jose Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 δεν μπορουμε να βαλουμε το mac os σε καποιο εικονικό drive ωστε να παιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου αν θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsaf00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εξαρτάται τι επέλεξες στο Multibeast. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Εκανα αρκετες δοκιμες, πχ για καρτα ηχου δοκιμασα σχεδον ολες τις επιλογες αφου πρωτα ειχα επιλεξει με σειρα easy beast και μετα user beast. Δηλαδη τα εκανα μανταρα για αυτο θελω και τη βοηθεια σας μημπως γνωριζεται τι πρεπει να βαλω απο την αρχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsaf00 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 λοιπον αγορασα συμβατο υλικο και εχουμε και λεμε. ι5 4690 gigabyte z97-hd3 corsair 650w curtial 2x4=8gb 1600 εχω ξεκινησει με τον οδηγο που εχει στο σιτε που μου δωσατε και εκανα εγκατασταση. Ο υπολογιστης ανοιγει αλλα δεν βλεπει συσκευη ηχου, καρτα δικτυου και αν βγαλω το usb που εκανα την εγκατασταση δεν μπουταρει. Μερικες οδηγιες αν ειναι ευκολο? Για να βοηθησω να με βοηθησετε εκανα ξανα εγκατασταση οποτε ειναι καθαρο και θα ηθελα να μου πειτε τι να βαλω με το multibeast. Με τις προσπαθειες που εκανα πριν ειχα καταφερει να φτιαξω την εκκινηση και το δικτυο, δεν καταφερα τον ηχο απο hdmi αλλα ας το αφησουμε μιας και σε 1 ωρα θα εχω βαλει και την gtx 970. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Άρα τώρα σου δουλεύουν όλα εκτός από τον ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Πες μας τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου αν θέλεις. Motherbord ASUS H87 pro VGA ASUS Geforce GTX 650 CPU INTEL CORE I5 4440 3.1Ghz 6MB Cache LGA 1150 RAM 8GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ωραία,μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο δίσκο στο σύστημα σου osX ώστε να τρέχεις και το FCP κανονικά. Motherbord ASUS H87 pro VGA ASUS Geforce GTX 650 CPU INTEL CORE I5 4440 3.1Ghz 6MB Cache LGA 1150 RAM 8GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Ωραία,μπορεί να μπει σε ένα δεύτερο δίσκο στο σύστημα σου osX ώστε να τρέχεις και το FCP κανονικά. σε ευχαριστω για την πληροφορια, υπαρχει καποιος αξιόπιστος οδηγος που μπορω να ακολουθήσω ωστε να προσπαθήσω να το περασω? τωρα κατεβσαζω το Mac OS X 10.8.5 Install USB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Παίδες μια βοήθεια, είχα μια 7850 και την άλλαξαν με μια 970 τι πρεπει να κάνω για να περάσω τους driver της nvidia,κ τι εντολές πρεπει να ακολουθησω στο boot; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valadisb Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα κυριοι εχω ενα pc που αποτελειται απο 1. Cpu intel i5- 2500k 2. mobo Asus P8P67 pro rev 3.1 3. nvidia GTX geforce 570 ειναι συμβατα για να περασω MAC os σε 2ο σκληρο? Ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδια περασα το ιso στο usb μου και τωρα που θελω να το κανω ξανα format σε δεν το βλεπει κανενας απο τους 2 υπολογιστες που εχω. το εκανα με το Win32DiskImager και φυσικα δεν μπουταρε καν οποτε ειπα να το φρομαραω αλλα δεν το βλεπει κανενα pc μου . τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2014 μετα απο πολλες προσπάθειες το ψιλό εκανα , μου ζητησε ξαφνικα απο μονο του φορματ ! το ξανα κανω image και παω να μπουταρω απο το pc, μπου βγαζει το παρακατω συνημμένο μήνυμα ομως ! γνωριζει κανεις τι πρεπει να κανω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Σκέφτομαι κατά τα Χριστούγεννα να αλλάξω την κάρτα γραφικών και από την NVIDIA 9600GT (512MB Ram) να πάω σε μία GTX 760 (2GB Ram) τι λέτε αξίζει; Ένας από τους λόγους που σκέφτομαι αυτή την αναβάθμιση είναι όταν πάω σε full screen κάποια παράθυρα (ανάλογα την εφαρμογή) παρουσιάζεται ένα lag. Οπότε με μια καλύτερη κάρτα θα το αποφύγω αυτό το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δεν είναι σίγουρο ότι θα αποφύγεις ένα μικρο σκαλοπάτι κυρίως αν έχεις Yosi. Κατά τ'αλλα φυσικά και η αναβάθμιση αξίζει τα μέγιστα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Thanks. Θα γράψω εντυπώσεις αν όλα πάνε καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα