dazoo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μάλλον πρόσθεσε τα device ids σε ήδη υπάρχοντα kext της σειράς 4xxx. Σωστά; Το αυτό. Μόνο για την 4650 όμως, γιατί έχω την εντύπωση πως έχουν διαφορετικά ID, άσχετα αν είναι της ίδιας σειράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 συστημα με HD 4600 ενω στα maverick γινεται εγκατασταση κανονικα ολα δουλευουν τελεια σε yosi εχει kernel panic μολις αρχισει η εγκατασταση, χρειαζεται να γραψω κατι στην boot screen ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dazoo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε τα κλασσικά, ή GraphicsEnabler=no Εμένα έπαιξε με στικάκι απο unibeast χωρίς τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δοκίμασε τα κλασσικά, ή GraphicsEnabler=no Εμένα έπαιξε με στικάκι απο unibeast χωρίς τίποτα. οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cgiannakidis70 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα στο forum. Έχω το σύστημα της υπογραφής και κατάφερα σχετικά ευκολα να εγκαταστήσω στον SSD το NIRESH MAVERICKS.Από όλα τα υποσυστήματα του PC εχω προβλημα μονο με το DVD WRITER (δεν το αναγνωρίζει), και με την κάμερα (logitech C270), συγκεκριμένα εχω εικόνα αλλά ο ήχος απο το μικρόφωνο ειναι "ρομποτικός".Πρέπει να αποσυνδέσω και να επανασυνδέσω την κάμερα για να έχω κανονικό ήχο απο το μικρόφωνο.Με λίγα λόγια είμαι ικανοποιημένος απο την λειτουργία του PC με Mavericks.Και τώρα η ερώτηση.Πόσο εύκολο είναι να κανω update σε 10.9.5 και να λειτουργούν όλα όπως τωρα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, κατάφερα να περάσω mavericks με myhack 10.9.1 σε: Intel i7 920 2.67 Asus p6t deluxe 6x1gb ram Nvidia GTX 260 Μέχρι στιγμής αναγνωρίζει κανονικά την κάρτα γραφικών από μόνο του. Έχω κανονικά ίντερνετ. Έχω κάποιες απορίες: 1. Υπάρχουν στάνταρ επιλογές στο multibeast ή εγκαθιστώ ανάλογα ότι δεν λειτουργεί? μέχρι στιγμής δεν το έχω ανοίξει καθόλου.Πρέπει να εγκαταστήσω dsdt, ίσως αυτό ευθύνεται για τον ήχο? Γενικά το dstd θα μου προσφέρει σταθερότητα ? 2. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το voodoohda μου εμφανίζει το μήνυμα (the system extension /system/library/extensions/voodoohda.kext was installed improperly) έχω ρυθμίσει το το σύστημα να δέχεται εφαρμογές από πάω, επίσης δοκιμάσα το voodooatartet.. 3. Όταν κάνω shut down κάποιες φορές τα κάνει επιτόπου, κάποιες αργή και μερικές φορές κολλάει. Συγγνώμη για τα συνεχόμενα edit αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από VaggD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Καλημέρα, κατάφερα να περάσω mavericks με myhack 10.9.1 σε: Intel i7 920 2.67 Asus p6t deluxe 6x1gb ram Nvidia GTX 260 Μέχρι στιγμής αναγνωρίζει κανονικά την κάρτα γραφικών από μόνο του. Έχω κανονικά ίντερνετ. Έχω κάποιες απορίες: 1. Υπάρχουν στάνταρ επιλογές στο multibeast ή εγκαθιστώ ανάλογα ότι δεν λειτουργεί? μέχρι στιγμής δεν το έχω ανοίξει καθόλου.Πρέπει να εγκαταστήσω dsdt, ίσως αυτό ευθύνεται για τον ήχο? Γενικά το dstd θα μου προσφέρει σταθερότητα ? 2. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το voodoohda μου εμφανίζει το μήνυμα (the system extension /system/library/extensions/voodoohda.kext was installed improperly) έχω ρυθμίσει το το σύστημα να δέχεται εφαρμογές από πάω, επίσης δοκιμάσα το voodooatartet.. 3. Όταν κάνω shut down κάποιες φορές τα κάνει επιτόπου, κάποιες αργή και μερικές φορές κολλάει. Συγγνώμη για τα συνεχόμενα edit αλλά έχω μπερδευτεί πάρα πολύ... ψαξε να βρεις στο tonymacx86 καποιον που εκανε success εγκατασταση με το motherboard που εχεις και δες τις ρυθμισεις που εβαλε στο multibeast, καποιες τυθμισεις ειναι στανταρ και καποιες αλλαζουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 ψαξε να βρεις στο tonymacx86 καποιον που εκανε success εγκατασταση με το motherboard που εχεις και δες τις ρυθμισεις που εβαλε στο multibeast, καποιες τυθμισεις ειναι στανταρ και καποιες αλλαζουν Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Με τον ήχο είμαι σε καλό δρόμο, αυτό που με μπερδεύει είναι το dstd αν πρέπει να το κάνω η όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Με τον ήχο είμαι σε καλό δρόμο, αυτό που με μπερδεύει είναι το dstd αν πρέπει να το κάνω η όχι Κανονικά πρέπει να φτιάξεις..για να έχεις σωστό stepping στη cpu και πολλά άλλα.. Αλλά θέλει διάβασμα.....ή τον guru..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Έκανα αναβάθμιση σε 10.9.5 όλα καλά εκτός από τον ήχο και το Apple id, το δεύτερο λογικά θα λυθεί εύκολα. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μπαίνω σε sleep mode και ξυπνάει το αναφέρω επειδή πολύ κόσμος έχει θέμα με αυτό. Σχετικά με το dstd διαβάζω ένα οδηγό στο macbreaker να μπω λίγο στο πνεύμα... οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασα ένα dsdt patch από το olarila και πριν προβώ σε εγκατάσταση ήθελα να μάθω αν παίζει ρόλο η έκδοση του bios. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Κατέβασα ένα dsdt patch από το olarila και πριν προβώ σε εγκατάσταση ήθελα να μάθω αν παίζει ρόλο η έκδοση του bios. Παίζει..συνήθως όλοι προτείνουν την αναβάθμιση στο τελευταίο.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Παίζει..συνήθως όλοι προτείνουν την αναβάθμιση στο τελευταίο.... Το bios έχετε την τελευταία έκδοση εδώ και χρόνια... Έχω βρει και ποια dsdt από το insanelymacs.. τι στο καλό κάποια άκρη θα βγάλω. Και πάλι ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uriaman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα! προσπαθω εδω και καιρο να εγκαταστησω με διαφορους τροπους τα Mavericks στο lenovo b5400 μου με τα εξης χαρακτηριστικα: CPU: Intel i5 4200M 2.5GHz, HM86 chipset GPU: Intel HD 4600 σε οθονη 1366x768 Καταφερνω να φτιαξω σωστα το φλασακι του unibeast, μπαινω στον bootloader, και ξεκιναω την εγκατασταση σε verbose mode, με flags: -v dart=0 cpus=1 αλλα παντα καταληγω σε kernel panic (Local APIC error on master CPU, esr 128) και η εγκατασταση κολλαει πριν καν φτασω στον Installer των OS X. Αν καποιος θα μπορουσε να μου δωσει τα φωτα του, θα του ημουν πολυ ευγνωμων, με εχει φαει αυτη η εγκατασταση! :Ρ Ευχαριστω προκαταβολικα, Κων/νος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 καλησπερα! προσπαθω εδω και καιρο να εγκαταστησω με διαφορους τροπους τα Mavericks στο lenovo b5400 μου με τα εξης χαρακτηριστικα: CPU: Intel i5 4200M 2.5GHz, HM86 chipset GPU: Intel HD 4600 σε οθονη 1366x768 Καταφερνω να φτιαξω σωστα το φλασακι του unibeast, μπαινω στον bootloader, και ξεκιναω την εγκατασταση σε verbose mode, με flags: -v dart=0 cpus=1 αλλα παντα καταληγω σε kernel panic (Local APIC error on master CPU, esr 128) και η εγκατασταση κολλαει πριν καν φτασω στον Installer των OS X. Αν καποιος θα μπορουσε να μου δωσει τα φωτα του, θα του ημουν πολυ ευγνωμων, με εχει φαει αυτη η εγκατασταση! :Ρ Ευχαριστω προκαταβολικα, Κων/νος install Chameleon : IntelAzulFB=12 GraphicsEnabler=Y -v -f UseKernelCache=N dart=0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα