαλω manual ρυθμισεις βλεπει δικτυο. Ευτυχως δουλευει το ασυρματο.

Μπορει καποιος να βοηθησει?

Ευχαριστω. :-)

kOgnzau.png?1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως βλέπεις στο πεδίο Router: λείπει η iP Address του.

Για δοκίμασε λοιπόν :

Reset τον router, βγάζοντας τον από την πρίζα για ≈2′, οπότε η διεύθυνση του πρέπει να εμφανισθεί ξανά στο πεδίο και πιθανόν το θέμα να επιλυθεί οριστικά.

Αν παρ’ ελπίδα το θέμα προκύψει ξανά, αυτό σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί το Location, το γκρουπ ρυθμίσεων δηλαδή των network ports σoυ, οπότε πρέπει να δημιουργηθεί ένα καινούριο.

Reset τον router ξανά λοιπόν, click Assist me > Assistant και ακολουθείς τις οδηγίες στην οθόνη.

post-157280-0-97272400-1417239520_thumb.jpg

Καλημερα και ευχαριστω.

Reset... "reset κανονικο" δεν μπορω να κανω στο router γιατι τρεχει OpenWrt και αν γινει reset χρειαζομαι περιπου μια ωρα (και παραπανω) για να το σεταρω παλι με ολες τις ρυθμισεις.

Εχω δοκιμασει να το βγαλω απο το ρευμα και να το ξανανοιξω, χωρις αποτελεσμα.

Εχω επισης χρησιμοποιησει και το Assist, παλι χωρις αποτελεσμα.

Τον DNS, εγω τον εχω καταχωρησει, δεν τον βλεπει αυτοματα.

Και υποθετω πως αν ηταν θεμα router, δεν θα μπορουσα να συνδεθω ουτε με WiFi. Εφοσον συνδεομαι ασυρματα, παιρνω IP κανονικα απο τον DHCP του router και βλεπω δικτυο, το προβλημα ειναι στο broadcom kernel extension.

Εχω χρησιμοποιησει αυτα τα δυο:

BCM5722D.kext.zip

3074-BCM5722D.kext.zip

Και γινεται το ιδιο, δεν εχω δικτυο.

Μηπως γνωριζει/εχει καποιος ενα .kext για broadcom που να δουλευει?

To "5722" δεν αντιστοιχει σε μια μονο καρτα δικτυου.

Η δικια μου εχει hardware id 16b5, το βλεπω απο τα Windows...

CVdmmNK.png?1

Aν δεις αυτο το kext για παραδειγμα, αναφερεται στη λιστα το 16b5.

Το θεμα ειναι πως θα βρω ενα kext που να κανει τη δουλεια...

EDIT - Βρηκα και αυτο, θα το δοκιμασω και θα επανελθω.

Έχει τύχει σε κανέναν με 10.10.1, και τελευταίο Clover, να δουλεύουν τα μπροστινά USB2 & 3 ενώ στα πίσω μόνο τα USB2?

Δοκίμασα ξανά το Universal USB 3 απο multibeast, διέγραψα και το GenericUSB και πέρασα μια έκδοση που πρότειναν σε διάφορα forum, και έβαλα και στον Clover true το fix, και fakeid στα USb, αλλα τίποτα.. (Μητρική: Gigabyte GA-H81M-HD3)

Brand new Mini-itx biuld. ( Z97-Wi_Fi )( i5-4690k )

( η απαρχή του AirDrop ) :P

post-227308-0-54865700-1417603870_thumb.jpg

Έχει τύχει σε κανέναν με 10.10.1, και τελευταίο Clover, να δουλεύουν τα μπροστινά USB2 & 3 ενώ στα πίσω μόνο τα USB2?

Δοκίμασα ξανά το Universal USB 3 απο multibeast, διέγραψα και το GenericUSB και πέρασα μια έκδοση που πρότειναν σε διάφορα forum, και έβαλα και στον Clover true το fix, και fakeid στα USb, αλλα τίποτα.. (Μητρική: Gigabyte )

Αυτό συμβαίνει επειδή έχεις 2 controler πρέπει να επιλέξεις ποιος από τους 2 θέλεις να δουλεύει σωστά.

Όταν θα φτιάχνεις τον έναν θα χαλάει ο άλλος,υπάρχει conflict.

post-227308-0-36738000-1417603898_thumb.jpg

• Like 1

γεια σας παιδια...απο χθες μπηκα στο τρυπακι και ψαχνω να βαλω MAC OS X  στο λαπτοπ μου...

Δεν εεχω παρει ακομα τελικη αποφαση...ξερετε μηπως το hp pavilion g6 intel i3-2350M 2.30 GHZ πληρεί τις προυποθεσεις για να βαλω το λογισμικο?!εχω δει την διαδικασια και δεν μ φαινεται κατι πολυ δυσκολο..αν ψαχτεις λιγο ειναι ολα ευκολα..απλα δεν θελω να ξενερωσω εφοσον τα βαλω και μου κολλαει ολο το συστημα!

περιμενω απαντηση :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Brand new Mini-itx biuld. ( Z97-Wi_Fi )( i5-4690k )

( η απαρχή του AirDrop ) :P

attachicon.gifNewBuild.jpg

Αυτό συμβαίνει επειδή έχεις 2 controler πρέπει να επιλέξεις ποιος από τους 2 θέλεις να δουλεύει σωστά.

Όταν θα φτιάχνεις τον έναν θα χαλάει ο άλλος,υπάρχει conflict.

Και αυτό το ρυθμίζω απο το config? Αν ναι, έχεις κάτι υπόψην?

Με chimera δουλεύουν όλα κανονικά + ο ήχος (ALC892). Με τον Clover χάνεται κ αυτό μετά το 2ο restart.

- Update: δούλεψαν όλα χωρίς ιστορίες παίρνοντας τα kexts από τα πακέτα του multibeast και βάζοντας τα στα 10.10 του clover. Για την 892 έπαιξε ο voodoo 284.

Επεξ/σία από dazoo

Έχω ένα ξεχασμένο netbook msi wind u100 στην ντουλάπα. Αξίζει να το κάνω hackintosh ή να το παρατήσω εκεί που είναι? :D

Ή βάλτου ένα Arch Linux με LXDE για GUI ή άστο στην ντουλάπα :D

γεια σας παιδια...απο χθες μπηκα στο τρυπακι και ψαχνω να βαλω MAC OS X  στο λαπτοπ μου...

Δεν εεχω παρει ακομα τελικη αποφαση...ξερετε μηπως το hp pavilion g6 intel i3-2350M 2.30 GHZ πληρεί τις προυποθεσεις για να βαλω το λογισμικο?!εχω δει την διαδικασια και δεν μ φαινεται κατι πολυ δυσκολο..αν ψαχτεις λιγο ειναι ολα ευκολα..απλα δεν θελω να ξενερωσω εφοσον τα βαλω και μου κολλαει ολο το συστημα!

Θα πρέπει να δείς αν το hardware σου είναι συμβατό. VGA, AUDIO, Lan, Wifi, USB, Camera, κτλ.

Ψάξου λίγο με το ακριβές μοντέλο του laptop, και δες παραδείγματα σε διάφορα forum.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι τουλάχιστον σε όσα HP έχω κάνει εγκατάσταση ήταν σχετικά εύκολα, όπως και ότι το 90% χρειαζόταν whitelist το bios για συμβατή wifi.

Παίζει κανένα guide με parts που θα είναι σίγουρα συμβατά με hackintosh? Λέω να στήσω ένα htpc κάποια στιγμή (όχι κάτι σπουδαίο, σχετικά μέτριο pc) και να του βάλω hackintosh.

Παίζει κανένα guide με parts που θα είναι σίγουρα συμβατά με hackintosh? Λέω να στήσω ένα htpc κάποια στιγμή (όχι κάτι σπουδαίο, σχετικά μέτριο pc) και να του βάλω hackintosh.

Εδώ θα πάρεις μια ιδέα: http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/Main_Page

Γενικά στα σταθερά είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Για μητρική να προτιμήσεις Gigabyte ή Asus με intel επεξεργαστές. Τουλάχιστον αυτές προτείνουν όλοι, ενώ και με AMD γίνεται αλλά συνήθως μπλέκουν πιο πολύ.

Απο'κει και πέρα θέλει ψάξιμο αναλόγως το hardware, για kexts και συμβατότητες ή προβλήματα σε σελίδες όπως http://www.hackintoshosx.com/ή http://www.insanelymac.com/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...