salmador Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω βάλει στο σύστημα της υπογραφής μου ένα ακόμα HDD 1TB και το μετέτρεψα σε GTP με σκοπό να έχω σε dual boot τα windows και τα Yosemite που πήρα από το macbook μου μέσω Unibeast και έριξα μέσα και το Multibeast. Διάβασα αρκετούς οδηγούς αλλά δεν έβγαλα άκρη στο εξής... 1. Δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να χάσω τα windows όπως τα έχω τώρα 2. Πως θα επιλέξω τον δίσκο που θα εγκατασταθουν τα yosemite 3. Από που θα διαλέγω λειτουργικό στην εκκίνηση 4. Αν βγάλω τον ssd με τα windows και μετά την εγκατάσταση των yosemite τον ξανασυνδεσω, θα είμαι οκ? Αυτά για αρχή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 1 βλ 4 2 όταν με το καλό μπουτάρεις από στικάκι και βγεις σε γραφικό περιβάλλον ώστε να εγκαταστήσεις το yosemite, θα σου βγάλει ποιους δίσκους έχεις διαθέσιμους. Ο δίσκος των windows είναι ntfs. Το mac θέλει μόνο mac os extended οπότε δε θα σε αφήσει ούτως ή άλλως να το εγκαταστήσεις πάνω σε δίσκο φορμαρισμένο σε ntfs. 3 αφού ολοκληρώσεις την εγκατάσταση του osx, διάλεξε να κάνει boot ο υπολογιστής από τον δίσκο που το εγκατέστησες (μέσω bios) ώστε να ξεκινάει από αυτόν και ο bootloader θα βλέπει όλους τους δίσκους/partition σου και από εκεί θα επιλέγεις. 4 αν θες επιπλέον ασφάλεια, ναι, μπορείς να ξεκουμπώσεις τον ssd και να κάνεις την εγκατάσταση με έναν μόνο δίσκο. Δεν θα επηρεαστεί καθόλου και μετά τον ξανακουμπώνεις και είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmador Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Λοιπον... εβγαλα για σιγουρια τον ssd, περασα τα Yosemite αλλα προεκυψαν τα εξης προβληματα: 1. δεν εχω ηχο 2. δεν εχω internet Απο οτι καταλαβα, οτι χρειαζετε το περναει το Multibeast αλλα εκει κολαω. Δεν εχω ιδεα τι πρεπει να τσεκαρω. Στα windows για ηχο εχω τον ενσωματομετο της μητρικης με hdmi συνδεση και για internet μια pci express καρτα της TP Link την tl-wn881nd Οποια βοηθεια φυσικα δεκτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosA Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 δες απο ακριβως ποια chips χρησιμοποιουνται για ethernet και sould(alcxxx) και βρες τα αντιστοιχα kexts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Yosemite 10.10.1 Beta με τους αντίστοιχους drivers από την nVidia. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Yosemite 10.10.1 Beta με τους αντίστοιχους drivers από την nVidia. 1.jpg τι εννοείς με τους αντίστοιχους drivers...είναι ενσωματωμένοι στο update ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Αν ήταν έτσι θα έγραφα "ενσωματωμένοι" Αντίστοιχοι σημαίνει ότι έβγαλε η nVidia αντίστοιχους,που θέλουν την beta για να εγκατασταθούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsaf00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 ρε παιδια ειναι πολυ μεγαλο το thread για να το διαβασω ολο οποτε για αυτο που θα ρωτησω, αν υπαρχει καπου μεσα μη με κραξετε. Σκοπευω να αγορασω ενα αρκετα δυνατο gaming pc κοντα στα 1110ε. Υπαρχει καπου καποια λιστα με hardware που να ειναι τσεκαρισμενα 100% συμβατο για hacκintosh? Τα μονα σιγουρα μεχρι στιγμης που εχω αποφασισει ειναι i5 4690 και nvidia 970. ευχαριστω εκ των προταιρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Εδώ είσαι Site: Building a CustoMac: Buyer's Guide November 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsaf00 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 φιλε coffeex, σε ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jose Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 παιδια υπαρχει τροπος να βαλω το final cut pro σε windows ? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Yosemite 10.10.1 Beta με τους αντίστοιχους drivers από την nVidia. 1.jpg Η επίσημη 10.10.1 δόθηκε απόψε στην κυκλοφορία. DONE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και στο θέμα ασφάλεια έχουμε αυτό Site: About the security content of OS X Yosemite v10.10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atsaf00 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 λοιπον αγορασα συμβατο υλικο και εχουμε και λεμε. ι5 4690 gigabyte z97-hd3 corsair 650w curtial 2x4=8gb 1600 εχω ξεκινησει με τον οδηγο που εχει στο σιτε που μου δωσατε και εκανα εγκατασταση. Ο υπολογιστης ανοιγει αλλα δεν βλεπει συσκευη ηχου, καρτα δικτυου και αν βγαλω το usb που εκανα την εγκατασταση δεν μπουταρει. Μερικες οδηγιες αν ειναι ευκολο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2014 Εξαρτάται τι επέλεξες στο Multibeast. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα